potter napisał(a):
> tak sobie matole bez szkoły tłumacz(siara),że to kompleksy .Dla
> mnie i wielu inych to normalna sprawa.Taka sama jest u was
> nienawiść do pasów i nikt nie pisze o kompleksach.Po prostu
> baranie we wszystkich miastach europy i świata tak jest-kibice
> z tego samego miasta nie znoszą lokalnego rywala.Co do rzekomej
> medialności to nie pochlebiaj sobie i milicyjnej wisle
> ,przecież jesteśmy waszym odwiecznym rywalem z tego samego
> miasta.Jak by od was nie było wpisów to nikt by się wami nie
> zajmował.I nigdy psie wiślacki nie zapominaj o swym milicyjnym
> rodowodzie-są zawsze z wami NA DOBRE I ZłE>
Matole to powiedz sobie do lustra albo do kumpla.....Co do szkół to bys się odrobinkę zdziwił, ale jżeli pójdziesz na jakas uczelnię, to może mnie spotkasz i jeszcze bardziej się zdziwisz........Ale nie o tym.....
Wasza nienawisc bierze się własnie z kompleksów kolego...
Dlaczego tak wiele tematów na Waszym forum dotyczy Wisły ??? ( z wielką dozą nienawisci zresztą......). Na TWSD zdarzają się tematy o Was (ułamek procenta...), ale nia zieją taką nienawiscią....Psy, ubecy, komuna, gts...och kurde wystarczy.......A co do RODOWODU to poczytaj dziecko historię Wisły, Cracovii i Polski, a może ciut zrozumiesz, jeżeli oczywiscie twój zachwaszczony nienawistną propagandą mózg potrafi to przyjąć - wątpię....
Co ciekawe zapytaj ludzi ze starej bojówki Cracovii o ile znasz kogokolwiek, co sądzą o Twoich i temu podobnych wypocinach na forum). Jeżeli woja odpowiedź ma byc stekiem bluzgów to daruj sobie, szjoda rąk i oczu...
-
-
Dali się poturbować i okraść-zostali wyrzuceni!?
a kto jest "matołem bez szkół" - to troszeczke wychodzi przy konfrontacji naszych postów nieorawdaż.....
Po drugie spróbuj choc raz w dyskusji użyć argumentu....
A tak nawiasem piszeż iż we w s z y s t k i c h miastach panują takie stosunki.....bzdura np. Słupsk (Gryf i Czarni), ale co ty wiesz o kibicowaniu ???
Siara-pewnie nie zauważyłeś, że jesteś na forum sympatyków i kibiców Cracovii. Forum to jest miejscem wymiany poglądów między kibicami naszego klubu. Ty jesteś tu gościem więc zachowuj się jak na gościa przystało. Nie rób z siebie cenzora naszych wypowiedzi, bo czasy się nieco zmieniły i zawód cenzora odszedł w zapomnienie i tylko Ty widać ciągle tkwisz w komunie. Ale czego innego można się spodziewać po kibicach gwardyjskiego klubu.
Ps.
Aby uniknąć dyskusji o tym czy Wisła jest czy też nie gwardyjskim klubem, przypomnę wypowiedź prezesa TS, który przyznał, że znaczną część budżetu TS stanowi dotacja z Policji.
SIARA udajesz matoła czy nim jesteś-jak możesz porównywać Kraków i dwie wrogie ogromne rzesze kibiców (nienawidzące się od lat)do jakiegoś Słupska .We wszystkich dużych miastach gdzie są duże grupy kibiców,ultrasów,hooliganów kibice lokalnych drużyn nie cierpią lokalnego rywala.Tak jest w łodzi ,w krakowie 3 kluby mają kibiców i jak żyją z sobą.Ty należysz do grona tych zakłamanych wiślaków -co twierdzą oficjalnie że niby nie ma mocnej wisly bez mocnej Cracovii(tak powtarzają dla pucu wasi działacze do pismaków i głupków takich jak ty)>Dla mnie nie jesteś nawet karaluchem-matoł to twoje imie z dowodu osobistego.Poza tym nudzisz mnie-jak chcesz by cię ktoś wysłuchał to s.........aj na swoje forum.
