Hehehe cud!!!
-
-
Zagłębie Lubin - CRACOVIA 0 : 1
Brawo Pasy !!! bezcenne 3 pkt jadą do Krakowa
mnie się podobało.
BRAVO
OLE !!! :)
trochę szczęścia i zero z tyłu :P
Ide sie napic:) Mecz wygrany i w dodatku bramki nie stracilismy ! Cieszmy sie chwila ...przed Legla.
...az sie upodle.
uf to 3 p ...........
W meczu dwóch słabizn wygraliśmy my :)
Ole! ;)
jestesmy na szóstym miejscu w tabeli :D
http://www.90minut.pl/liga/0/liga6826.html
Gra taka, ze glowa boli, ale punkty ciesza tak, jak nie wiem co. :D TYLKO PASY, TYLKO CRACOVIA!
3 pkt dzięki Pilarzowi dzisiaj. Parada miesiąca :)
UFFF!!!!!!!!!!
3 punkty jada na Kaluzy he he he!!
Coz styl taki jak w poprzednich meczach ale mecz wyrany.
Brawo!!!Oby sie udalo cos z cwksem cos ugrac a przynajmniej sie nie osmieszyc!!
ufffff. Brawo za 3pkt.
A mi się podobało :) Zagłębie musiało strzelić gola (Papadopoulos), ale jeden gol stracony jak na nas to i tak mało :) W ofensywie było nieźle, jeżeli popatrzymy na to, że nie grali Edi i Saidi :) Brawo Budzik!
Brawo Wojtek - Ty to masz szczęście ,pewnie byłes na pielgrzymce w Częstochowie !!!
Wynik świetny! Nawet już odpuszczam czepiania się stylu, najważniejsze 3 punkty :)
7 punktów na naszym koncie. Biorąc pod uwagę ostatnie sezony w E-klasie, limit na rundę jesienną mamy prawie wyrobiony ;)
W sumie należy się cieszyć z tych 3 pkt, a reszcie... może zapomnijmy.
Brawo Cracovio. 3 pkt dla nas.
Gdzie można zobaczyć bramkę jeśli jest się poza Polską?
ufff....radosc jest, przez tydzien nie zwalniamy trenera heheh
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)