Projekt genialny w swojej prostocie. Surowy, przemyślany, poważny idealnie odpowiada hasłu. Uzasadnienie też bardzo rozsądne. Jestem na tak. Grupa pasiasta mimo skrajnie innej poetyki równiez mi się podoba. Wole to hasło na triadę ale jak zdecydujecie, że zostajemy przy grupach kibicowskich też popieram i się składam.
Ps do Saurona : prostota często bywa atutem i tak jest w tym wypadku, nadmierna stylizacja często skutkuje utratą sensu.
Ps do Brajta : jak to by wyglądało gdyby nazwy klubów były ciut większe ( ale tylko troszkę)
Ps ogólne: Spodoba się wszystkim narodowcom i konserwatystom z tematu politycznego w hyde parku. (broń Boże mnie z nimi nie utożsamiajcie)
pozdro dla kumatych i nie
-
-
Grupa Trzymajaca Wladze - kompromis
Brajt, a gdyby zamiast czarnej ramki dac taka sama, tylko czerwona (tak jak w znaczku teraz pasy? I zamiast herbu Polski pod nazwa klubow dac male herby? Jak Ci sie bedzie chcialo to mozesz sprobowac.
i może ARKA CRACOVIA LECH troszeczke większe nie duzo ale troche
spoko, zrobi sie, ale jestem po wtorkowej Enigmie, wiec wybaczcie.. teraz ide spac
dobra, nieporozumienie sie wyjasnilo - UltraSila wcale takiej flagi nie robi, to byla pomylka. czyli mamy zielone swiatlo
Jak wklejc projekt ? ?
tylko zamiast < > nawias [ ]
początkowy projekt byl naprawde zajebisty
ten ostatni jest do bani
mamy jeszcze czas na projektowanie. fajnie by bylo zrobic ta flage na mecz w Gdyni, ale skoro ta flaga wywoluje tyle kontrowersji, nie ma co sie spieszyc - lepiej pozniej, a lepiej
Brajt, wolę Grupę Pasiastą, ale ten projekt jest świetny. Graficznie bardzo dobry, herb Polski jest jak najbardziej pasujący, wielkości czcionek ok, nic nie zmieniaj. Do Forumowiczów: Brajt jest grafikiem i autorem, czuje to co robi i robi to dobrze, więc niech każdy nie stara się dorzuć swoich trzech groszy typu: herby inne, czcionka większa, ramka grubsza, bo to nie ma sensu...
Wiecie co to jest wielbłąd? Wielbłąd to jest koń zaprojektowany komisyjnie.
W takim graficznym projektowaniu nie ma miejsca na demokrację i szerokie konsultacje. Albo projekt jest dobry, albo zły. Ten jest świetny. Jest lakoniczny i w tym tkwi jego siła. Jest zupełnie z innej kategorii niż kolorowa triada na Lechu. Weźcie też pod uwagę aspekt meczy reprezentacji narodowej, podczas transmisji cała Polska będzie się starała wypatrzyć w telewizorze co to tam jest napisane nad tą Grupą. A jak już odkryją - to bomba. I o to chodzi! Reklama przez zaciekawienie i chęć rozwiązania zagadki. A sposób w jaki rozwiązałeś problem barw - genialny. Gratulacje. Ja mam pomysł na graficzne zmieszanie kolorów, ale to już na vlepkę albo inną flagę.
Błagam, nie ruszajcie i zróbmy tą (żałuję że nie Pasiastą, ale medialnie ta jest lepsza).
Nie każdy musi być specem od grafiki, muzyki, malarstwa czy architektury. Zostawmy to fachowcom.
Brajt - masz kolejne dwie dychy.
Do Saurona - siła projektu graficznego nie polega na skomplikowanej i nieczytelnej czcionce. Vlepka Teraz Pasy też jest prosta jak drut i jednocześnie najlepsza graficznie ze wszystkich (chociaż zapożyczona z hasła i logo Teraz Polska), zaraz obok vlepki z symbolem Krakowa (układ urbanistyczny) napisem w środku rynku Cracovia i pod spodem Kraków to My. Numer trzy to stylizowany napis Pasy na czarnym tle.
Do qlareta - byłes kiedyś na Biennale Grafiki, albo chociaż na wystawie plakatu? Bo skoro według Ciebie projekt jest do bani, to rozumiem że się na tym znasz.
Bis czy może będziesz wieszał tą flage na reprezentacji? Bo narazie nie ma nikogo, który byłby ją wstanie wywiesić i obronić.
Wiadomość zmieniona (13-02-04 12:48)
do Bis : wiec jak napisal sołtys poki co to na meczach repr raczej jestemy niewidoczni.
rownie dobrze juz teraz mozemy zrobic flage na mecze pucharowe (a kiedy ja wykorzystamy to mniejsza z tym tak?).
a z grafika niemam nic wspolnego i nie bede mial.
doceniam to codo tej pory zrobil brajt i pewnie jeszcze zrobi
ale mi ostatni projekt sie na maxa nie podoba.
nie przekonuj na sile ludzi do twoich upodoban bo na kilkaset osob mozesz byc jedna z nielicznych ktorej taka flaga sie podoba.
zreszta zyjemy w demokratycznym kraju wiec mozesz sobie uszyc flage jaka ci tylko pasuje.
nawet gdybys byl najwiekszym autorytetem w dziedzinie grafiki to twoje sugestie sie dla mnie nielicza.
ja wyrazam SWOJE zdanie i jeszcze raz moge dla ciebie napisac ze MI !!!!!!!
ostatnia wersja sie NIE PODOBA natomiast wczesniejsza (chyba pierwsza) byla ZAJEBISTA
ten projekt jest super tylko ja proponuje dac ten napis grup[a trzymajaca wladze na bialą i czerwoną częśc flagi i bez napisu Arka Cracovia Lech ! wtedy bedzie git !
Sorry ale nie zgadzam się z większością. Dla mnie to dwa różne projekty, poprzedni zajebisty a ten prymitywny, przy najmniej przy tamtym.
Ta samo uważam ten z grupami pasiastymi dużo lepszy był!!!
ano pierwszy lepszy był
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)