tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No pięknie :) Trener przyznał, że jest
> wuefistą ;)
A prowadzący w Canal Plus to Stawotaliby ;-)
-
-
ROBERT PODOLIŃSKI - treningi, taktyka, itp.
Super,ma coś wspólnego z W.S.- może Stawotaliby dadza mu spokój :)
tomecki Napisał(a):
> No pięknie :) Trener przyznał, że jest
> wuefistą ;)
Uprzedziłeś mnie, kurde, nie jest dobrze ;)
Moze Potter przychylnym okiem teraz popatrzy na Podolinskiego :D
Dąbrowski obecną rundę zaczyna jak poprzednią skończył, zatem ciężko mówić to o grze na zwolnienie trenera, no chyba że hurtowo chce ich zmieniać. W przypadku Marciniaka praktycznie ta sama uwaga, z tym że to u Dąbrowskiego widać większy regres. Pilarz i Budziński akurat byli wyróżniającymi się zawodnikami(nie licząc ostatniego meczu), nie widzę tu sensu gry przeciw trenerowi. No i Nowak ten owszem coś tam już jęczał, ale jak miał szanse w ostatnim meczu to je idealnie zrypał. Klasyczny przykład gdy zawodnik chce być mądrzejszy od trenera, ale później na boisku nie potrafi tego udowodnić jak przychodzi na to czas.
Konserwa ja bym jeszcze wstrzymał się z faktem gry przeciw trenerowi, choć sam trener robi sporo by niektórych graczy zniechęcić. W Cracovii fajtłapy mają ciepłe posadki. Kilka lat udawania że się umie grać w piłkę i jakoś do emerytury zleci. Brak walki na treningach odbija się później w meczu. Klasyczny kop w dupę też niektórym by się przydał. Co do grupy wsparcia na forum, no cóż "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" zatem takie coś zawsze znajdzie poklask u niektórych, tym bardziej że fajnie się zwalnia trenera po kilku meczach, gdy miernoty mają się dalej dobrze.
Jak slucham Podolinakiego to jak bym czytal rozsadna czesc Forum.
Mowi co sami widzimy. Widac ,ze wkurw.iony na indywidua w obronie.
Juwentus i Holandia nie maja problemów ze zmiana ustawienia. Dobrze go Kaziu Wegrzyn prostuje, ze rola trenera polega na wytłumaczenie zawodnikowi o co chodzi lub wymiana zawodnika. Podolinski powinien dostać nominacje na Pakę .
Podobają mi się wypowiedzi trenera. Tylko się zastanawiam, czy panienkowate charaktery piłkarzyków wytrzymają taką presję. Boję się powtórki z klimatów rumcjasowych.
dla mnie żaden chłop, który stawią myślenicki klub nad Cracovię nie jest autorytetem ;) choć w tym konkretnym przypadku ma racje, tyle tylko że fajnie się takie sprawy mówi z pozycji oglądacza
Też się zastanawiam czy grają przeciw niemu. Na mój gust 50/50%.
Aha, wyłączyć należy tych nowych (cudzoziemców).
Czy Wegrzyn go prostowal ? Nie sadze ,inaczej to odebralem . Raczej bylo to do pilkarzy .
Koniec. Bylo ok.
tomecki Napisał(a):
> No to dzisiaj Podoliński powiedział o byłych
> piłkarzach coś zupełnie innego niż to przy
> czym Potter się wciąż upiera od kilku tygodni
> ;)
To znaczy co właściwie powiedział? Bo ja słyszałem tylko, że żaden z wymienionych przez redaktora (bodajże Boljević, Papa, Danielewicz, Straus) nie odpowiada charakterystyce Covilo.
Arro Napisał(a):
> tomecki Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > No to dzisiaj Podoliński powiedział o byłych
> > piłkarzach coś zupełnie innego niż to przy
> > czym Potter się wciąż upiera od kilku
> tygodni
> > ;)
>
> To znaczy co właściwie powiedział? Bo ja
> słyszałem tylko, że żaden z wymienionych przez
> redaktora (bodajże Boljević, Papa, Danielewicz,
> Straus) nie odpowiada charakterystyce Covilo.