potter napisał(a):
> SIARA udajesz matoła czy nim jesteś-jak możesz porównywać
> Kraków i dwie wrogie ogromne rzesze kibiców (nienawidzące się
> od lat)do jakiegoś Słupska .We wszystkich dużych miastach gdzie
> są duże grupy kibiców,ultrasów,hooliganów kibice lokalnych
> drużyn nie cierpią lokalnego rywala.Tak jest w łodzi ,w
> krakowie 3 kluby mają kibiców i jak żyją z sobą.Ty należysz do
> grona tych zakłamanych wiślaków -co twierdzą oficjalnie że niby
> nie ma mocnej wisly bez mocnej Cracovii(tak powtarzają dla pucu
> wasi działacze do pismaków i głupków takich jak ty)>Dla mnie
> nie jesteś nawet karaluchem-matoł to twoje imie z dowodu
> osobistego.Poza tym nudzisz mnie-jak chcesz by cię ktoś
> wysłuchał to s.........aj na swoje forum.
OT "INTELIGENCA W PASY...." bez urazy dla normalnych forumowiczów, prosiłem o argumenty a nie bluzgi. Udowadniasz niestety, iż obce Ci jest czytanie tekstu ze zrozumieniem. Ja matoł, karaluch...;) ok, a kimże ty jestes ???
stary kibol napisał(a):
> Siara-pewnie nie zauważyłeś, że jesteś na forum sympatyków i
> kibiców Cracovii. Forum to jest miejscem wymiany poglądów
> między kibicami naszego klubu. Ty jesteś tu gościem więc
> zachowuj się jak na gościa przystało. Nie rób z siebie cenzora
> naszych wypowiedzi, bo czasy się nieco zmieniły i zawód cenzora
> odszedł w zapomnienie i tylko Ty widać ciągle tkwisz w komunie.
> Ale czego innego można się spodziewać po kibicach gwardyjskiego
> klubu.
> Ps.
> Aby uniknąć dyskusji o tym czy Wisła jest czy też nie
> gwardyjskim klubem, przypomnę wypowiedź prezesa TS, który
> przyznał, że znaczną część budżetu TS stanowi dotacja z
> Policji.
>
Widzisz, jestem gosciem (nieproszonym zapewne...)
Cenzorskich zapędów nie posiadam i nie widzę takowych w moim poscie ( czy wogóle wiesz co oznacza słowo cenzura ??? oraz "komuna" ? - bo ja i jedni i drugie przeżyłem z oboma walczyłem jak niemal wszyscy KIBICE Wisły - pamiętasz np. dymy pod konsulatem po pamiętnych derbach, byłes wtedy na swiecie ???)
Nazywanie kibiców Wisły komuchami, milicją etc. jest smieszne, ale to już było w innym temacie i tye.
Jedno jest znamienne. Wypowiedź przeciwną do Waszej ideologi kwitujecie bluzgami, niestety bez kontrrargumentów.
Cytuję:
> Aby uniknąć dyskusji o tym czy Wisła jest czy też nie
> gwardyjskim klubem, przypomnę wypowiedź prezesa TS, który
> przyznał, że znaczną część budżetu TS stanowi dotacja z
> Policji.
>
Tak więc Cracovia była Klubem miejskim, władze były ( i są ) czerwone jakim klubem jest Twoja Cracovia ???? - komunistycznym ????
Nie, ja tak nie twierdzę, pokazuje Wasz system rozumowania, któru może się obrócić przeciwko wam...
SIARA - może i gdzieś wykładasz (zapewne nie tylko kafelki w toaletach)...ale widzisz, mądrość, inteligencja - to cechy niemal wrodzone, genetycznie dziedziczone .. a ty zapewne masz TYLKO WIEDZĘ - to można nawet o IQ 60 OPANOWAĆ...
Tacy Dwaj....wiem, wiem inteligencję posiadają TYLKO kibice Cracovii :), nieprawdaż ?, choć napisałes "zapewne", wiec daje mi to małą nadzieję...
