ludzie są rzeczy ważne i ważniejsze. Priorytetem musi być dobro Polski, bo inaczej derbów nie będzie....z dwóch stron. DiegoKSC, a gdzie Ty sypiasz, nie za kanałem ?
-
-
Manifestacja antyrządowa 24.06 (wtorek), g: 19:00
Ponieważ chodzi o dobro Ojczyzny nie wnikamy: Dlaczego ta afera? kto ją sprokurował ? i dlaczego teraz a nie wcześniej ?
Kto na tym zarobi i ile poparcia politycznego?
Ale poniżej pewnego oczywistego poziomu nie należy schodzić.
nie ważne z kim i gdzie sypia.
DiegoKSC - pełne poparcie.
może własnie zbyt wielu sypia za Kanałem i nie ma Wam kto wytłumaczyć, że chodzić z UB-ekami ramię w ramię nie przystoi.
Chodźcie sobie z nimi ramię w ramię, to są właśnie ci którzy tak ładnie się wypowiadają na temat waszych/naszych zmarłych kolegów, to są ci którzy was tak lubią i szanują. A później na meczu krzyczcie kogo trzeba "j**ać".
Szerokiej drogi!
Widac że niektórzy jeszcze nie dorośli do pewnych rzeczy. Biada tym którzy klub kochają bardziej niż ojczyznę.
Zaproście też młodzieżówkę SLD oni tez chętnie rząd obalą a korzenie takie same...
squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie ważne z kim i gdzie sypia.
> DiegoKSC - pełne poparcie.
> może własnie zbyt wielu sypia za Kanałem i nie
> ma Wam kto wytłumaczyć, że chodzić z UB-ekami
> ramię w ramię nie przystoi.
smutne jest to, że ludzie, których sytuacja w kraju zmusiła do emigracji, zamiast popierać protest, znajdują jakieś gówniane wytłumaczenia i zniechęcają innych. jak Wam tak wygodnie to siedźcie sobie tam do końca życia, ale nie wpierdalajcie się w sprawy Polski, bo my chcemy żyć tutaj i żyć godnie.
a wiślackie ścierwa nie mają monopolu na patriotyzm, u nas zaniedbano takie działania, to się rozkozaczyli. Tylko naszą wysoką frekwencją możemy ich zniechęcić.
godnie z PiSem
:D :D :D
niezły oksymoron,
rozumiem isć na manifestecję i roz.je.bać to UB-eckie towrzystwo, ale wspólnie wykrzykiwać jakies frazesy to jest dla mnie niezrozumiałe.
ps. piszecie, że "Bastion Prawicy" z wybrzeża trzyma z UB-ekami, Wy nie jestescie lepsi.
Z nikim się nie kumamy. Byłeś na którejś manifestacji patriotycznej?
squier strat jesteś śmieszny, dlatego zamilcz. Jeżeli nie czujesz się Polakiem to dlaczego piszesz po polsku?
Byłem dziś na GTS, przez dwie godziny pluto, pluto i pluto na Cracovię (a grali tylko juniorzy) chyba pójdę na tą manife, ale za siebie nie ręczę:)
rozumiecie WIELCY POLACY co napisał szuwarek?
jeżeli nie, to zamilcz sid1906
Sid1906 Napisał(a):
> squier strat jesteś śmieszny, dlatego zamilcz.
> Jeżeli nie czujesz się Polakiem to dlaczego
> piszesz po polsku?
A co ty go osądasz kim on sie czuje? Moze po prostu nie wierzy w to, że maszerowanie z gtsem zmieni ten kraj w jakikolwiek sposób. Tutaj trzeba wymiany pokoleniowej, zmiany w myśleniu i podejściu do służby publicznej, jaką jest praca dla kraju. Niestety w Polsce jest tak, że wladza nie oznacza służby dla Narodu i dokładania starań aby ludziom było lepiej. W Polsce władza oznacza skompromitowany, chory i skostnialy układ. Nepotyzm, korupcję, wałki. Nie ważne barwy polityczne, bo wszyscy, w czyich rękach była władza po 1989 r ma dużo za uszami i każdy ugrywał swoje mniejsze i większe bonusy, ustawiał rodzinki w spólkach Skarbu Państwa, Agencjach, urzedach, etc....
