Wiadomość zmieniona (15-09-04 18:29)
-
-
Nie tylko w Krakowie sa kibice CRACOVII.......
pozdro dla Ciebie ziomie
Czy aby nie z Gostynia A. Juskowiak pochodzi? Kolejorzo-pasiaku tak trzymaj!!!
Miłe to kolego, bardzo miłe.
Pozdrwiam Gostyń!
Obiecuję pić więcej skondensowanego mleczka do kawy!(jeśli dobrze kojarze)
Pasiki swiata laczmy sie
Wiadomość zmieniona (15-09-04 18:33)
Wiadomość zmieniona (15-09-04 18:29)
a ten klub to zakładał Towarzysz I Sekretarz Kania? ;)
POZDROWIENIA DLA CIEBIE ZIOMKQ CRACOVIA QRDWANÓW
WIELKA TRIADA
Wiadomość zmieniona (15-09-04 18:31)
nie zaśmiecaj tak forum ziomalom,napisałeś raz że lubisz Craxę(mam nadzieję,że będziesz w Koninie) i starczy.Oczywiście także pozdrawiam pasiastą brać.Do zobaczenia wiosną w....(Krakowie,Koninie,Gdynii,a może Lubinie?zobaczymy jak będzie pasował terminarz).
Pozdro dla Prawdziwych Krakusów od Wani z Krzyża Wlkp:)
PS. Pasy do EKSTRAKLASY!!!
Widzę, że temat skręca w kierunku pozdrowień:) To ja także Was Pasiacy pozdrawiam- dodam, że zgodnie z tematem:)
Wiadomość zmieniona (15-09-04 18:31)
Jesteśmy z Buska Zdroju. Jeździy na wszystkie mecze Cracovii na Ziemi Swiętej, nieraz na wyjazdy również.Niestety jest nas tylko czworo: tata, mama. siostra i ja. W Busku jest jeszcze kilku "czynnych" kibiców Pasów min. pan Zawadziński - były piłkarz Cracovii - oraz kilkunastu kibiców bie
rnych, ale o nich nawet nie warto się rozwodzić. Nasz fanklub powstał dzięki mojemu tacie,który w Krakowie chodził do liceum, a następnie ukończył studia na Uniwersytecie Jagiellońskim i kibicuje Craxie od czasów Rewilaka,. Hausnera i Janusza Kowalika. Mogę więc powtórzyć słowa: "Dziękuję Ci Tato , że jestem pasiakiem" !
Szydełko pozdrowienia dla Twojej całej pasiackiej rodziny!
Myślę, że w ekstraklasie zaktywizują się też inni kibice Cracovii w Busku!
Szacunek dla Was!
Szydełko, gratuluje rodzinki:).
Pozdrawiam!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)