Cytat z Siary-Siarzewskiego:
"A tak nawiasem piszeż"
Cóż - zapewne jako przechadzający się po korytarzach krakowskich uczelni omijałeś polonistykę.
Śmiem podejrzewać, że Siara=Gaberle, specjalista od patologii społecznej, chyba że może doktór od pompek i fikołków.
A może ze studium wojskowego? Nie mieli gdzie upchać ubeka, to go do szkolenia studenciaków włożyli...
Siara: na poważnie - wyluzuj, bywam czasem w Krakówku, jak się wasi kibole wysypują. Co się człowiek wtedy nasłucha o "żydkach"... Doprawdy więcej o tym niż w "Mein Kampf" i pamiętnikach obergruppenführera Eichmanna razem wziętych.
A przykład ze Słupskiem jest chyba ewenementem w skali światowej...
=>=>=>klaros - nie zapominaj że eichman był żydem (żrodło: Hannah Arent - "Eichman w Jerozolimie).... tak jak wielu innych ważnych ludzi w III Rzeszy ... np. całe dowództwo marynarki wojennej (z dowódcą osławionego "bismarcka" włacznie)... nie będę przeca o GTS-ie "jedynie polskim i katolickim klubie " pisac...
i Roman tęskni na Tobą:):)
"Na TWSD zdarzają się tematy o Was (ułamek procenta...), ale nia zieją taką nienawiscią...."
Siara tylko w jednej kwestii - trzym ajmy się faktów - ten cytat wybitnie mnie rozbawił... (służę cytatami jeśli trzeba)
klaros napisał(a):
> Cytat z Siary-Siarzewskiego:
> "A tak nawiasem piszeż"
> Cóż - zapewne jako przechadzający się po korytarzach
> krakowskich uczelni omijałeś polonistykę.
> Śmiem podejrzewać, że Siara=Gaberle, specjalista od patologii
> społecznej, chyba że może doktór od pompek i fikołków.
> A może ze studium wojskowego? Nie mieli gdzie upchać ubeka, to
> go do szkolenia studenciaków włożyli...
>
> Siara: na poważnie - wyluzuj, bywam czasem w Krakówku, jak się
> wasi kibole wysypują. Co się człowiek wtedy nasłucha o
> "żydkach"... Doprawdy więcej o tym niż w "Mein Kampf" i
> pamiętnikach obergruppenführera Eichmanna razem wziętych.
> A przykład ze Słupskiem jest chyba ewenementem w skali
> światowej...
Akurat polonistyki to ja nie omijałem napewno....
siara - a gdzie przecinek.... "polonistyku"???
Wiadomość zmieniona (21-02-04 13:53)
dajcie juz spokoj.........prawda jest tylko jedna "zgodnie z tradycja wisla z milicja" i nie da sie juz tego zmienic ,tak bylo ,jest i zawsze bedzie!!!!!!!
Siara , nieuku," na pewno" piszemy oddzielnie !
Wiadomość zmieniona (21-02-04 14:23)
Czyżby tow. Siara wiedzę zdobywał penetrując kubły w gabinecie niejakiego Gebelsego...
Siara a co powiesz o 1907 i 1916r z jakim klubem się połączyliście i jakiego klubu mieliście byc rezerwą? Jeśli znasz historię to napewno napiszesz....
A wtedy porozmawiamy o historii tych klubów....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
klaros - albo to osobiście ten "oszalały z nienawiści ex-senator";-) podobno regularnie przesiaduje na naszym forum.
tacy dwaj napisał(a):
> siara - a gdzie przecinek.... "polonistyku"???
>
>
> Wiadomość zmieniona (21-02-04 13:53)
gdzie okresliłem sie mianem "polonisty", gdzie argumenty na moją wypowiedź - brak !
waldochpasy napisał(a):
> dajcie juz spokoj.........prawda jest tylko jedna "zgodnie z
> tradycja wisla z milicja" i nie da sie juz tego zmienic ,tak
> bylo ,jest i zawsze bedzie!!!!!!!
>
"CRACOVIA WITA TOWARZYSZA GIERKA" -pamietasz ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)