W Niemczech gdy okazało sie, ze praca magisterska ichniejszego prezesa Bundesbanku jest plagiatem, chłop był skończony. Tutaj Belka po 1000 x gorszym walku udaje, że jest ok, podobnie jak skompromitowany TOTALNIE rząd Tuska, a pani "profesor" z SGH uważa, że Belka to świetny fachowiec nie do zastąpinia. To jest chore i patologiczne, ale maszerowanie tego nie zmieni. To ludzie muszą się zmienić, ich sposób myślnia i podejście przedstawicieli Narodu do udzielonego im przez społeczeństwo mandatu do sprawowania wladzy.
Av vocem tego czepiania się moich słow o strzelaniu do gtsowców i świetego oburzenia, jak takie coś można o rodaku powiedzieć, to mam pytanie. Czemu jak lądowali w piachu Fujin i banda to nie strzelaliście oburzenia? :D hipokryzja 1 klasa. Część nie pamięta pewno a druga w gruncie rzeczy się cieszyła.
Nie jestem apostołem jakielkolwiek partii politycznej na tej zgnilej moralnie scenie, więc proszę mnie z nikim nie utożsamiać. Jestem przeciwny jakimkolwiek próbom "naprawiania Polski" razem z gtsem, bo wiekszośc pamieta jakie jest ich pochodzenie, ktore do dziś jest żywe zarowno w korytarzach na R22, na Mogilskiej i w wielu innych miejscach.
A nie jest przypadkiem tak, że to gts gra nieczysto?
Przecież od początku samego chcieli Nas "wykolegować" z manifestacji i wydzwaniali do organizatorów w tym celu.
[quote]narodowa sasiadka (chociaz takie cos praktycznie nawet nie istnieje) nie jest zadnym wspolorganizatorem, pojawila sie formalnie w informacji przypadkiem w wyniku zamieszania (nie bede tu rozwijal calej sytuacji), w kazdym badz razie nie pelnia zadnej formalnej ani nieformalnej roli w tym marszu i ten blad tez bedzie poprawiony.[/quote]
[quote]Na wydarzeniu już nie ma tego dziwnego wymyślonego tworu o którym wspominaliście.[/quote]
[quote]Nie mozemy pozwolic aby dobre imie naszej Ojczyzny bylo szarpane przez Narodowy Izrael.[/quote]
A namawianie kogokolwiek, do jakiejkolwiek współpracy z gts jest moim zdaniem moralnie ZŁE!
Powinniśmy iść, jako Cracovia, bez oglądania się na gts. A gts powinien czuć respekt jak podczas wyjazdów na Marsz Niepodległości. Ja w żadnym wypadku nie mam iść z nimi, to oni powinni iść za nami co najwyżej. Dlatego istotne jest, by zmobilizować się i konkretnie pokazać.
To jest ta ich współpraca:
[quote]Przed niedzielnym meczem w godzinach 14-15 przy stoliku obok Strefy Kiboli w starej hali Wisly będą sprzedawane vlepki ukazujące patriotyzm gorszej strony Blon http://i62.tinypic.com/15ydsnp.jpg[/quote]
???
Na dodatek to oni wykorzystują "patriotyzm" do obrażania Nas: http://i62.tinypic.com/24gm9g6.png
DiegoKSC Napisał(a):
> Tutaj Belka po 1000 x
> gorszym walku udaje, że jest ok, podobnie jak
> skompromitowany TOTALNIE rząd Tuska, a pani
> "profesor" z SGH uważa, że Belka to świetny
> fachowiec nie do zastąpinia.
Dlatego tak istotne jest pojawić się we wtorek i pokazać władzy, że powinni się liczyć z Obywatelami!
Bo jak czytam takie opinie na necie, to coraz bardziej mi się odechciewa. A im tylko o to chodzi. My wyjedziemy, oni sprowadzą swoich. Bez jednego wystrzału zrobią z Nas niewolników...
