No i wynik raczej dobry dla nas :)
-
-
Pozostałe mecze 10 kolejki
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i wynik raczej dobry dla nas :)
Jak to ? Przecież Górnik nam ucieka :)
Dogonimy..spokojnie dogonimy... nawt przegonimy na finiszu..;)
co za melepety te betony hehe 2 reki , 2 karne w 20 min heh :)
Dziś jakiś Światowy Dzień Rzutów Karnych?
Już 2-2 !
Świetny mecz w Gdańsku :)
2:2 do przerwy
posiadanie piłki 71:29 dla Lechii, depczą nam po piętach w tym elemencie :P
Co za poniedziałek... Tyle goli, karnych...
Co ci komentatorzy czasami pi...lą, to głowa mała!
Na powtórce widać jak byk, że 2 lechistów na spalonym, sędzia gwiżdże, a te matoły mówią, że kontrowersyjna decyzja i że puściliby grę.
O to właśnie mi chodzi pisząc że goście się zbytnio na piłce nie znają.
To trochę jak ty oceniając Stawowego :)
A dzięki, dzięki. Tak jak i Ty wychwalając go;) Dobrze że polityka kadrowa się zmieniła i gracze pokroju Wełny czy Kity mają szanse zagrać i wygryźć ze sładu wiele wnoszącego Dudzica.
Pewnie też przeszkadza Ci że ostatnio chwaliłem Stawowego za postawę drużyny. Fakt, na forum ważne są sympatie i antypatie, nie realna ocena osiągnięć.
ps. Dodam jeszcze że ja nie jestem ekspertem który pobiera grubą kasę za swoje teorie i zapewne profesjonalnie przygotowuje się do każdego chociażby komentowanego meczu. Ważne w końcu jest to żeby zabrać czyjąś stronę.
Tendencje, czy trendy na forum nie powinny nikogo sklaniac do zmiany swojego zdania , opinii czy oceny i podlaczania sie do "mainstreamu". Moga byc oczywiscie czynnikiem przekonywujacym, wtedy opinia ewoluuje. Forum bedzie interesujace i na poziomie tylko wtedy, gdy nie bedzie sie na nim mowic jednym glosem i poddawac narzucanym (chwilowo wiekszosciowym) pogladom.
Ewolucja wlasnych opinii jest oczywiscie rzacza normalna i z tym takze nie powinno sie miec zahamowan. Poszanowanie zdania innego forumowicza jest podstawa poziomu forum.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)