[quote]po konsultacjach wewnątrz organizacji i razem ze współorganizatorem, ponownie zapraszamy do partnerstwa we wtorkowym Marszu. Dynamiczna sytuacja w organizacji manifestacji powoduje czasami błędy, które staramy się naprawiać, dlatego przepraszamy za zaistniałą sytuację.[/quote]
-
-
Manifestacja antyrządowa 24.06 (wtorek), g: 19:00
A rozpierdzielić przy okazji to tałatajstwo jak kiedyś w Paryżu ...
TRN_KRK Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po konsultacjach wewnątrz organizacji i razem ze
> współorganizatorem, ponownie zapraszamy do
> partnerstwa we wtorkowym Marszu. Dynamiczna
> sytuacja w organizacji manifestacji powoduje
> czasami błędy, które staramy się naprawiać,
> dlatego przepraszamy za zaistniałą sytuację.
chyba nie pójdziecie z UB-ekami w jednym szeregu.
jak mówi J i m, wypalić rozpalonym żelazem.
Jim
Zadyma między uczestnikami marszu to marzenie Donalda i wyborców PO.
Maszerowanie w jednym rzędzie z gtsem to jak ich akcja z wyjazdem na "jubileusz" xerovii. Przyznajecie gtsowi w pewien sposób, bujając się z nimi ramię w ramię jaka to z nich nie jest patriotyczna ekipa... Polityka w głowkach wam mąci. Ja osobiście uczestniczyłbym z tymi kurwami w żadnym przedstawieniu bo Cracovia to nadrzędne dobro, które nie powinno dopuszczac współpracy z gtsem w jakielkolwiek formie.
żadnej współpracy nie ma
Gramy u siebie...
DiegoKSC Napisał(a):
> Maszerowanie w jednym rzędzie z gtsem to jak ich
> akcja z wyjazdem na "jubileusz" xerovii.
> Przyznajecie gtsowi w pewien sposób, bujając
> się z nimi ramię w ramię jaka to z nich nie
> jest patriotyczna ekipa... Polityka w głowkach
> wam mąci. Ja osobiście uczestniczyłbym z tymi
> kurwami w żadnym przedstawieniu bo Cracovia to
> nadrzędne dobro, które nie powinno dopuszczac
> współpracy z gtsem w jakielkolwiek formie.
Darowałbyś sobie pisanie takich bzdur ,że podczas wojny strzelałbyś do wiślaków .Rozumiem ,że wielu z was nienawiść do wisły przysłania takie racjonalne spojrzenie na świat ,ale obudźcie się na Marszu Niepodległości co też każdy patrzył na wisłe czy przypadkiem nie idziemy ramie w ramie i współpracujemy? Nie ,bo są jednak wyższe wartości i chyba nie powinno się tego nikomu tłumaczyć.
DiegoKSC Napisał(a):
Nikt Cie nie ciągnie tam, nie chcesz iść to obalaj rząd przed komputerem :)
Jakoś takiego lamentu nie było np po marszu 1 marca kiedy to "szliśmy z UB-kami w jednym szeregu"...
Takiego lamentu nie było kiedy lata temu jeszcze licznie stawialiśmy się na kontrach do parad dewiantów i "ramie w ramie" braliśmy udział w zamieszkach...
Nie było również lamentu gdy szliśmy ramie w ramie z gts-em na MN (szczególnie na tym ostatnim, gdzie byliśmy w około 100 os.), a tam wręcz współpraca była momentami bliska...
A teraz kiedy coś się w tym chorym państwie zaczyna ruszać i trzeba jak nigdy krzyczeć jednym głosem lament niesamowity...
Ciekawe to jest bardzo...
DiegoKSC Napisał(a):
Masz pisać pierdoły - to nie pisz wcale, szkoda klawiatury.
Banda aferzystów rozkrada Polskę bez trzymanki, ale co tam - najwazniejsze, że idzie gts. Lodu na głowę co niektórym.
Czytam, aż mi się nie dobrze robi, macie wielkie kompleksy rzeki. Wy tu płaczecie o rzekę, a tymczasem wasz znajomy robi deal z psem wiślackim. Co niemożliwe? A jednak, tylko o tym nie wiecie. Ponad podziałami! CRACOVIA NATIONALISTS!!!!!