Poczytajcie sami co "ludzie" wypisują po internetach:
[quote]akurat do złamania Konstytucji ja na razie nie doszło, wręcz przeciwnie. Dyskusja Belka-Sienkiewicz dotyczy długoterminowej stabilności polskiej gospodarki.
Art. 3. Cel działalności i zadania NBP
1. Podstawowym celem działalności NBP jest utrzymanie stabilnego poziomu cen, przy jednoczesnym wspieraniu polityki gospodarczej Rządu, o ile nie ogranicza to podstawowego celu NBP.
Dlatego rozmowa o reformach dotyczących wprowadzenia nowych narzędzi polityki monetarnej NBP (które służą właśnie utrzymania stabilnego poziomu cen) pomiędzy prezesem NBPa ministrem spraw wewnętrznych jest jak najbardziej na miejscu.
A styl w jakim prowadzone są rozmowy w kuluarach może zaskakiwać chyba tylko kogoś kto urodził się wczoraj. Szczerze mówiąc obawiałem się, że może być znacznie gorzej. Ale nie jest, więc nie będę na siłę szukał powodów do darcia mordy.[/quote]
Pełna zgoda TRNKRK. To, że gts gra nieczysto to proste jak 2x2. Taki ich zapchlony, skundlony charakter. Dlatego ja nie mam nic przeciwko samej idei marszu, tylko oczyma wyobrażni widzę już jak pedigree-banda i jej aparat propagandowy wykorzysta to do swoich celów.
Edit: wladzy najlepiej pokazać fucka przy urnach. Wybory będą wkrótce bo innej opcji nie ma. Inne srodki przekazu do niej nie trafiają. I pracować nad mentalnością ludzi., żeby wiedzieli iż patriotyzm to nie tylko obwieszenie sie flagami ale praca organiczna na rzecz tego, żeby bylo nam wszystkim lepiej. Niestety wielu woli kombinować, zajebać, etc. Państwowe = niczyje, niestety dalej żywy pogląd. Przyklad idzie z góry :D
Diego akurat z ostatnim twoim postem w większości się zgadzam, ale siedząc przed komputerem i czekając na zmiane pokolenia niczego nie zmienimy. Trzeba im utrzec nosa i się pojawic. To że też tam będą to już nie nasz problem. Swojej historii nie wybielą. TRN_KRK podpisuje się pod tym co teraz napisałeś ;)
squier strat Napisał(a):
> rozumiecie WIELCY POLACY co napisał szuwarek?
> jeżeli nie, to zamilcz sid1906
Parafrazując jednego, WIELKIEGO POLAKA Sida...
ZAMILCZ!!
ZDRAJCO NARODU!! Zamilcz, jak śmiesz w ogóle pisać takie haniebne rzeczy w NASZYM POLSKIM JĘZYKU?!
Nie wstyd ci?!! Pewnie jeszcze nie dorosłeś do pewnych rzeczy.
Jesteś idiotą.
Hahahaha ale beka, nie no, Sid1906 - you made my day! :D
----------------------------------------------
A tak w ogóle, Sid1906 napisał stronę wcześniej coś takiego:
"Strzelałbyś do Polaków? pomyśl za nim coś napiszesz (...) Wszystkim [b]płaczk[color=#FF0000]ą[/color][/b] polecam [b]uderzyc[/b] się głową o ścianę kilka razy i [b]wylac[/b] na ten pusty łeb kubeł zimnej wody, może to jakoś pomoże."
Hej, Wielki Polaku! Może najpierw zacząłbyś od siebie? Wypominasz jednym teksty o strzelaniu do gtsu a za chwile obrażasz Rodaków. Wypominasz innym jak to oni śmią pewne rzeczy pisać w polskim języku, po czym sam nie potrafisz w nim poprawnie napisać prostego zdania.
Współpracuj z Austrią, liż dupę Hitlerowi, zgłoś się do morderczych służb komunistycznych, nie szanuj hymnu - zwij się patriotą.
Miej wśród współzałożycieli ludzi pochodzenia żydowskiego - wypominaj to innym.
#ubeckalogika
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)