Straus jak gra od początku, to z czasem gaśnie, a jako "joker" pokazał się dzisiaj naprawdę z bardzo dobrej strony. Odnośnie Kity... mimo młodego wieku chłopak MUSI SIĘ NAUCZYĆ ODPOWIEDZIALNOŚCI za piłkę (nie może tracić jej w głupi sposób). Plus za bramkę rozstrzygającą (chociaż nie wiem, czy tej bramki nie zdobył Marciniak- na takiej murawie 1 bramka decyduje o wszystkim) i że NIE PODPALAŁ SIĘ jak to miało miejsce w meczu z lechią. Szkoda że Vladek nie zagra, ale mam nadzieję że na jego miejscu zagra Steblecki, który (mam nadzieję) "odpokutował" swoje wcześniejsze zachowanie i w meczu z legią pokaże swoje pełne umiejętności.
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Zagłębie Lubin 2 : 0
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
... wejdzie Steblecki, który (mam nadzieję)
> "odpokutował" swoje wcześniejsze zachowanie i w
> meczu z legią pokaże swoje pełne
> umiejętności.
Nasza nadzieja?
Z trybun wyglądał, że posiadanie piłki jest ok 69-31, jeżeli się mylę, to proszę mnie skorygować.
Szuwarek nigdy się nie myli :)
szuwarek Napisał(a):
> Zwycięstwo hokeistów niesie dobre "posłanie"
> dla piłkarzy. Będzie dobrze ale potrzebny im
> jest doping (wyłączyć tv) i trzeba zjawić się
> na stadionie, toż to będziemy się widzieli po
> raz ostatni w tym roku przy Kałuży.
Jeżeli 13 grudnia hokeiści wygrają z Tychami (w co mocno wierze) oraz 15 grudnia z KTH (co jest pewne) to o wynik pozytywny w Warszawie jestem pewny.
piotrek67 Napisał(a):
> Szuwarek nigdy się nie myli :)
Oj mylę się, to już nie ten wiek.
Marciniak nam ratuje dzis dupe :D kto by pomyslal ze uratuje nas staly fragment :D
Jestesmy na 6 miejscu - SZOK !!
lEGIA jest do pukniecia i wtedy mozemy wskoczyc na 4 miejsce :D Biorac pod uwage ze ledwo co weszlismy do ekstraklasy to jest to niesamowity wynik :) Zobaczymy jeszcze jak bedzie z ta kadra po zimie :)
^^ Halo , tu Ziemia :D
Prosimy o nie bujanie w obłokach :)
Chwostek Napisał(a):
> gargamel9998 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> ... wejdzie Steblecki, który (mam nadzieję)
> > "odpokutował" swoje wcześniejsze zachowanie i
> w
> > meczu z legią pokaże swoje pełne
> > umiejętności.
>
> Nasza nadzieja?
Nie, ale on przynajmniej umie zrobić jeszcze ten jeden zwód, umie przedryblować i ewentualnie przetrzymać piłkę w trudnych momentach. Mam nadzieje ze sodówka mu przeszła i zagra z . W meczu z lechią i teraz z Zagłębiem (przy remisach) widać że brakuje nam kogoś kto potrafi tak przedryblować, rozegrać. To jest jednak moje osobiste zdanie. Pozdrawiam :)
Najsłabszym" aktorem" dzisiejszego meczu był sędzia - żenada!
Cracovia bramki strzelone - 30 bramki stracone - 30 ilość punktów - 30 przypadek? nie sądze :D
Nie lubie go po słynnym CWKS ale bywali gorsi choćby cwaniak Gil.
piotrek67 Napisał(a):
> Nie lubie go po słynnym CWKS ale bywali gorsi
> choćby cwaniak Gil.
Ja nie porównuje, ja się tylko odnoszę do dzisiejszego meczu!
Jednak warto było pomarznąć dzisiaj :) Poza oczywistymi powodami jest jeszcze jeden dla którego bardzo dobrze się składa, że wygraliśmy. Mam na myśli postawę Lubina, żenada. Jakim cudem oni zremisowali z Lechem?!
Dzisiaj naprawdę znakomicie Saidi, bardzo dobrze Adam, bardzo słabo Sławek, kilka katastrof Damiana.
Sędzia Stefański po prostu słabo, dziwię się, że nie wywalił Rymaniaka za ciągłe kłapanie ryjem. Kwiek też spokojnie mógł zobaczyć czerwień.
Najważniejsze to 3 punkty !!
Miałem nadzieję, że będzie nas więcej, z tego co pamiętam to spiker podał 6531..?
Znów de facto obrońcy wyręczają napastników i pomocników. Chłopaki co z Wami się dzieje. Wiem, Kita strzelił bramkę na 2-0, ale jakby Marciniak nie strzelił bramkę byłoby kkkiepsko.
Zresztą trudny mecz, gdy autobus ktoś robi przed bramką.
Jeżeli chodzi o frekwencje to bym specjalnie nie narzekał - wiadomo poniedziałek i pogoda. Ale to była 4 frekwencja na naszych stadionach tej 20 kolejki:
- Poznań (wiadomo atrakcyjny przeciwnik)- 10.432
- Gdańsk (jak wyżej) - 8.000
- Chorzów (derby) 8.300
bramka dla Zagłębia słusznie nie uznana czy drukarstwo ?
W tych warunkach najważniejsze były 3 punkty i to się udało :)
Chłopaki zagrały lepiej niż z Lechią i w dobrym stylu pokonali autobus z Lubina
Teraz pora na 3 oczka w Warszawie
Bramka dla Zagłębia z tego co wiem słusznie nieuznana - był spalony.
qtec Napisał(a):
> bramka dla Zagłębia słusznie nie uznana czy
> drukarstwo ?
Na powtórce było widać, że Piech był na metrowym spalonym. Brawa dla liniowego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)