W wczorajszym meczu w Łęcznej dziennikarze Ekstraklasy.net najwyższą ocenę dali TNowakowi -9, oraz trzem zawodnikom notę 8. Wśród nich był Kazimierczak. Widocznie dziennikarze Ekstraklasy.net na piłce się nie znają.:)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
kkk rozjebales system na maxa :D :D :D :D
Szuwarku widac maja gowniane pojecie o pilce :) :)
Na forum sa wieksi specjalisci :) Potrafia po jednym meczu ocenic zawodnika nie za kilka rozegranych sezonow :)
Moze powinni oni wlasnie zmienic tych co oceniaja na roznych portalach ;)
popieram ze Kazimierczak to KAWAŁ gracza. a wczoraj zagrał bardzo przyzwoity mecz.
ja tak rzuce.. bo czasem sie pojawiają info że ktoś widział kogoś na Wielickiej, ktoś kogos na lotnisku, na dworcu i to rodzi domysły :) dlatego sprzedaje Wam newsa, że widziałem dzisiaj Hajte na giełdzie samochodowej. Pytanie teraz co to oznacz??
No Ka[b]Ź[/b]mierczak zagrał dobry mecz. Szkoda,że nie reprezentuje Pasów
racja. Ź.
pamiętam, że był blisko Cracovii tylko nie pamiętam w którym momencie? wydaje mi się, że jeszcze przed wyjazdem do Portugalii
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> racja. Ź.
>
> pamiętam, że był blisko Cracovii tylko nie
> pamiętam w którym momencie? wydaje mi się, że
> jeszcze przed wyjazdem do Portugalii
Z tego co mi sie przypomina to bylo po powrocie z Portugalii tylko nasz wybor padl na Arka Radomskiego jak sie nie myle.
Cos mi swita ale pewnien nie jestem.
To chyba był powód rozstania z Lenczykiem, który chciał Przemka, a Rząsa - Radomskiego
Hajto szuka większej bryki do przemytu fajek.
Ciekawe czy zawodnikiem z którym nie możemy się dogadać co do zarobków nie jest przypadkiem Korzym.
widziałbym
Szukamy skrzydłowych jak mówi trener i popierwszej kolejce najlepsze wrażenie na mnie zrobił Michał Mak szkoda że nie poprawny politycznie.
W "Turbo Kozaku" też zrobił dobre wrażenie sportowe i towarzyskie.
Mak to pies wiślacki.
Korzym jak najbardziej na plus,cały czas mamy deficyt prawdziwych mężczyzn w drużynie.
Testowany Chorwat wygląda ciekawie na YT (ale na takim filmiku to i z a-klasowego gościa można zrobić gwiazdę).
Na pewno potrzebny nam minimum 1 skrzydłowy,środkowy pomocnik x2 (def i ofens) plus stoper na już.
[url=http://www.90minut.pl/news/236/news2362934-Antun-Palic-testowany-przez-Cracovie.html]Antun Palic na testach[/url]
Kolejny lewonożny? Ktoś na prawą by się przydał...
moze umie na prawej zawijac jak Chris Waddle albo Arjen Robben? ;)
Chris Waddle to był gość - ćwierć wieku temu szalał....
Albo John Barnes ;)
Korzym by się przydał, ale należy o Nim zapomnieć - Górnikowi, który chciał go pozyskać krzyknął 50 tys. zł miesięcznie! Chyba szybko z Kielc nie odejdzie :)
https://www.youtube.com/watch?v=WbV3o1H387Y#t=13
Testowany :)
Wyglada sensownie na filmiku ,ale chyba bardziej potrzebni obroncy i to nie ze spadkowiczow...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)