[quote]#post1651068 [quote]#post1651045 gol na 3:4 pada 10 sekund później... dwie bramki których przy normalnym sędziowaniu być nie powinno SKANDAL!!!
https://x.com/flecikkk/status/1855278728911151475[/quote]
Warto dodać, że to nie było takie tam pchnięcie, tylko gdyby Biedrzycki nie został pchnięty, to potem najprawdopodobniej byłby pierwszy przy piłce i by ją wybił.
[url=https://streamable.com/a34mnq][/url]
[/quote]
Jak by za chwile piłke wyjebał w hektary, zamiast podać gieksiarzowi to by był remis.
Co nie zmienia faktu, że VAR tego gola nie powinien uznać za ten faul.
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
Sędziowanie było w każdym elemencie skandaliczne. Każda sytuacja stykowa gwizdana w stronę Gieksy. Ale tak naprawdę chodzi o to by cwelka złapała kontakt z czołówką.
Ciekawi mnie opinia Lyczmańskiego w Legia +
Nie pochylą się, bo to było sędziowanie na korzyść legii
Powiem więcej, nie było w naszym meczu kontrowersji przecież.
Ten cały Sylwestrzak to sprawia wrażenie takiego - mind my words - niedojebanego chuja, człowieka, któremu momentami nie styka, pracuje jakby nie kontaktował, tępo patrzy na otoczenie. Dziś to wszystko zaprezentował. Jak trzeba było zdecydowanej reakcji, opierdolenia Kudły czy innego cygana, to on tępo obserwował. Poza tym jest ślepy, bo tylko ślepy by widział faul Al-Ammariego, jak go gosc nakładką nakrywa, albo nie widział faulu na Kallmanie.
Swoją drogą zastanawiam się czy dziś w ogóle był VAR. Bo o ile nic nie zrobił przy pierwszym i ostatnim golu GieKSy to już wyżej dużo napisaliśmy, ale z litości powiedział by mu, że się kompromituje, a takowej informacji nie dostał.
Przypomnijcie, bo zapomniałem, skąd się wzięło określenie „cygany” na gjekaes?
[quote]#post1651130 Ten cały Sylwestrzak to sprawia wrażenie takiego - mind my words - niedojebanego chuja, człowieka, któremu momentami nie styka, pracuje jakby nie kontaktował, tępo patrzy na otoczenie. Dziś to wszystko zaprezentował. Jak trzeba było zdecydowanej reakcji, opierdolenia Kudły czy innego cygana, to on tępo obserwował. Poza tym jest ślepy, bo tylko ślepy by widział faul Al-Ammariego, jak go gosc nakładką nakrywa, albo nie widział faulu na Kallmanie.
Swoją drogą zastanawiam się czy dziś w ogóle był VAR. Bo o ile nic nie zrobił przy pierwszym i ostatnim golu GieKSy to już wyżej dużo napisaliśmy, ale z litości powiedział by mu, że się kompromituje, a takowej informacji nie dostał.[/quote]
Dodałbym wslizg w nogi Biedrzyckiego(?) po którym zagwizdał wznowienie gry z out'u. Ostatnio za identyvczne zagranie, bodajże z Motorem Skovgaard dostał żółtko. To jakie są do kurwy nędzy przepisy w tej kopanej. To wszystko układa mi się w akcję dokooptowania cweli do pierwszej czwórki
- Edytowany
Też to miałem pisac w czasie meczu o tej akcji
Co sędzia to inna interpretacja przepisu. Teraz już nawet skarbówka tak nie ma.
zobaczcie sobie jeszcze to - czy to nie jest czerwona kartka??
https://x.com/Ramzi_1906/status/1855289530900787263
[quote]#post1651169 zobaczcie sobie jeszcze to - czy to nie jest czerwona kartka??
https://x.com/Ramzi_1906/status/1855289530900787263[/quote]
Noga wyprostowana . Sprawa ewidentna .