Diego jesteś idiotą. Wstydzę się że tacy ludzie reprezentują barwy tego wspaniałego klubu. Strzelałbyś do Polaków? pomyśl za nim coś napiszesz. Niektórym komleks wisły rzucił się totalnie na mózg. Dobro ojczyzny jest rzeczą najważniejszą, bez Polski nie będzie Cracovii. Wszystkim płaczką polecam uderzyc się głową o ścianę kilka razy i wylac na ten pusty łeb kubeł zimnej wody, może to jakoś pomoże.
Te Sid1906 nie pasałem z toba krów, więc zbastuj z inwektywami. Wlacz sobie mecz juniorów i zobacz co na hymnie państwowym odjebały padalce z gtsu. Oni mają tyle wspolnego z patriotyzmem co ich byli prezesi jak tow Gruba i reszta zdrajców, którzy powinni wisieć po tym co zrobili w przeszłości.
.Witam Chciałbym by na Pasach coś zaczęło się dziać pozytywnego w kwestii zjednoczenia ludzi o prawicowych poglądach np jeden sektora którym zbierają się te osoby , knajpa do spotkań przed meczem itp Jeżeli ktoś ma podobny pogląd to czekam na kontakt bo ma dość napnki,, Milicyjnej prawicy " w kwestii ich zekomego patriotyzmuPozdrawiam Skinheads C1906Kpu
DiegoKSC Napisał(a):
> Te Sid1906 nie pasałem z toba krów, więc
> zbastuj z inwektywami. Wlacz sobie mecz juniorów
> i zobacz co na hymnie państwowym odjebały
> padalce z gtsu. Oni mają tyle wspolnego z
> patriotyzmem co ich byli prezesi jak tow Gruba i
> reszta zdrajców, którzy powinni wisieć po tym
> co zrobili w przeszłości.
Ta...
Pisze to Polak Patriota "urodzony pod właściwą gwiazdą"...
Polecam odrobinę obiektywizmu...
Pozdrawiam kibiców Pasów z ,, Prawej Strony" Skinheads 1906 Cracovia Kraków
Cracovia Kraków zawsze z orłem w koronie.
ale o czym temat? ubeccy patrioci idą to my nie mozemy? a jak sie okaze ze w kolejce w macu stoi pies wislacki to mam nie zjesc bo nie bede stal z nim w jednej kolejce? to chyba nie tak działa
Jak mam zbastowac jak gadasz takie głupoty. No to co ja mam zrobic że oni też idą, przecież idziemy tam jako Cracovia, nie musimy wcale koło nich stac. Po drugie nie będę wiecznie patrzył na to co oni robią, bo to jest ich sprawa jak się zachowują i czy robią "bydło" czy nie. My jesteśmy Cracovia i mamy dawac przykład, a nie miec wiecznie komplesy: bo wisła to bo wisła tamto. Każdy dba o swoje podwórko, zawsze patrz na siebie a nie na kogoś. Przykre jest to że większośc z nich chodzi w koszulka PW a na trybunach na Reymonta zasiadają komunistyczni dygnitarze. Ale to oni powinni się tego wstydzic. Prawda jest taka że w każdej ze stron znajdą się jacyś imbecyle i na to nie ma rady. Jakiś odsetek jednej ze stron będzie mówic że są patriotami, a koło nich na trybunach będą zasiadali sługusy czerwonego systemu. Natomiast pewien odsetek drugich będzie szczycił się tym że są żydami pomimo tego że wcale nie są. Nic na to nie poradzisz, wszystko zależy od tego jak człowiek ma poukładane w głowie. Ale wszyscy powinni zrozumiec że nie idziemy tam dla rzeki, tylko żeby pokazac że nie zgadzamy się z tym co się dzieje w Polsce. Zapamiętajcie, idziemy tam dla wspólnej sprawy wszystkich Polaków!
Podstawowe pytanie:
Mamy jakiś własny banerek ? bo iść 15m za ubeckimi patriotami to tak jak robić tym Qwą reklamę swoją frekwencją.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)