Kilka stron wczesniej o nim wspominalem :D
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
W pakiecie z Cetnarskim mógłby przyjść Wasiluk. Podobny poziom, zgrani już na pewno są, warto zaryzykować bo potrzeba u nas środkowego obrońcy.
Ja pierdo.le :):):):)
Ja pierdo.le :):):):) z drugiej strony chciałbym Wasiluka z Żytką zobaczyć na obronie :):) ale kabaret by był :):):)
Jedyną osobą , która może stać na przeszkodzie transferu Cetnarskiego jest Cezary Kucharski - jego menadżer...
Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W pakiecie z Cetnarskim mógłby przyjść
> Wasiluk. Podobny poziom, zgrani już na pewno są,
> warto zaryzykować bo potrzeba u nas środkowego
> obrońcy.
Trzeba by transparent przed comarchem wywiesić: Chcemy Wasiluka!!!! :S
Nzg!!! Chłopie co ty wygadujesz....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zytko z Markiem na stopera... to by byla dopiero "awaria".. nie do naprawienia :)-D Swoja droga tez bym ich razem zobaczyl, ale moze lepiej w roli kryjacych naszych Napadziorow ;)
No poważnie, do trzech razy sztuka. Cetnar + Wasiluk i awans do 8 nasz...
Sarkazm Zibi, sarkazm...
fajny tekst Pasiecznego, pewne teksy z doświadczenia pracy w klubie ;)
http://footbar.pl/pasieczny-szara-codziennosc-okienka-transferowego/
ian thorpe Napisał(a):
> fajny tekst Pasiecznego, pewne teksy z
> doświadczenia pracy w klubie ;)
>
> http://footbar.pl/pasieczny-szara-codziennosc-okie
> nka-transferowego/
wypisz wymaluj , syn Filipiaka :D
Cetnarski orłem nie jest. Jest przeciętnym kopaczem w słabej lidze. Jego statystyki - 141/17 jak na pomocnika są dość przyzwoite. Pewnie, że by się chciało o wiele lepszych grojków, ale biorąc w nawias Saidiego, nie mamy na dziś skuteczniejszego pomocnika.
z tt
--------------------
Piotrek Jasiński
oprócz Zjawinskiego, Cracovia chce wyciągnąć z Dolcanu rownież Piesia i Leszczyńskiego. Więcej w SR24 o 22.00.
Maciej Wąsowski
Oferty za Piesia i Leszczyńskiego zostały odrzucone przez Dolcan. Obaj mają kontrakty do czerwca 2015
Piotrek Jasiński
z tego co wiem, "Pasy" nie rezygnują z tematu
Maciej Wąsowski
Według mojej wiedzy Dolcan zimą odrzucał propozycje za Leszczyńskiego w ok. 0,5 mln zł. Teraz chcą bańką, a za Piesia pół
Rafał Kędzior
Cracovia penetruje 1.ligę, był temat Jurkowskiego z GKS-u Katowice.
O Piesia bym walczył, ale Leszczyński wydaje się być mocno przereklamowanym golkiperem i płacenie za niego miliona w przypadku, gdy mamy solidnego Pilarza (wiem Nzg że się nie zgodzisz), może być bezsensowne.
http://www.weszlo.com/news/19497-Obalamy_mit_wyrozniajacego_sie_kadrowicza_Nawalki
Niestety film zawarty w artykule już nie jest dostępny.
Było tam widać bardzo dużo baboli młodego bramkarza z Ząbek.
Z czystym sumieniem można powiedzieć, że zawalił im przynajmniej 15 bramek.
Mam nadzieję, że trener i dyrektor sportowy wiedzą, co robią.
konserwa Napisał(a):
> milsari2 , Ty tak na poważnie, czy jaja sobie
> robisz?
>
> Owszem Cetnarski od kilku sezonów dołuje
> (dokładnie od 2), ale wciąż jeszcze piłkarsko
> jest dużo lepszy niż Rok czy Władek. O
> Danielewiczu nie wspominam, bo ten na razie ma
> może i talent (choć w jego wieku Cetnarski to
> był dopiero Talent), ale nic poza tym.
> Zjawiński z pewnością więcej da drużynie niż
> Rakels i Dudzic razem wzięci, a razem wzięci
> równa się dwóm bramkom, podejrzewam, że Zjawa
> ustrzeli ich minimum 5-6, to snajper a nie
> podróbka.
> Także i Piesio może się okazać tańsza ale
> wcale nie dużo gorszą wersją Saidiego, może
> bez superdryblingu, ale parę asyst i bramek
> zaliczy.
>
> Skończcie zatem te płacze, bo choć cudów nie
> ma (a kto na takie liczył?) to wygląda to
> wszystko całkiem obiecująco.
Troszke z przymrużeniem oka, ale jednak pare nazwisk bym u nas widział. Klub chce stawiac na Polaków z niższych lig to niech stawia.Chociaż raz miejmy 20-22 zdrowych, rywalizujących ludzi w kadrze + młodych. Piesio to bym z przyjemnoscią widział u nas. Dudu i Rakels(moim zdaniem gosc się odbuduje i będzie z niego solidny joker) zostają w klubie. Szczerze mowiąc sytuacja dla trenera jest super komfortowa bo nie da się zając gorszego miejsca w lidze i się utrzymac więc progres zawsze będzie:D Co do Zjawy i Cetnarskiego pożyjemy zobaczymy. Wierze w to, że sprawdzą się Twoje słowa i Zjawa walnie 5-6 bramek. Cetnarski moim zdaniem będzie dalej grał piach. Dobrze by było dla Cracovii, żebym się mylił.
PS Brac tego Tomasika, mowilem o tym jak jeszcze w Przeboju grał.
PS2 Po co nam ten GK, wydajemy siano, na pozycje gdzie mamy b. dobrego Pilarza i przciętnego zmiennika za psie pieniądze
Piesia mogliby ściągnąć. Kazimierczak rozwiązał kontrakt w Śląsku-widział bym go u nas, mielibyśmy gościa do główek.
zubereg Napisał(a):
> Piesia mogliby ściągnąć. Kazimierczak
> rozwiązał kontrakt w Śląsku-widział bym go u
> nas, mielibyśmy gościa do główek.
Kazek chce tyle co wszystkie nasze wzmocnienia na nowy sezon
Piesio jest lepszym piłkarzem niż Zjawiński. Nie dziwię się nic, że ten drugi już u nas jest, a ten pierwszy zagra zapewne gdzie indziej.
Mam nadzieję, że w klubie się nie zblaźnią z tym Leszczńskim. Chlop jest warty milion ale forint chyba, co najwyżej...
Nawet Milion forintów to wydaje się być za dużo jak na niego. Mamy Drzewieckiego i powoli jego bym wprowadzał do I składu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)