Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Dali się poturbować i okraść-zostali wyrzuceni!?

• Forum sympatyków i k
    • Rozpoczęto 16.02.2004 o 08:35
      Ostatnia aktywność 21.02.2004 o 20:57
      837 wyświetleń
    • SIARA

40
      0
    • 21.02.2004 o 10:51
      Post #46855 21.02.2004 10:51
    potter napisał(a): > tak sobie matole bez szkoły tłumacz(siara),że to kompleksy .Dla > mnie i wielu inych to normalna sprawa.Taka sama jest u was > nienawiść do pasów i nikt nie pisze o kompleksach.Po prostu > baranie we wszystkich miastach europy i świata tak jest-kibice > z tego samego miasta nie znoszą lokalnego rywala.Co do rzekomej > medialności to nie pochlebiaj sobie i milicyjnej wisle > ,przecież jesteśmy waszym odwiecznym rywalem z tego samego > miasta.Jak by od was nie było wpisów to nikt by się wami nie > zajmował.I nigdy psie wiślacki nie zapominaj o swym milicyjnym > rodowodzie-są zawsze z wami NA DOBRE I ZłE> Matole to powiedz sobie do lustra albo do kumpla.....Co do szkół to bys się odrobinkę zdziwił, ale jżeli pójdziesz na jakas uczelnię, to może mnie spotkasz i jeszcze bardziej się zdziwisz........Ale nie o tym..... Wasza nienawisc bierze się własnie z kompleksów kolego... Dlaczego tak wiele tematów na Waszym forum dotyczy Wisły ??? ( z wielką dozą nienawisci zresztą......). Na TWSD zdarzają się tematy o Was (ułamek procenta...), ale nia zieją taką nienawiscią....Psy, ubecy, komuna, gts...och kurde wystarczy.......A co do RODOWODU to poczytaj dziecko historię Wisły, Cracovii i Polski, a może ciut zrozumiesz, jeżeli oczywiscie twój zachwaszczony nienawistną propagandą mózg potrafi to przyjąć - wątpię.... Co ciekawe zapytaj ludzi ze starej bojówki Cracovii o ile znasz kogokolwiek, co sądzą o Twoich i temu podobnych wypocinach na forum). Jeżeli woja odpowiedź ma byc stekiem bluzgów to daruj sobie, szjoda rąk i oczu...
    • SIARA

40
      0
    • 21.02.2004 o 10:54
      Post #46858 21.02.2004 10:54
    a kto jest "matołem bez szkół" - to troszeczke wychodzi przy konfrontacji naszych postów nieorawdaż..... Po drugie spróbuj choc raz w dyskusji użyć argumentu.... A tak nawiasem piszeż iż we w s z y s t k i c h miastach panują takie stosunki.....bzdura np. Słupsk (Gryf i Czarni), ale co ty wiesz o kibicowaniu ???
    • stary kibol

5.4K
      2.2K
    • 21.02.2004 o 12:21
      Post #46875 21.02.2004 12:21
    Siara-pewnie nie zauważyłeś, że jesteś na forum sympatyków i kibiców Cracovii. Forum to jest miejscem wymiany poglądów między kibicami naszego klubu. Ty jesteś tu gościem więc zachowuj się jak na gościa przystało. Nie rób z siebie cenzora naszych wypowiedzi, bo czasy się nieco zmieniły i zawód cenzora odszedł w zapomnienie i tylko Ty widać ciągle tkwisz w komunie. Ale czego innego można się spodziewać po kibicach gwardyjskiego klubu. Ps. Aby uniknąć dyskusji o tym czy Wisła jest czy też nie gwardyjskim klubem, przypomnę wypowiedź prezesa TS, który przyznał, że znaczną część budżetu TS stanowi dotacja z Policji.
    • potter

8.9K
      5.2K
    • 21.02.2004 o 12:37
      Post #46880 21.02.2004 12:37
    SIARA udajesz matoła czy nim jesteś-jak możesz porównywać Kraków i dwie wrogie ogromne rzesze kibiców (nienawidzące się od lat)do jakiegoś Słupska .We wszystkich dużych miastach gdzie są duże grupy kibiców,ultrasów,hooliganów kibice lokalnych drużyn nie cierpią lokalnego rywala.Tak jest w łodzi ,w krakowie 3 kluby mają kibiców i jak żyją z sobą.Ty należysz do grona tych zakłamanych wiślaków -co twierdzą oficjalnie że niby nie ma mocnej wisly bez mocnej Cracovii(tak powtarzają dla pucu wasi działacze do pismaków i głupków takich jak ty)>Dla mnie nie jesteś nawet karaluchem-matoł to twoje imie z dowodu osobistego.Poza tym nudzisz mnie-jak chcesz by cię ktoś wysłuchał to s.........aj na swoje forum.
    • SIARA