- Edytowany
Wracając do tego odepchnięcia Biedrzyckiego po którym padła nieprawidłowa czwarta bramka dla gieksy to Biedrzyckiemu zabrakło "cwaniactwa". Gdyby po tym odepchnięciu przewrócił się to wtedy VAR musiałby wrócić do tej akcji.
Wielu piłkarzy przewraca się po lekkim muśnięciu i sędziowie przerywają akcję.
Tu sprawa była bardziej oczywista.
Ten Sylwestrzak to kawał kurwy i cwela ..naplul bym mu w ryj jakbym go spotkał gdzieś... leszcz jebany
dzisiejsze sedziowanie to byl jeden wielki przekret. Liczba nieprawidlowych decyzji, i to w zasadzie wszystkich przeciwko nam, nie miesci mi sie w glowie
Wyliczmy:
1. Wolny, z którego padła bramka na 0:1 po faulu, którego nie było, a stał kilka metrów od zdarzenia.
2. Brak jakiejkolwiek reakcji na ordynarną grę na czas Kudły przy wprowadzaniu piłki do gry.
3. Brak reakcji na dwa faule na Kallmanie (w tym jeden na potencjalne czerwo).
4. Niepodyktowanie wolnego po faulu na Biedrzyckim i przyznanie autu. Potem zatrzymanie rozpoczętej akcji, mimo, że nie sygnalizował gry na gwizdek.
5. Wspólnie z bocznym od A przeoczenie co najmniej kilku zagrań ręką zawodnika GieKSy.
6. Faul dla Katowic za rzekomy faul Al-Ammariego, podczas gdy to na nim była nakładka.
7. Wspólnie z VAR brak reakcji za faul na Biedrzyckim (pchnięcie), w wyniku którego padl gol na 3:4
8. Co najmniej klika wolnych dla Katowic za przewrócenia się ich zawodników w następstwie podmuchu powietrza.
Dużo widziałem w życiu sędziowan, wiem do czego zdolni są Marciniak, Stefański czy Roszkowski, ale to co wyprawiał dziś Sylwestrzak to kompromituje PZPN. Trzeba tego człowieka pozbawić uprawnień do sędziowania i odsunąć szkodnika od uprawiania tego zawodu.
[quote]#post1651200 Dużo widziałem w życiu sędziowan, wiem do czego zdolni są Marciniak, Stefański czy Roszkowski, ale to co wyprawiał dziś Sylwestrzak to kompromituje PZPN. Trzeba tego człowieka pozbawić uprawnień do sędziowania i odsunąć szkodnika od uprawiania tego zawodu. [/quote]
Gówno się znasz. Za ten mecz promocję na międzynarodowego dostanie.
Gdyby się "mylił" w obie strony to może miałbyś rację.
- Edytowany
Na jego obronę trzeba powiedzieć że gieksiarze mają ryje chyba od pępka się zaczynające, dlatego tak się za nie łapali gdy byli dotknięci w klatkę piersiową przy walce o pozycję.
Na jego niekorzyść i VARu dawanie się nabrać co raz.
Moi rozmówcy to chyba żartują !
Słaby występ sędziego. Mnie najbardziej denerwowała pełna bezczynność na zachowanie bramkarza grającego na czas. Ja rozumiem, ze każda drużyna gra w ten sposób prowadząc zwłaszcza na wyjeździe, no ale to rolą sędziego jest poganiać bramkarza i dać w końcu kartkę co pobudziło by go do gry. Podobno zgodnie z przepisami ma 6 sekund na wznowienie gry po złapaniu piłki. Marcin Cabaj wie cos o tym. Druga istotna sytuacja to wolny po którym padł gol dla Katowic na 0-1. No i to wejście korkami w Benjamina...
Ale porażka obciąża naszą defensywę. Bez dwóch zdań. Nie ma usprawiedliwienia...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)