[list=1][*]Czwartek, [b]24 paździenika 2013[/b]
[list][*][b]16:00[/b] Podbeskidzie Bielsko-Biała [b]0:0[/b] Ruch Chorzów[/list][hr]
[*]Piątek, [b]25 października 2013[/b]
[list][*][b]20:30[/b] Jagiellonia Białystok [b]0:1[/b] Górnik Zabrze[/list]
[color=#ff0000]cz.k. 24' - Dżalamidze[/color][align=center]65' Zachara
[color=#ff0000]cz.k. 90+4' - Nakoulma[/color][/align][hr]
[*]Sobota, [b]26 października 2013[/b]
[list][*][b]15:30[/b] Pogoń Szczecin [b]3:2[/b] Korona Kielce[/list][color=#ff0000]cz.k. 40' - Golla[/color][align=center]50' Kiełb
[color=#ff0000]cz.k. 57' - Dejmek[/color][/align]59' Akahoshi[align=center]76' Malarczyk[/align]78' Bąk
73' Bąk
[list][*][b]18:00[/b] Piast Gliwice [b]0:0[/b] Lechia Gdańsk
[*][b]20:30[/b] gts "raba" Myślenice [b]1:0[/b] Zagłębie Lubin[/list]39' garguła (cabajka - Gliwa)[hr]
[*]Niedziela, [b]27 października 2013[/b]
[list][*][b]15:30[/b] Śląsk Wrocław [b]1:2[/b] Zawisza Bydgoszcz[/list]55' Patejuk[align=center]67' Carlos
74' Geworgian[/align]
[list][*][b]18:00[/b] Lech Poznań [b]1:1[/b] Legia Warszawa[/list]
[align=center]47' Jodłowiec[/align]50' Lovrencsics[/list][hr]
-
-
Pozostałe mecze 13 kolejki
Oglądam ten mecz PBB - Ruch i tak sobie myślę, co Ojrzyńskiego podkusiło żeby przejąć Podbeskidzie? W zeszłym sezonie mieli przynajmniej napastnika. W tym momencie nie widać zbytnio pozytywów w ich kadrze, ewentualnie Telichowski, a i do końca w tym przypadku do końca nie jestem przekonany. Mieli w Bielsku nadzieje że jak wróci Zajac i zastąpi Rybanskiego to coś się zmieni, jednak oglądając gre Słowaka nie byłbym do końca przekonany czy jest faktycznie lepszy.
Bardzo dobry wynik dla nas:)
a co ma do stracenia ? kazdy wie ze PBB nie ma kadry ... no ale jak uda sie utrzymac to kto spije śmietankę ? :)
Za kilka lat kadry PBB wiele osób pamiętać nie będzie, w CV spadek zostanie. Za niedługo może zwolnić się miejsce na ławce w innym klubie, mającym większy potencjał niż PBB.
Posiadanie piłki w meczu Jagielonii z Górnikiem 42-58. Pamiętajmy , że Górnik w przewadze 1 zawodnika. A więc Górnik nie posiadł umiejętność grania piłką. Wszystko idzie ku dobremu dla nas. Nasi już wypoczywają a przed Górnikiem jeszcze druga połówka i daleka droga do Zabrza.
Mocno liczę na remis dziś w Białymstoku.
Teraz sędzia nie dyktuje karniaka dla Jagi
Nawałka przed obięciem kadry musi mieć dobre wyniki.
Górnik gol
Nakulma chyba czerwona.. zaraz się przekonamy!
Leją się!
nakulma czerwona!!!!
jest ! :D
Dobra wiadomość :)
jeszcze bitka po meczu. dawajcie panowie :)
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jeszcze bitka po meczu. dawajcie panowie :)
Też liczyłem na więcej :D
Santo, czy kobieta oglądała z Tobą Górnika w doliczonym czasie gry? ;)
tę jedną bramkę strzeloną przez Górnika zamieniłbym na czerwona kartkę dla sobolewskiego i bezbramkowy remis..ale cóż....mam nadzieję że w poniedziałek nawet on niewiele pomoże Żabolom
Surep1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jeszcze bitka po meczu. dawajcie panowie :)
>
>
> Też liczyłem na więcej :D
:)
Ps: Nędzny aktorzyna z tego Aleksisa. "Będe go zjadł" co najwyżej go dotknął o uderzeniu nie ma mowy.
Fakt ,że kopacze Jagi mieli prawo być podminowani. Sędzia ich zdrowo skręcił w tym meczu. Np. karny dla nich by tak ewidentny ,że albo sędzia nie ma umiejętności albo była to "zła wola"
Jestem bardzo ciekaw co szanowny Pan Sławomir powie w Canal +, na pracę tych dwóch PANÓW arbitrów z wczorajszego meczu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)