[quote=CRACOVIA @MKSCracoviaSSA 4m]
"11" na @SlaskWroclawPl Pilarz -
Rymaniak, Żytko, Marciniak - Deleu,
Dąbrowski, Covilo, Budziński, Zejdler -
Rakels, Nowak.[/quote]
Cieszy Covilo, smuci Żytko, ja dałbym szansę Kicie.
-
-
[5]slask Wroclaw - Cracovia 17 sierpnia, 15:30
Covilo w podstawowym składzie, jajaś prosta ta taktyka obecnego trenera bo nie trzeba się jej uczyć tygodniami :-). Oby Covilo "wypalił" jak Deleu w poprzedniej kolejce :-)
Zjawa na ławce - zaskoczenie ale wg mnie b.dobry ruch trenera, Darek musi przemyślec te zmarnowane sety
Ciekawe co sie stalo Zjawinskiemu ??
Wolal bym zobaczyc Kite w ataku niz Rakelsa.
Jak napisałem swoje spostrzeżenia po ostatnim meczu na temat Zjawińskiego (nie pochlebne), to kilku forumowiczów chciało mnie "zjeść";)
Spore zaskoczenie brakiem Zjawińskiego, bo współpraca Nowak-Zjawiński wychodziła bardzo dobrze. Może się pojawi później. Z drugiej strony cieszy, że nie ma świętych krów i nawet swojego pupila z poprzedniego klubu da się posadzić na ławce.
Może i wychodziła bardzo dobrze, nadal też twierdzę, że transfer Zjawińskiego był dobry, ale niestety setki trzeba strzelać chcąc wygrywać.
ddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Spore zaskoczenie brakiem Zjawińskiego, bo
> współpraca Nowak-Zjawiński wychodziła bardzo
> dobrze. Może się pojawi później. Z drugiej
> strony cieszy, że nie ma świętych krów i nawet
> swojego pupila z poprzedniego klubu da się
> posadzić na ławce.
wejdzie na podmęczonego rywala i rozstrzygnie mecz:)
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak napisałem swoje spostrzeżenia po ostatnim
> meczu na temat Zjawińskiego (nie pochlebne), to
> kilku forumowiczów chciało mnie "zjeść";)
bylem pierwszy którego chciano zlinczować za Zjawke. I teraz widać kto ma jakie pojecie o pilce
Jeszcze tylko patrzeć jak odeśle Prezesa i Gł Ksiegowego na sektory A albo B, aby mu nie podpowiadali:)
Kij z tym. Na pewno nie stracimy na tej zmianie w podstawowej 11 . Byc moze wchodząc z lawki Zjawka zatrybi. Przekonamy sie za 120 minut
Wlasnie uslyszalem, ze Rakeks prezentowal sie lepiej na treningu od Zjawinskiego.... Pierwsza reakcja - przerażenie
Budzik......
Budzik co miał zepsuć to już zepsuł, teraz pora na popis w pozytywnym znaczeniu. :-)
EDIT: Covillo gotów dostać czerwień w debiucie.
Covilo ładnie zaczął...
Teraz niestety przez cały mecz nie będzie mógł wejść ostrzej, więc nie zobaczymy, na co go tak naprawdę stać. Szkoda.
Rakels świetny strzał, szybka, dobra decyzja.
Ktos mówil o przyspawaniu Pilarza do lini bramkowej...
Brawo Pilu!
I brawo Budzik przy tej akcji!
Ten nowy (Covilo) już żółta dostał ? Pytam bo z opóźnieniem włączyłęm kolejny nasz wspaniały m[b]ę[/b]cz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)