Zakładając że Podoliński będzie grał 1-3-5-2 wygląda to tak:
[pre]
Pilarz
Rymaniak Milulić Marciniak
Steblecki Cetnarski Dąbrowski Budziński Straus
Zjawiński Nowak
[/pre]
Ławka: Perdjic, Żytko, Nykiel, Jaroszyński, Mrozik, Zejdler, Dudzic
Głęboka rezerwa: Horoszkiewicz, Kapustka, Szewczyk, Kita
Najbardziej martwi sytuacja na skrzydłach, przy systemie 3-5-2, polecam mecze Dolcanu z minionego sezonu, kluczową rolę odgrywają skrzydłowi. Z takimi nazwiskami jak Dudizc i Steblecki to po prostu nie zadziała. Kiepsko jest też na środku. Mrozik i Zejdler to nie jest alternatywa. Jeśli odejdzie Straus będzie bardzo źle.
Jak dla mnie potrzebujemy: 2-3 skrzydłowych, kreatywnego MC i oczywiście napastnika. Czyli minimum 4-5 transferów...
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Proponuje a byś w miejsce Nowak umieścił inne nazwisko. Dawid utyka bardziej, aniżeli przy pierwszej kontuzji (u nas)
Kwiecu, zapomniałeś o Budziku. Moim zdaniem najlepszym naszym rozgrywającym, na środku z Cetnarskim i Strausem (jeśli zostanie) mogliby sporo namieszać
Zdaję sobie z tego sprawę, mam nadzieję, że wróci na pierwsze mecze. Alternatywą dla Nowaka jest... Kita ;)
Fakt, już poprawione. Z tego co pamiętam jeszcze w Słowenii grywał na skrzydle, więc wrzucam go na ML.
Oj cieniutki ten składzik, cieniutki, jak gumka od majtek
Przynajmniej mamy tutaj piłkarzy, którzy chcą grać w Cracovii
Predzej Rymaniak i Jaroszynski na skrzydla, Nykiel na stopera.
[i]Krakowski klub zresztą już nie pierwszy raz chce pozyskać Rybę. Próbował już zimą. Z naszych informacji wynika, że wtedy zaoferował 150 tys. złotych. Widzew jednak odmówił, bo w umowie transferowej z SMS Łódź zobowiązał się przekazać temu klubowi procent od kolejnego transferu, ale kwotowo nie mniejszy, niż 300 tys. złotych. To oznacza, że do transakcji z Pasami jeszcze by dołożył.[/i]
W tym Widzewie to są nieźle stuknięci, że się w ogóle na taki zapis w umowie zgodzili.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Predzej Rymaniak i Jaroszynski na skrzydla, Nykiel
> na stopera.
Jeśli chodzi o obronę, sytuacja jest chyba najlepsza. Na każdą pozycję mamy 2 solidnych graczy, więc trójka, która zagra w lidze powinna się wyklarować podczas okresu przygotowawczego.
Co mi się wydaje, że luki na skrzydłach załata wspomniany, lewonożny Rybicki (ML) i Kasprzak (MR). Rybicki może tez grać jako napastnik lub AMC.
nie mamy na ławce praktycznie żadnego zawodnika ofensywnego, który mógłby coś wnieść, no i oczywiście zero skrzydeł, brakuje 4-5 zawodników do kadry do grania, wg mnie powinieneś wymienić głęboką rezerwę całą na rezerwę więcej to przyniesie pożytku niż trzymanie na ławce zawodników, którzy za pół roku najdalej za rok odejdą z klubu, tym bardziej że samym trenowaniem to się młodzież nie ogra
i srodek pomocy jak by nie bylo mamy tam do dyspozycji: Budzinski, Cetnarski, Szeliga, Dabrowski, Straus, Zejdler, Steblecki, Mrozik, Kapustka
w ataku mamy: Nowak, Kita, Dudzic, Szewczyk
problem stanowia skrzydla, tam NIE MA NIKOGO ! najlepszym wyjsciem na chwile obecna jest Rymaniak i Jaroszynski, maja do tego zdrowie i potrafia wrzucic pilke, na sile mozna tam ustawiac Stebleckiego i Dudzica.
Jestesmy w DUPIE !
kkk_84 Napisał(a):
> i srodek pomocy jak by nie bylo mamy tam do
> dyspozycji: Budzinski, Cetnarski, Szeliga,
> Dabrowski, Straus, Zejdler, Steblecki, Mrozik,
> Kapustka
> w ataku mamy: Nowak, Kita, Dudzic, Szewczyk
>
> problem stanowia skrzydla, tam NIE MA NIKOGO !
> najlepszym wyjsciem na chwile obecna jest Rymaniak
> i Jaroszynski, maja do tego zdrowie i potrafia
> wrzucic pilke, na sile mozna tam ustawiac
> Stebleckiego i Dudzica.
>
> Jestesmy w @#$%& !
Ja bym widział na ML Marciniaka
kwiecu Napisał(a):
> Co mi się wydaje, że luki na skrzydłach załata
> wspomniany, lewonożny Rybicki (ML) i Kasprzak
> (MR). Rybicki może tez grać jako napastnik lub
> AMC.
Nieżle Ci te transfery wychodzą, dalej, dalej ................
szuwarek Napisał(a):
> kwiecu Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Co mi się wydaje, że luki na skrzydłach
> załata
> > wspomniany, lewonożny Rybicki (ML) i Kasprzak
> > (MR). Rybicki może tez grać jako napastnik
> lub
> > AMC.
>
> Nieżle Ci te transfery wychodzą, dalej, dalej
> ................
Dodam do tego jeszcze - Patryk Kun i Grzegorz Piesio i kadra jest w pewnym sensie dopięta :D
Jak już tak czyścimy skład na tę 1 ligę to miłoby było jakby pożegnali się z nami : Rakels, Straus, Dudzic, Żytko - nie ma co dalej trzymać szrotu. Steblecki swobodnie może zmienić dyscyplinę na hokeja - i tak będzie grał za zasługi ojca...
kwiatas Napisał(a):
> Jak już tak czyścimy skład na tę 1 ligę to
> miłoby było jakby pożegnali się z nami :
> Rakels, Straus, Dudzic, Żytko - nie ma co dalej
> trzymać szrotu. Steblecki swobodnie może
> zmienić dyscyplinę na hokeja - i tak będzie
> grał za zasługi ojca...
Za ostro i trochu niesprawiedliwie w stosunku do Stebleckiego.
Kto to jest Andrzej Mroziński?Coś mi umknęło?
(za kmita kb)
Po sezonie 2013/2014 z Cracovii odeszli natomiast jeszcze Edgar Bernhardt, Vladimir Boljević, Krzysztof Danielewicz, Saidi Ntibazonkiza i Marian Jarabica, a wciąż nie jest znana przyszłość Matko Perdijicia i Roka Strausa. Drużynę Roberta Podolińskiego wzmocnili póki co tylko Bartosz Rymaniak, Mateusz Cetnarski, Dariusz Zjawiński, Gracjan Horoszkiewicz i [b]Andrzej Mroziński[/b].
Miał być pewnie Kuba Mrozik, ale jak to Kmita, tu doniesie, tam przekręci..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)