Fajnie w defensywie i dobry pressing, tylko takie zagęszczenie nie ma jak tego dokończyć....
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Zagłębie Lubin 2 : 0
nie wiem jak Wam ale mi brakuje Stebleckiego
Myślę że Kita/Budzik/Steblecki któryś z nich powinien wejść, brakuje kreatywnego zawodnika na boisku.
No szlak czlowieka trafia ... a takujemy w 3 osboy .. jest okazja do konty - nie biegnie nikt !! Zero wrzutek ( bo i do kogo ?) 0 strzalow z 16 m tylko przyjmuja pilke !! No dramat !!
z mojej perspektywy mecz podobny do betonów. przede wszystkim uważnie w obronie i z założeniem, że z przodu coś się uda władować :)
Strasznie prymitywny styl Zaglebia ... jak nasi przeciwnicy w I lidze .. w 11 na swojej polowie z czego 8 w swoim polu karnym. Stawowy rusz glowa !
KGHM się zmęczy to będzie więcej przestrzeni jak w meczu z Lechią
Niech on tego Zejdlera zdejmie,bo się nie da patrzeć na niego!
Może Kosa coś ustrzeli ;) Strasznie defensywnie ustawiony zespół KGHMu..
Zadnych zmian za wczesnie jeszcze jest. Teraz trzeba byc ostroznym bo Zaglebie sprobuje zaatakowac tuz na poczatku i wykozystac nasz brak koncentracji co juz zdazylo nam sie kilka razy
Dobrze idzie gra skrzydlami .. tylko niech ktos wbiega w te pole karne na wrzutki. Lubin ma w bramce najslabszego bramkarza ligi ! Damy mu szanse :)
Ja bym wpuscil Budzika ktory umie uderzyc z dystansu
Booże Dudzic wchodzi..
Trzeba mieć nadzieje, ze w drugiej połowie coś wgnieciemy.. Licze na Nowaka, bo już jakiś czas bramki nie strzelił.
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobrze idzie gra skrzydlami .. tylko niech ktos
> wbiega w te pole karne na wrzutki.
No właśnie moim zdaniem bardzo słabo gramy skrzydłami.
Dudzic + Szeliga = gramy w 9 ;/ smutne ale prawdziwe .
Gliwa ma mecz życia...
Oooo 100 post po 8-9 latach :D
Straus??
Zmiana Dawida na Strausa :( :( :(
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zmiana Dawida na Strausa :( :( :(
Ehhh...pewnie kontuzja...
brawo Pilarz!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)