Qrwa przecież to terroryści są... Ja pierdole gdyby to było kilka lat temu to od razu Wrocław za tą setkę... Teraz to chyba po prostu nieudolność.
-
-
Zagłębie Lubin - CRACOVIA 0 : 1
[b]Cracovia[/b] narazie ładnie gra!!!
To jest mapet-show, co ta obrona robi!!!! Telepie się cały z nerwów a dziewczynki biegają jak chcą.
Jak na razie Jaroszynski na plus a Steblecki na minus - zakiwa sie chlopaczyna na smierc.
Patrzac na ten mecz to mysle ,ze Zaglebie to ten sam format co my - wiec bedzie remis :)
Co sie stalo z Saidim???
Panowie na D narazie bardzo pozytywnie. Rok bardzo slabo.
oni po prostu są słabi technicznie stąd te błedy .w 1 lidze to uchodziło a teraz widac ze my mamy skład do d...
ten system by zadziałał ale u legii lub lecha
Póki co Jaroszyński trochę na alibi, widać, że lekko spięty :)
edit: Oni nie potrafią grać inaczej, Marciniak ma 20-30 (momentami ze 40) metrów wolnej przestrzeni to nie podejdzie, tylko wycofa do Pilarza :)
Trochę się mnie nudzi na tym meczu. ;)
Aż mnie zatkało... Stali i patrzyli... Nosi mnie
Wydaję mi się ,że to miernota Kuś tam stał i nawet się nie ruszył....
Na drugą połowę trzeba sobie zrobić mocniejszego drina :)
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> edit: Oni nie potrafią grać inaczej, Marciniak
> ma 20-30 (momentami ze 40) metrów wolnej
> przestrzeni to nie podejdzie, tylko wycofa do
> Pilarza :)
o to, to, .. k...mnie bierze jak to widze
Roki do zmiany ...
dlaczego oni na siłę grają do środka jak skrzydła wolne ?
To co zrobił ten cały Bojlevic to jest piłkarski kryminał.
Ja bym to raczej nazwał pojedynkiem dwóch najgroszych drużyn ekstraklasy. Co więcej, być może gdyby obie drużyny zastosowały tiki-srakę raczej byśmy wygrali, gdyż zawodnicy zagłębia to totalne miernoty techniczne.
Niemniej gdybym nie kibicował Cracovii to w gronie drużyn, których piłki nie chciałbym oglądać w następnym sezonie, z perspektywy jakości wskazałbym:
Zagłębie
Podbeskidzie
Cracovię
Zawiszę
Koronę
Pewnie z tymi wybitnymi drużynami zmierzymy się w walce o utrzymanie.
Żarko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To co zrobił ten cały Bojlevic to jest
> piłkarski kryminał.
przymiotnik "piłkarski" grubo na wyrost.
edit: widzę Stawowego przed meczem, który mówi do siebie "a dam Nowakowi Boljevica do pary, będziemy ultra-ofensywni" :D:D:D
Kuś, WYJDŹ !!!
zieeeeewwwwww......
Posiadanie piłki - Cracovia 71% :D
jest ok!
Wku**ia taka gra na alibi.... zamiast zaryzykowac i klepnac do przodu to oczywiscie lepiej do tylu a najlepiej do bramkarza.
Roki i Boljevic do zmiany ...tylko kto na ich miejscie ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)