Przypominam - na głosowanie zostało 14 godzin. Na ten moment, wynikiem 2 za - 0 przeciw, przechodzi propozycja koleżanki EL:
[i][color=#330000]EL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
niech będzie :
- 2 pkt za wskazanie remisu, jako prawidłowej różnicy bramek
- 3 pkt przy różnicy jednej bramki, którą rozumiem jako: np ktoś typował 3-3 a wynik był 2-2 lub 4-4
- 5 pkt za wskazanie dokładnego wyniku
reszta bez zmian[/color][/i]
Ponieważ istnieje opcja że będę lekko niedostępny - zainteresowanym zabawą w MTH przypominam, że w czwartek rusza CHL i mamy 4 spotkania na ten tydzień. Nowa zapowiedź MTH pojawi się normalnie w piątek, ewentualnie w sobotę.
-
-
Cracovia Typer Hokejowy 2014/15
Propozycja jest dokładnie taka:
"Jestem za utrzymaniem typowania remisów.
Najważniejszy jest wynik po 3 tercjach, ale tu zgodzę się z MSC, w zakresie przyznania 1 pkt dla tych którzy wytypowali ostatecznego zwycięzcę meczu.
Zmieniłabym również punktację remisów na poniższą:
- 2 pkt za wskazanie remisu, jako prawidłowej różnicy bramek
- 3 pkt przy różnicy jednej bramki, którą rozumiem jako: np ktoś typował 3-3 a wynik był 2-2 lub 4-4
- 5 pkt za wskazanie dokładnego wyniku"
Przepraszam za zamieszanie, ale słuszne uwagi na PW dostałem - w czerwcu i lipcu były głosy, żeby nic nie zmieniać w punktacji i dlaczego tych głosów nie liczę. Owszem, mój błąd - powinienem je liczyć, więc na ten moment rzeczywiście prowadzi opcja "bez zmian w punktacji" - jak mi wychodzi to chyba 6 głosów ma (pawlus17, gentlemen, garbus, gustaw, Alko D'Bier, Ponurakus).
To dotyczy też zmiany w MTH? bo głosowane było przed zmianą?
Edit: tak w ogóle to zrobiło się zamieszanie, bo np jeżeli gentleman głosował wtedy przeciw wszystkim zmianom a teraz zaproponował swoją zmianę to głosował "za a nawet przeciw" :D
Nie, no nie mieszajmy dwóch różnych systemów walutowych, nie bądźmy pewexami. MTH to MTH i o tym dyskusji nie było, jest już zresztą nowe rozpoczęte i tam sobie coś możemy potestować (o ile będą chętni na zabawę, bo na razie to mizernie...). Tu dyskutujemy o zmianach (lub nie) w typerze ligowym.
Tak jak zauważyłeś MSC - to czasami jest lekko trudno liczyć... staram się jak mogę...
a tak przy okazji w poważnym głosowaniu głosuje się po usłyszeniu propozycji a nie przed
MSC czytasz w moich myślach, właśnie to miałam napisać
Tak jak pisałem w czerwcu,Cracovia Typer Hokejowy bez zmian.
To ja bym poprosił wycofać mój czerwcowy głos i uwzględnić +1 na moją propozycję ;)
BTW, dosyć dziwne ograniczenia edytowanie tekstu w postach spowoduje obniżenie czytelności rozpisek typów na nowe tygodnie :(
Ja, podobnie jak Gustaw, zdania nie zmieniłem - CHT bez zmian
Jestem za ! :)
EL Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Propozycja jest dokładnie taka:
>
> "Jestem za utrzymaniem typowania remisów.
>
> Najważniejszy jest wynik po 3 tercjach, ale tu
> zgodzę się z MSC, w zakresie przyznania 1 pkt
> dla tych którzy wytypowali ostatecznego
> zwycięzcę meczu.
>
> Zmieniłabym również punktację remisów na
> poniższą:
> - 2 pkt za wskazanie remisu, jako prawidłowej
> różnicy bramek
> - 3 pkt przy różnicy jednej bramki, którą
> rozumiem jako: np ktoś typował 3-3 a wynik był
> 2-2 lub 4-4
> - 5 pkt za wskazanie dokładnego wyniku"
Ja utrzymuje swój głos aby pozostawić wszystko po staremu!
Już po głosowaniu :P
ale na szczęście (dla tych, którzy tak głosowali) wygrało "nie bo nie"
9 dni później
Pytanie na szybko - wyniki naszej drużyny CLJ (o ile wystartuje, zgłosić się zgłosiliśmy, więc w terminarzu jesteśmy) też chcecie typować? Wszystkie? Niektóre? W ogóle? Grają w soboty i niedziele. Może np. sobotnie CLJ i niedziela coś z 1 Ligi? Albo CLJ, a 1 Ligi w ogóle? Albo jak to byście widzieli? Na bank lecą mecze plastikowej, PP, drużyny kobiet i Czartów, co poza tym? Do tej pory czasem wrzucałem 1 Ligę.
Na szybko, do jutra, piątek, godz.12:00 jeśli ktoś ma preferencje to proszę o odpowiedź.
I CLJ i 1. liga :)
Bez CLJ :)
Jak post wyżej, bez CLJ, nie róbmy z CTH kolejnego MTH.
Tyle samo pierwszej ligi, co rok temu, plus CLJ. Im więcej spotkań tym lepiej :)
Bez
CLJ
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)