40
      0
    • 21.02.2004 o 13:12
      Post #46887 21.02.2004 13:12
    potter napisał(a): > SIARA udajesz matoła czy nim jesteś-jak możesz porównywać > Kraków i dwie wrogie ogromne rzesze kibiców (nienawidzące się > od lat)do jakiegoś Słupska .We wszystkich dużych miastach gdzie > są duże grupy kibiców,ultrasów,hooliganów kibice lokalnych > drużyn nie cierpią lokalnego rywala.Tak jest w łodzi ,w > krakowie 3 kluby mają kibiców i jak żyją z sobą.Ty należysz do > grona tych zakłamanych wiślaków -co twierdzą oficjalnie że niby > nie ma mocnej wisly bez mocnej Cracovii(tak powtarzają dla pucu > wasi działacze do pismaków i głupków takich jak ty)>Dla mnie > nie jesteś nawet karaluchem-matoł to twoje imie z dowodu > osobistego.Poza tym nudzisz mnie-jak chcesz by cię ktoś > wysłuchał to s.........aj na swoje forum. OT "INTELIGENCA W PASY...." bez urazy dla normalnych forumowiczów, prosiłem o argumenty a nie bluzgi. Udowadniasz niestety, iż obce Ci jest czytanie tekstu ze zrozumieniem. Ja matoł, karaluch...;) ok, a kimże ty jestes ???
    • SIARA

40
      0
    • 21.02.2004 o 13:19
      Post #46890 21.02.2004 13:19
    stary kibol napisał(a): > Siara-pewnie nie zauważyłeś, że jesteś na forum sympatyków i > kibiców Cracovii. Forum to jest miejscem wymiany poglądów > między kibicami naszego klubu. Ty jesteś tu gościem więc > zachowuj się jak na gościa przystało. Nie rób z siebie cenzora > naszych wypowiedzi, bo czasy się nieco zmieniły i zawód cenzora > odszedł w zapomnienie i tylko Ty widać ciągle tkwisz w komunie. > Ale czego innego można się spodziewać po kibicach gwardyjskiego > klubu. > Ps. > Aby uniknąć dyskusji o tym czy Wisła jest czy też nie > gwardyjskim klubem, przypomnę wypowiedź prezesa TS, który > przyznał, że znaczną część budżetu TS stanowi dotacja z > Policji. > Widzisz, jestem gosciem (nieproszonym zapewne...) Cenzorskich zapędów nie posiadam i nie widzę takowych w moim poscie ( czy wogóle wiesz co oznacza słowo cenzura ??? oraz "komuna" ? - bo ja i jedni i drugie przeżyłem z oboma walczyłem jak niemal wszyscy KIBICE Wisły - pamiętasz np. dymy pod konsulatem po pamiętnych derbach, byłes wtedy na swiecie ???) Nazywanie kibiców Wisły komuchami, milicją etc. jest smieszne, ale to już było w innym temacie i tye. Jedno jest znamienne. Wypowiedź przeciwną do Waszej ideologi kwitujecie bluzgami, niestety bez kontrrargumentów. Cytuję: > Aby uniknąć dyskusji o tym czy Wisła jest czy też nie > gwardyjskim klubem, przypomnę wypowiedź prezesa TS, który > przyznał, że znaczną część budżetu TS stanowi dotacja z > Policji. > Tak więc Cracovia była Klubem miejskim, władze były ( i są ) czerwone jakim klubem jest Twoja Cracovia ???? - komunistycznym ???? Nie, ja tak nie twierdzę, pokazuje Wasz system rozumowania, któru może się obrócić przeciwko wam...
    • tacy dwaj

10.5K
      1
    • 21.02.2004 o 13:19
      Post #46892 21.02.2004 13:19
    SIARA - może i gdzieś wykładasz (zapewne nie tylko kafelki w toaletach)...ale widzisz, mądrość, inteligencja - to cechy niemal wrodzone, genetycznie dziedziczone .. a ty zapewne masz TYLKO WIEDZĘ - to można nawet o IQ 60 OPANOWAĆ...
    • SIARA

40
      0
    • 21.02.2004 o 13:22
      Post #46896 21.02.2004 13:22
    Tacy Dwaj....wiem, wiem inteligencję posiadają TYLKO kibice Cracovii :), nieprawdaż ?, choć napisałes "zapewne", wiec daje mi to małą nadzieję...
    • klaros

5.5K
      147
    • 21.02.2004 o 13:34
      Post #46898 21.02.2004 13:34
    Cytat z Siary-Siarzewskiego: "A tak nawiasem piszeż" Cóż - zapewne jako przechadzający się po korytarzach krakowskich uczelni omijałeś polonistykę. Śmiem podejrzewać, że Siara=Gaberle, specjalista od patologii społecznej, chyba że może doktór od pompek i fikołków. A może ze studium wojskowego? Nie mieli gdzie upchać ubeka, to go do szkolenia studenciaków włożyli... Siara: na poważnie - wyluzuj, bywam czasem w Krakówku, jak się wasi kibole wysypują. Co się człowiek wtedy nasłucha o "żydkach"... Doprawdy więcej o tym niż w "Mein Kampf" i pamiętnikach obergruppenführera Eichmanna razem wziętych. A przykład ze Słupskiem jest chyba ewenementem w skali światowej...
    • tacy dwaj

