Ja pisze swobodnie, ale Gretzky juz nie moze + czesc wycieto, wiec cenzura internetowa jest obustronna.
Poza tym wiesz dobrze ze my i tak zyjemy po to zeby was gnebic za wasza wielkosc, nieskazitelnosc i caloksztalt. Wiec przemilcz i przjmij postawe wiecznie gnebionego za nic.
-
-
Solidarność LECHA POZNAŃ
...patrze na to ...i nie wierze. Z tego co wyczytalem to wISLA organizowala turniej dla trampkarzy na który nie byli zaproszoni mlodzi Pasiacy a z ktorego wyrzucili mlode Pyrki za to ze mieli barwy Cracovii. W 3miescie czy turniej organizuje Arka, czy Baltyk, czy nawet Lechia to przyjezdzają tez inne druzyny z 3miasta, ktorych kibice sie zbytnio nie lubią:]. ale co ma do tego mlodzież, zeby za takie cos (barwy) usuwac z turnieju??to moze Lech miał wystąpic tez moze w barwach zielono bialych zeby nie draznic kibiców tSW???
żenada, kompleks PASÓW, a ten caly cHEMICZ to niezly piesek jest .
pozdr.
ale chrzanisz chwilowy . a kolesiowi greckiemu zafunduj kurs komputerowy , moze sie nauczy
bronicie wyjatkowo GOWNIANEGO zachowania waszych dzialaczy i kompromitujecie sie tym dodatkowo
masz racje gosciu z Arki ale do tych kilku patafianow z GTS jacy tu dzis pisza to nie dociera. co za prymitywy .albo gowniarze co sami na dzieciakow napadaja
Hipokryci... Kto kroił szaliki licealistom jak był turniej na waszym stadionie Matka Teresa... Tak wy na pewno byście jeszcze przywitali chlebem i solą gdyby po waszym stadionie z okazji jakiegoś turnieju bujały się dorośli faceci w szalach Wisły i np. Lechii pieprzeni Hipokryci bujali się po naszym terenie w barwach to je potracili od razu na te wasze znienawidzone zomo zadzwonili... była mowa żeby ściągnęli barwy nie posłuchali ich problem... A dzieci nikt nie kroił żadne dziecko nie zostało ruszone tylko ci którzy mogli swoich barw bronić... Jeżeli idziesz na wrogi teren w barwach licz się z tym ze je stracisz nie mówiąc już o Hali Ts Wisła trzeba być człowiekiem bez rozumu ...
Panowie po co wdajecie się w polemiki z tymi ścierwami z reymonta bez honoru.Wszak dla ratowania odrobiny honoru ich milicyjnego klubiku-muszą jakąś wiarygodną bajkę stworzyć dla pismaków i mediów.A srarowiczowi powinniśmy podziękować osobiście za jego bezstronność.Wszak gts jest honorowy i wszystkiemu winni ci 12 ,,bandyci z Lecha P.''-bo prowokowali i może jeszcze zaczęli sami .
"Ciekawe macie tam pojecie o podejmowniu zaproszonych gości"
Przypomina mi się coroczny mecz między dwoma krakowskimi liceami który bodajże rok temu rozgrywany był na Waszym stadionie i gdzie to na wezwanie jednego z działaczy/kibiców Cracovii przybyła ekipka aby pozabierać jednej ze stron wislackie pamiątki.
Staropolska gościnnośc najwyraźniej cechuje nie tylko Wisłę.
Z tego co wiem dość wyrośnięte były te dzieci które potraciły barwy, do tego pijane i wspólpracujce z policją.
Potter i inni pasiacy nie umiecie się wypowiadać bez obrażanie innych czujecie się lepsi bardziej dowartościowani jak sobie pobluzgacie co?
Jak któryś z działaczy GTS zatnie się jutro przy goleniu ,zaraz poleci do starowicza i będzie płakal:
napadli mnie na turnieju,napadli mnie.. :)
kurcze psów tu jak mrówków ;) bleee
wygodniej by się dyskutowało o psach bez psów nie?
i jakże jednomyślnie i wspaniale wtedy by było
ale nie martw sie pzrynajmniej raz na jakiś zcas mozna pokazać jakim to się nie jest twardym facetem i napisać coś wulgarnego
Wisła Krk- czy twoje stwierdzenie pod naszym adresem: "pieprzeni Hipokryci" nie jest obrażaniem nas. Więc przestań już moralizować.
Apropo wezwanych funkcjonariuszy i co złapano złodzieji dziecięcych szaliczków. Pewnie nie-swój swojemu krzywdy nie zrobi!
wislacy ale wy pojecia mylicie.......:/ z tego co tu czytam to nikt nie pisze o skrojonych barwach tylko kazdy jest wku...... ze wyjebano Lecha z turnieju...za barwy
Jak już wchodzimy na tory rozmowy poniżej pewnego poziomu to wybacz nie będę robił z siebie ostatniego sprawiedliwego i przykładu dla potomnych co do tego drugiego zdziwił byś się...
Wyjebali ich gdyż barwami prowokowali i sprowokowali...
To jest właśnie wiślacka gościnność. Zaprosili dzieciaków na turniej, a potem ich usunięto bo nie chcieli paradować z gwardyjską gwiazdą.
Tak se to tłumacz...
Ja mam tylko pytanie do was ciekawe jakbyscie sie zachowali jakby na waszym stadionie byl turniej gdzie graliby mlodzi tramparze lechii gdansk a ich rodzice bujali by sie w barwach wisly po waszym stadionie jeszcze w dodatku pijani?
north masz właściwie zerowe pojęcie o tym co się działo na meczu I i II liceum, więc skończ pier...
Nikt (a zwłaszcza działacze) nikogo nie wzywał bo wiadomość o tym meczu i pewnej fladze była wtedy dawno dostępna na waszym forum !
Dobrze sam wiesz że dowiedziałeś się o tym z netu więc nie przytaczaj takich bredni !
A goście nie mieli po 12 lat a raczej 17 i pusto w głowie...
Wiadomość zmieniona (15-02-04 23:36)
oczywiście pieski wiedzą wszystko najlepiej i zawsze mają rację......
a my "se" tu możemy pisać..........
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)