O jak szybko został usunięty mój post, trudno, a zresztą wierzcie tym gazetom, m.t.w.
Tylko Wisła
-
-
Dali się poturbować i okraść-zostali wyrzuceni!?
pisac mozna do usranej smierci a dwoch sie znajdzie dalej co twierdza ze komus smiercia grozono albo ze dzieci pobito :)))))))
otworzcie oczy smyki czasem, swiat jest chyba inny niz wydaje sie wam i waszym pepkom
do Fana Lecha, rozumiem ze moge bez obaw pojechac z synem w szalu na mecz do Poznania? przeciez nie bedziesz mi "grozil smiercia" na jego oczach? no chyba ze jestes "przyglupem"......
Chłopki z psiarni pogońcie Zurawskiego i Głowackiego bo są z Lecha!!!Cała Polska z was się śmieje!!!
admni zamknijcie ten temat bo juz tego zalosnego wywracania psa ogonem nie da sie czytac
Może ustalmy fakty, z którymi wszyscy się zgadzają:
1. młodzi piłkarze Lech azostali zaproszeni na turniej (flagi i emblematy mile widziane)
2. grupa kibiców Wisły zabiera rodzicom dzieci grających na turnieju szaliki (bez względu czy byli tam przypadkiem czy nie)
Czy to nie jest skandal?
Zważywszy, że ponadto:
1. nie był to mecz ligowy a turniej 12-latków!
2. piłkarze i ich rodzice zostali zaproszeni!
3. szaliki nosili nie chuligani tylko rodzice dzieci!
Bez wyzywania - konkretnie.
Szanowni goście z drgiej strony błoń - wystarczy stwierdzić tylko, że zachowanie tych ludzi było nie na miejscu!
Chyba nie zawsze trzeba bronić kibiców (lub pseudokibiców) swojej drużyny.
I proszę mi nie mówić, że gdyby to byli kibice Cracovii to bym to inaczej ocenił - bo tak nie jest (możecie mi to wypomnieć przy okazji!!!)
Krótko : zomowskie tradycje, zomowskie obyczaje :(
Pozdrawiam Pasiaków !!
Nie popieram nie potępiam, wali mnie to, tak jak mnie to wali że nazywacie Wisłę milicyjnym klubem
i to wlasnie swiadczy wierny jakim zerem jestes
A ciekaw jestem czemu nic się nie stało opiekunom legii, górnika, stali mielec, rakowa, tylko bidnym lechitom? i czy były ściągnięte kulturalnie szale cracovii czy lecha opiekunom?
Wierny, ciekawe co bys powiedział jakby jakiś klub potraktował waszych młodych piłkarzy ( 12 lat to przecież dzieci)?
Gts-pies!
Wierny wszo zasrana wyp. stąd
"A ciekaw jestem czemu nic się nie stało opiekunom legii, górnika, stali mielec, rakowa, tylko bidnym lechitom? i czy były ściągnięte kulturalnie szale cracovii czy lecha opiekunom?"
Ciekawe ze na forum legii takze pisza o 'goscinnosci wislakow'
"A wiślacka ochrona jak zwykle. W ryj i dowidzenia..."
http://www.legia.warszawa.pl/forum/viewtopic.php?t=4295
Żygać mi się chce na tych bandytów co się z dziećmi mierzą . Dlatego swoje dzieci wychowuje w nienawiści do tego ormowskiego ścierwa !!!!!!
Cracovia organizuje turniej np w hokeja młodzików.
Wśród zaproszonych drużyn są min Ślaska Wrocław (przypuśćmy isteniej taka sekcja we Wrocławiu).
Turniej odbywa się na hokejowej hali Cracovii w czasie meczu hokeja Cracovia-Podhale NT.
Drużyna Śląska Wrocław a właściwie jej opiekunowie paradują w szalikach Wisły, ich trener biega w koszulce Wisły.
Kibice Cracovii proszą o ściągnięcie tych barw bo miejsce ani czas nieodpowiedni (tu już się wacham czy byłaby wogóle rozmowa).
Słyszą - ok
Po kilkunastu minutach wracają a tu barwy Wisły nadal przodują.
Ponawiają swą propozycję a w odpowiedzi słyszą z ust jednego z panów "wypie........".
Co robią kibice Cracovii:
a - odpuszczają ponieważ to turniej młodzików
b - zapraszają adwersarzy na piwo poniewaz to turniej młodzików
c - ....
1. prasa od tego jest zeby robic nagonke na takich bucow jak Chemicz - on od tego jest, zeby pilnowac, by do takich sytuacji nie dochodzilo.
2. nie robmy tez z siebie swietych, bo dobrze wiemy, ze u nas mogloby sie stac cos podobnego, gdyby nasze zawody juniorow organizowali dzialacze pokroju Chemicza.
3. kazda okazja zeby dopiec Wisle medialnie jest dobra, bo oni nie maja skrupulow w takich sytuacjach (vide reakcja Starowicza na "Oczyscimy..."). wiec, north, nie placz prosze, bo wtedy nie plakales... jedziemy na tym samym wozku, nie bedzie tak, ze Pasy beda jebane w mediach, a wy nie.
i z tą wypowiedzią się zgodzę.
daleko mi do płaczu, cała sytuacja wzbudza co najwyżej lekki uśmiech
Ave Jake Blues ! .koniec z tuszowaniem wiślackich gaf i wyolbrzymianiem naszych !!
polecam tytuł info na stronie głownej Onet.pl..
c - wbijamy kosy
Ro Man i na Interii tez ladnie sie prezentuje. No to jest "temat dnia" :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)