Ja bym oprócz Polczaka , widział Torresa. Tak samo realny przy obecnej polityce płacowej.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Ja bym sie cieszył jak by do nas przyszedł. Jego właśnie wymieniłem, bo jak skończy się okienko to mu może zmięknie rura i zagrałby u nas za 15 tyś :)
szaleniec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja bym oprócz Polczaka , widział Torresa. Tak
> samo realny przy obecnej polityce płacowej.
Torres ma klub, ale Ronaldinho jest wolny :D
eredin Napisał(a):
> KruszynaKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Krystian nie smiejsie z Polczaka bo jak patrze
> na
> > Zytke wirtuoza to tesknie za nim :)
> > Bylby to strzal w 10 zakontraktowanie Polczaka
> > tylko po Rosji moze chciec kontrakt jak u nas ma
> 4
> > zawodnikow :)
>
>
> Sprzedamy Stebleckiego, będzie na Polczaka
Sprzedamy Stebleckiego,bedzie na Rybickiego ;) Rybicki z 12tys bedzie sie cieszyl jak dziecko bo wyplacalne co miesiac a nie wirtualne w Widzewie. Niestety Polczak tyle to moze by zaczal grac jakby mial taka wyjsciowke do kontraktu 30tys ;)
Rybickiemu 12 za co ? maks 5 :D
ddarek Napisał(a):
> To tym bardziej powinni byli stanąć na głowie,
> aby tego Słoweńca ściągnąć...
ale nikt w Cracovii nie wiedział, że jest taki zawodnik (zresztą nie tylko on)
12 tys dla Rybickiego, jak to za co? A ten taniec na You Tube to co, wspaniała praca nóg i muzykalność.Co prawda na odsłonie Turbo kozak nie mógł minąć 1na1 bramkarza,o trafieniu w poprzeczhę nie było mowy a strzały ze środka nie mogły dolecieć do bramki ale to jest małe piwo,wyrobi się .
Zivec jszcze nie zostal gwiazda ligi, nawet meczu jeszcze w niej nie zagral, a tutaj lament. Sezon pokaże czy mamy po kim plakać. Poczekajcie z tymi żalami.
czyli jednak transferu juz nie bedzie
I całe szczęście
Ja uważam, że szkoda. Pewnie już nikt nie przybędzie w naszym zespole, odchodzi Seba a jutro ostatni dzień okienka. Kadra nie za szeroka..
jutro ? zostało ostatnie 5 minut letniego okienka transferowego :)
w zasadzie to już jest zamknięte :D zegarek na kompie mi się spóźnia 5 minut :P
Czytałem gdzieś, że okienko w tym roku zostało przedłużone i trwa do północy 1 września?
DOBRZE że miernota nie przyjdzie .Okienko się zamyka co nie oznacza że nie możemy znaleźć zawodnika z kartą na ręce.
Powinniśmy robić transfery tylko takie które są autentycznym wzmocnieniem na już .Gość przychodzi jest lepszy od tych co mamy i ma pewny plac .Lepiej zrobić mniej ,a konkretne .
KamilloLce Napisał(a):
> Czytałem gdzieś, że okienko w tym roku zostało
> przedłużone i trwa do północy 1 września?
Tak, tak, okienko kończy się z nocy z 1 na 2 września :)
w takim razie zwracam honor koledze ;)
transferów i tak juz nie bedzie w tym okienku wiec nie ma sie co napinać
A co z Sebastianem?
Rybicki tylko by zajmował miejsce w kadrze i na liście płac. Pracować już nad zimowym okienkiem i tylko poważne wzmocnienia.
Ciekawe ile klub zarobił na sprzedaży Sebastiana. Kwota 200 tys Euro byłaby nie najgorsza, jeśli mniejsza to nie wiem czy jego odejscie to dobry pomysł, zważywszy na to,że kadra szczupła.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)