Według mnie zdecydowanie zasugerował, że odejście któregokolwiek z w/w nie było wbrew jego oczekiwaniom i o czym miałby nie wiedzieć. A przykład Covilo posłużył do wskazania, że to był wybór nr 1 na tę pozycję, na której któryś z tych wymienionych mógł ewentualnie grać. Zresztą pod koniec programu na podobne pytanie od internauty uciął wszelkie dywagacje stwierdzeniem, że "nie lubi grzebać w trupach" ....
Słuchając trenera nie trudno wyczuć, że nie ma on zupełnie żadnego autorytetu w środ piłkarzy z resztą trudno go mieć w przypadku kiedy jest się marionetka którą steruje procesor.W dodatku sknfliktowal ze sobą grajkow, nic nie osiągnął, przyszedł z nikąd a zachowuje się jak Mourinhodo ale trudno się dziwić skoro procesor przemawia jego ustami, do kamer w wywiadach pier. doli. o mnogości wyszukanych taktyk w jednym meczu a rzeczywistość jest zupełnie inna o czym wspominał Nowak,nie trudno zauważyć że gramy z kontry jak 90% druzyn i pyta na pale byle do przodu.Najgorsze jest to że to nie Podolinski odpowiada za to co dzieje się na boisku lecz procesor wiec raczej na zwolnienie "trenera " nie ma co liczyć.Padaka będzie grana jeszcze przez długi czas i wszyscy będą się dziwić, że Podolinski wciąż okupuje stanowisko trenerskie :-D
Nie bylem zwolennikiem odejścia Stawowego i nie jestem tez zwolennikiem dymisji Podolińskiego. Ci, którzy zwalniają obecnego trenera, za 2-3 tygodnie bądą mieli wolnych: Stawowego, Stokowca, Moskala... moze jeszcze kogoś :). [i] Madame, Monsieur Faites vos jeux[/i] :)
A ja mam inne zdanie im prędzej pogonimy nieudacznika tym mniej szkód narobi.
Nie da się patrzeć na grę kopaczy ,brak zaangażowania ,taktyki i trenera który na boisku przeszkadza a nie pomaga.
PANIE PODOLIŃSKI -WYNOCHA.
Potter - nie pier..ol bo mi się nie chce na forum wchodzić jak czytam tego typu opinie. Sami chcieliście rewolucji, to dajcie facetowi popracować. Paru osobom pasowało by "osobiste spuszczenie pary" i tzw. reality check.
EDIT: Literówka.
szymciuKSC Napisał(a):
------------------------------------------------------- Sami chcieliście rewolucji, to dajcie facetowi
> popracować.
Nie martw się RP jeszcze popracuje, ale sam wkrótce będziesz miał dość, bo zaistniała fatalna sytuacja w drużynie, a przede wszystkim brak wiary w poczynania trenera więc to już jest koniec...
Przydałoby się Ice Bucket Challenge na łeb prezesa i osobiste "spuszczenie pary kopaczom".Weryfikacja? buahahaha...chyba kto z forum jest klakierem komarku i musi wygłaszać pochwalne kuranty aby zachować stanowisko u obecnego nadprocesora oraz trwać w błogiej stabilności.Dramat...
[i]Nie martw się RP jeszcze popracuje, ale sam wkrótce będziesz miał dość, bo zaistniała fatalna sytuacja w drużynie, a przede wszystkim brak wiary w poczynania trenera więc to już jest koniec...[/i]
Piłkarz ma słuchać trenera a nie filozofować. Jak im źle, bo nie są czochrani lub boją się o miejsce w składzie, to niech pokażą, na co ich stać. Na razie najwięcej pokazali ci, co przyszli, z wyjątkiem Cetnarskiego, którego najlepiej byłoby się od razu pozbyć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)