10.5K
      1
    • 21.02.2004 o 13:41
      Post #46900 21.02.2004 13:41
    =>=>=>klaros - nie zapominaj że eichman był żydem (żrodło: Hannah Arent - "Eichman w Jerozolimie).... tak jak wielu innych ważnych ludzi w III Rzeszy ... np. całe dowództwo marynarki wojennej (z dowódcą osławionego "bismarcka" włacznie)... nie będę przeca o GTS-ie "jedynie polskim i katolickim klubie " pisac... i Roman tęskni na Tobą:):)
    • Karvin

10.6K
      9.4K
    • 21.02.2004 o 13:44
      Post #46903 21.02.2004 13:44
    "Na TWSD zdarzają się tematy o Was (ułamek procenta...), ale nia zieją taką nienawiscią...." Siara tylko w jednej kwestii - trzym ajmy się faktów - ten cytat wybitnie mnie rozbawił... (służę cytatami jeśli trzeba)
    • SIARA

40
      0
    • 21.02.2004 o 13:50
      Post #46904 21.02.2004 13:50
    klaros napisał(a): > Cytat z Siary-Siarzewskiego: > "A tak nawiasem piszeż" > Cóż - zapewne jako przechadzający się po korytarzach > krakowskich uczelni omijałeś polonistykę. > Śmiem podejrzewać, że Siara=Gaberle, specjalista od patologii > społecznej, chyba że może doktór od pompek i fikołków. > A może ze studium wojskowego? Nie mieli gdzie upchać ubeka, to > go do szkolenia studenciaków włożyli... > > Siara: na poważnie - wyluzuj, bywam czasem w Krakówku, jak się > wasi kibole wysypują. Co się człowiek wtedy nasłucha o > "żydkach"... Doprawdy więcej o tym niż w "Mein Kampf" i > pamiętnikach obergruppenführera Eichmanna razem wziętych. > A przykład ze Słupskiem jest chyba ewenementem w skali > światowej... Akurat polonistyki to ja nie omijałem napewno....
    • tacy dwaj

10.5K
      1
    • 21.02.2004 o 13:52
      Post #46905 21.02.2004 13:52
    siara - a gdzie przecinek.... "polonistyku"??? Wiadomość zmieniona (21-02-04 13:53)
    • waldochpasy

495
      0
    • 21.02.2004 o 14:08
      Post #46908 21.02.2004 14:08
    dajcie juz spokoj.........prawda jest tylko jedna "zgodnie z tradycja wisla z milicja" i nie da sie juz tego zmienic ,tak bylo ,jest i zawsze bedzie!!!!!!!
    • Kamil_ksc

1.4K
      0
    • 21.02.2004 o 14:17
      Post #46909 21.02.2004 14:17
    Siara , nieuku," na pewno" piszemy oddzielnie ! Wiadomość zmieniona (21-02-04 14:23)
    • klaros

5.5K
      147
    • 21.02.2004 o 15:48
      Post #46914 21.02.2004 15:48
    Czyżby tow. Siara wiedzę zdobywał penetrując kubły w gabinecie niejakiego Gebelsego...
    • zubereg

13.7K
      7.7K
    • 21.02.2004 o 16:46
      Post #46921 21.02.2004 16:46
    Siara a co powiesz o 1907 i 1916r z jakim klubem się połączyliście i jakiego klubu mieliście byc rezerwą? Jeśli znasz historię to napewno napiszesz.... A wtedy porozmawiamy o historii tych klubów.... wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
    • icek66

3.2K
      1
    • 21.02.2004 o 17:51
      Post #46927 21.02.2004 17:51
    klaros - albo to osobiście ten "oszalały z nienawiści ex-senator";-) podobno regularnie przesiaduje na naszym forum.
    • SIARA

40
      0
    • 21.02.2004 o 19:12
      Post #46929 21.02.2004 19:12
    tacy dwaj napisał(a): > siara - a gdzie przecinek.... "polonistyku"??? > > > Wiadomość zmieniona (21-02-04 13:53) gdzie okresliłem sie mianem "polonisty", gdzie argumenty na moją wypowiedź - brak !
    • SIARA

40
      0
    • 21.02.2004 o 19:13
      Post #46930 21.02.2004 19:13
    waldochpasy napisał(a): > dajcie juz spokoj.........prawda jest tylko jedna "zgodnie z > tradycja wisla z milicja" i nie da sie juz tego zmienic ,tak > bylo ,jest i zawsze bedzie!!!!!!! > "CRACOVIA WITA TOWARZYSZA GIERKA" -pamietasz ?

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie