A co mamy nie wygrac ... Kursy na nas i na Pogon sa tak zajebiste :D ze trzeba stawiac :D
-
-
CSKA Warszawa - CRACOVIA 15.12.2013 ...
dangorka Napisał(a):
> Legia 40p = 20
> My 33p = 16.5 = 17 (przy połówkach zaokrąglenie
> w górę)
>
> jeden haczyk, trzeba dziś wygrać :)
>
To w sumie nie ma złych informacji, trzy pkt to żadna strata.... spokojnie idziemy na mistrza...;)
nie wiem czy dobrze rozumuję w waszym podziale punktów, ale chciałbym zakomunikowac, że dzielenie punktów na pół następuje pod koniec kwietnia, a nie w grudniu...
Dobrze rozumujesz tylko z kolei ja nie mogę zrozumieć co jest złego w liczeniu jak może wyglądać grupa mistrzowska (w szczególności że niezależnie od wyników tej kolejki, to właśnie w pierwszej ósemce spędzimy przerwę zimową).
bo wiadomo że z hukiem wylecimy, po co cieszyć się na zapas.
a poważnie, to zgadzam się z dangorką, kończy się sezon, czas na tego typu porównania, jesteśmy w top8 więc jak najbardziej powinniśmy się porównywać z górą.
mamy dzisiaj wielką okazję, tylko to wykorzystać!
Pilarz - Szeliga, Kosanović, Żytko, Marciniak - Danielewicz, Dąbrowski, Zejdler - Ntibazonkiza, Budziński, Steblecki.
Czyli tak jak mówił w wywiadzie - bez nominalnego napastnika. Pewnie Kita po przerwie.
Szeliga na Ojamee -będzie się działo,będzie zabawa ,będą kartki ......
nie rozumiem trenera ale wyniki ma. Niech szescie mu dalej dopisuje :) TYLKO ZWYCIESTWO
gdybyś wszystko rozumiał to byłbyś Ty trenerem a nie Stawowy.
Ten Budzik z przodu, to gra sapera. Oby się opłaciło.
no to jazda z ku...mi
Pięknie się nasi przebijaja z dopingiem!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SAIDI! JAZDA Z KURWAMI!
SAIDI BRAWOOOOOOOOOO
To jest to !!!!
GOOOOLLLL !!!!
gooooooooooool
Niesamowite, jedziemy z cwelami!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)