Kamil_ksc napisał(a):
> Siara , nieuku," na pewno" piszemy oddzielnie !
>
>
> Wiadomość zmieniona (21-02-04 14:23)
Szanowny krytyku literacki, poucz swego pobratymca "waldochpasy " iz "Wisła" piszemy z dużej litery (tak, tak, nawet ja Cracovia piszę przez duże "C"), a wtedy ja uderzę się w piersi.
-
-
Dali się poturbować i okraść-zostali wyrzuceni!?
Zachwile ten sekretarz gaberlego (siara)będzie nas przekonywał swoimi argumentami że przecież Garbarnia żyje w zgodzie z Wawelem bo to taki sam przykład jak Słupsk.Nie wiem już jak cie nazwać ty wiślacka gnido żebyś sobie poszedł ,pisać te bzdety na swoje forum.Tam masz takich imbecyli jak ty -to cię zawsze poprą.Tu nie szukaj sobie kolegów , bo ich nie znajdziesz.I jak masz chociaż ksztę honoru (choć wątpię -bo chamy honoru nie mają)to sobie pójdziesz.I bądź pewny że za taką gnidą nikt nie będzie płakał .
Siara, czy pamiętasz jeszcze jaki jest temat tej dyskusji?
Dlaczego nam tu zawracasz głowę ?
Jesteście , byliście i będziecie kojarzeni z milicją i komuną. Nienawidzi was za to wiele osób. Między innymi dlatego na mistrza polski w pucharach (Omonia Nikozja) przychodzi 6 tys ludzi! A na trzecioligową Cracovię 10 tys.(Korona Kielce). Ludzie mają alternatywę i bdb (stawiasz czasem takie oceny?) a wybierają oczywiście to co dla nich lepsze lub milsze.
Ty zbłądziłeś , nie możesz znależć sobie miejsca i chyba dlatego włazisz na nasze forum.............
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)