he,he "w dodatku pijani". Pewnie jesteś z drogówki i balonik podstawiłeś do dmuchania.
W stanie wojennym jak chcieliście zdyskredytować demonstrantów, podawaliście "pijany tłum". Widać gwardziści-w waszym mniemaniu nic się nie zmieniło.
-
-
Solidarność LECHA POZNAŃ
North z tą wulgarnością było do mnie?? zacytuj!
Wy wszyscy tam byliscie, ze tak sie udzielacie ?
north
Różnica polega na tym że tamten mecz nie był organizowany przez CRACOVIĘ. Natomiast ma trurniej Grabki to Lech został zaproszony!!!!!!
Można się było spodziewać iż będą mieli jakieś emblematy CRACOVII....
Przecież nie mśleliście że będą paradowac w szalikach wisły by was nie drażnić:)
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Całe wiślackie scierwo.Jechali taki kawał drogi zeby sie przekonać że na wiśle dalej rządzi ubecja
Chyba jakaś inwazja na nasze forum :)
Może założycie sobie temat na swoim forum i tam o tym podyskutujecie ??
Ciekawe co jaka tam by była dyskusja ??
Wiadomość zmieniona (15-02-04 23:48)
Zaraz, zaraz... podstawową linia obrony szanownych gości na naszym forum jest to że szaliki zostały odebrane starszym i pijanym czy cos tam jeszcze. Dobra taka argumentację można przyjąć abstrahując od tego czy było to słuszne i czy rzeczywiście tak było. Ale do k.. nędzy co do tego maja trampkarze, którzy przyjechali na turniej. To kto w końcu tak okropnie sprowokował gospodarzy???
Sorry, ale wykluczenia młodzieży z turnieju nie da się w żaden sposób wytłumaczyć. Co więcej - tłumaczenie takiej sytuacji (podobnie jak ona sama) jest poniżej krytyki.
Przynajmniej co do tego zachowania można przyznac się do błędu!!!
Witam!
Na szczescie pan Chemicz nie pozwolil sobie na decyzje o usunieciu naszych chlopakow z turnieju. Podjelismy decyzje, ze nie narazamy naszych dzieci i my jako Lech nie bedziemy uczestniczyc w tej parodii. Kto widzial turniejowy mecz Lech - Wisla wie o co chodzi... Przychodzi mi na mysl tylko jedno slowo: "polowanie". 3 chlopakow "skasowanych' w czasie 20 minut.... Jezeli czegos takiego mamy uczyc dzieciakow to dla mnie jest to jedno wielkie nieporozumienie...
Kwestie szalikow zostawiam bez komentarza... Jezdzimy troche po Polsce ale z czyms takim na TURNIEJU MLODZIEZOWYM jeszcze sie nie spotkalismy...
Jesli chodzi o sam turniej to raczej nie bedzie "ciszy medialnej", postaramy sie go dobrze "zareklamowac" ;-)
Pozdrowienia dla Przyjaciol z Cracovii. Jeszcze raz dziekujemy za goscine.
mlody
Czego sie tak tych dzieci z Poznania czepiacie? Jak już wczesniej było napisane [b]młodzi Lechici nie byli krojeni[/b] Barwy odebrano dorosłym ludziom.
Nie widze nic niestosownego (rzecz jasna przy obecnie panujących obyczajach) w zabraniu barw Cracovii dorosłemu człowiekowi na obiektach Wisły.
Na lodowisku czy na Kałuży, każdy Wislak straciłby barwy i nikogo by to zbytnio nie zdziwiło.
Co do wykluczenia, to nie moja sprawa ale uważam, że to było nierozsądne.
Na trzech turniejach w Poznaniu organizowanych przez Lecha trampkarze Wisly i ich rodzice byli goszczeni jak na pilkarzy przystalo. Nikomu nic sie nie stalo, nikt nic nie stracil. Jak wiadac organizatrzy z ramienia gtsu nie dorosli do organizacji takich imprez. Zenujace.
po wypowidzi ml14 cos pieski ucichly...hmm dziwne:D:D a moze juz spia te mlode szczeniaczki??hmmm w koncu juz taka pozna pora a rano do szkoly(gimnzjum) trzeba wstac...
ja to widze inaczej, po wypowiedzi m114 wszyscy ucichli... :P
kur...a normalnie do bialej goraczki doprowadzaja mnie wypowiedzi gts-owcow , ze wykluczenie tramkarzy Lecha to nie ich sprawa:D:Dhaha barany
heh tym sammym chcialem stwiedzic ze Ci "wierni" kibice gtsu nieprzyznaja sie do swojego klubu:)))przeciez jak dzialania ich dzialaczy to nie ich sprawa...hehe
sorka ci:)))z przyzwyczajenia pisze z duzej litery
ŻENADA!!!!!!
Apcio czy rodzice Wiślaków paradowali w szalikach najbardziej wrogiego wam klubu? Gdyby Lechici byli w swoich barwach, nic by się im pewnie nie stało.
Grzech'u jutro z samego rana jade zjebać Miętte za zaistniałą sytuacje i dopilnuje aby pożegnał się ze stanowiskiem. Mam nadzieje, że tym czynem uczynię zadość twojej frustracji.
Wiadomość zmieniona (16-02-04 00:24)
AS:nie obiecuj
A ty nie pisz głupot, że się nie przyznaje do klubu. Nie jestem poprostu odpowiedzialny za decyzje tych ludzi i nie zamierzam się za nich tłumaczyć.
Napisałem, że to było nierozsądne jednak m114 napisał później że to Lech postanowił się wycofać bo Wiślacy faulowali i grali ostro.
Nie wiem dlatego czemu pijesz do działaczy TS i do Chemicza.
cytat: Podjelismy decyzje, ze nie narazamy naszych dzieci i my jako Lech nie bedziemy uczestniczyc w tej parodii....
Czy Wy umiecie czytac ? Sami się wycofali.
Druga sprawa. Odrobinę obiektywizmu. Gdyby u Was ktos paradował w szaliku Wisły czy innego zaprzyjaźnionego klubu z Wisłą zrobilibyscie to samo. Nie udawajcie tych niewinnych i skrzywdzonych bo az żygać się chce. Niektóre wypowiedzi są rodem jak od zawodowych płaczek na pogrzebie uzalajacych się nad własnym losem ......
tyle w tym temacie.
Wiadomość zmieniona (16-02-04 00:30)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)