Zgadzam sie z Toba Eredinie.
Gdyby nie Benarz rzeka dawno by plynela pod prad.
On staral sie redukowac zadluzanie,zalatwial sprawy zwiazane z ugodami choc nie wwszedzie sie udalo i sprowadzil nietuzinkowcyh kopaczy jak na nasza lige co procentuje liderowaniem w tej smiesznej lidze.
Kibicow tez ukrocil ale nie mogl przewidziec tak wielkiej solidarnosci ubeckich.
Bardzo powazne zrodlo doplywu potrzebnej gotowki ubylo i to bylo kwestiaczasu kiedy sie go pozbeda bo tak czy siak kibice wygrali czego nie mozna powiedziec w naszym protescie :(
-
-
(14/15) Pozostałe mecze 7 kolejki
^^ Ta solidarnosc nie byla znow taka oszalamiajaca bo 6 tys prawie na kazdym meczu to jest dalej duzy wynik jak na protest o takiej skali.
Bednarz w Wisle raczej wieksze pole dzialania niz Tabisz u nas , wiec u nas wywalenie Tabisza nic nie da bo przyjdzie Tabisz 2.0.
[u]Wyczytalem wczoraj na czacie ogladajac mecz sasiadki ,ze zysk z wczorajszego meczu to :320 tys zl :)[/u] Nie jestem w stanie tego zweryfikowac ,ale brzmi dosc realnie.
Ale głupoty piszecie o tym że Bednarz naprawił im finanse . 400 000 Euro mają zapłacić Genkowowi a jeszcze czekają na decyzję UEFA w sprawie Jovanicia i zapewne będzie taka sama . W wyniku protestu stracili po 10 000 widzów na każdym meczu co daje jakieś 400 000 zł na mecz + zmniejszone wpływy z dnia meczowego przy proteście . Sponsorów też żadnych nie sprowadził . Jedynie co , to sprzedali Chrapka za 1,5 mln Euro ale nie wiem ile w tym zasługi Bednarza . Kwstię zmniejszonej opłaty za stadion też pewnie nie Bednarz załatwiał tylko Cupiał .
Jak by się kasa zgadzała to napewno by go nie zwolnili .
Zboro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ^^ Ta solidarnosc nie byla znow taka oszalamiajaca
> bo 6 tys prawie na kazdym meczu to jest dalej duzy
> wynik jak na protest o takiej skali.
>
> Bednarz w Wisle raczej wieksze pole dzialania niz
> Tabisz u nas , wiec u nas wywalenie Tabisza nic
> nie da bo przyjdzie Tabisz 2.0.
>
>
> Wyczytalem wczoraj na czacie ogladajac mecz
> sasiadki ,ze zysk z wczorajszego meczu to :320 tys
> zl :) Nie jestem w stanie tego zweryfikowac ,ale
> brzmi dosc realnie.
jeżeli nikomu się nie płaci (wynajęcie stadionu i ochronie) to ten zysk do mnie przemawia;)
Scot Napisał(a):
> Ale głupoty piszecie o tym że Bednarz naprawił
> im finanse . 400 000 Euro mają zapłacić
> Genkowowi a jeszcze czekają na decyzję UEFA w
> sprawie Jovanicia i zapewne będzie taka sama . W
> wyniku protestu stracili po 10 000 widzów na
> każdym meczu co daje jakieś 400 000 zł na mecz
> + zmniejszone wpływy z dnia meczowego przy
> proteście . Sponsorów też żadnych nie
> sprowadził . Jedynie co , to sprzedali Chrapka za
> 1,5 mln Euro ale nie wiem ile w tym zasługi
> Bednarza . Kwstię zmniejszonej opłaty za stadion
> też pewnie nie Bednarz załatwiał tylko Cupiał
> .
>
> Jak by się kasa zgadzała to napewno by go nie
> zwolnili .
Te kary nie są z czasów Bednarza. Tą są zaległości które bednarz prostował. I prawie wyprowadził Wisłę na prostą. Sponsora sprowadził - Totolotek.
Koleś chciał pogonić bandytów ze stadionu co akurat nie spodobało się na żadnym stadionie.
I dlatego musiał odejść.
Konflikt z Genkowem i Jovaniciem wybuchł w czerwcu 2013 roku a klub im nie płacił od kwietnia 2013 roku . Czyli dokładnie od czasu kiedy Bednarz został prezesem zarządu Wisły . Chcieli żeby zrezygnowali z zaległych pieniędzy w zamian za to mieli dostać swoje karty zawodnicze na rękę . Obaj sie nie zgodzili i oddali sprawe do UEFA , która już Genowowi przyznała racje . Bednarz nie podpisywał z nimi kontraktów ale je realizował więc uważam , że to że muszą teraz zapłacić Genkowowi odszkowanie to jest jego zasługa . A Totolotek zainwestował nie tylko w nich ale też w pare innych klubów ekstraklasy , więc pewnie sam się do nich zgłosił .
Taka Łęczna strzela Pogoni 4 bramki w drugiej połowie...
a myśmy Jurija wolną ręką oddali po tym jak cudem nas uratował :(
MSC Napisał(a):
> Taka Łęczna strzela Pogoni 4 bramki w drugiej
> połowie...
> a myśmy Jurija wolną ręką oddali po tym jak
> cudem nas uratował :(
3ch grajków z historią w Pasach plus Szatałow.....
MSC przypomnij sobie dlaczego Jurij odszedł....nie po rundzie wiosennej ale kolego jesienią....
Wiem, że jesienią ale dość szybko (za szybko moim zdaniem)
Później przyszli Pasieka i Kafarski i za przeproszeniem gówno to dało i tak wylądowaliśmy w 1 lidze.
Śląsk 1-0 Górnik
Śląsk - Górnik 2:0 a więc Górnik pierwsza porażka.
Tylko gts bez porażki ?
W bramce Jagiellonii broni Drągowski lat 17, spisuje się rewelacyjnie, może i u nas czas dać szanse młodemu bramkarzowi ?
kkk_84 Napisał(a):
> W bramce Jagiellonii broni Drągowski lat 17,
> spisuje się rewelacyjnie, może i u nas czas dać
> szanse młodemu bramkarzowi ?
a którego masz na myśli?
kkk_84 Napisał(a):
> W bramce Jagiellonii broni Drągowski lat 17,
> spisuje się rewelacyjnie, może i u nas czas dać
> szanse młodemu bramkarzowi ?
za to w bramce Korony, bramkarz wirtuoz (mam na myśli drugą bramkę)
Stępniowski, Drzewiecki, a że w kadrze na mecz jest pierwszy to niech debiutuje jutro.
kkk_84 Napisał(a):
> Stępniowski, Drzewiecki, a że w kadrze na mecz
> jest pierwszy to niech debiutuje jutro.
Stępniowski jest w tej chwili bramkarzem nr 3 (zamiana polegała na tym aby Perdijić nie zardzewiał) jezeli chodzi o Drzewieckiego to ja go chyba z miesiąc nie widziałem (ciekawe dlaczego?)
Matko za 4 miesiące kończy się kontrakt, i nie słychać nic o przedłużeniu.
Drzewko ma nadal problemy ze zdrowiem -operacja nie do końca się udała /skąd my to znamy?!/
Ciekawy repertuar na trybunach w Kielcach:) współczuję im prawie tak samo jak nam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)