skoro juz nikt nie ma projektowi nic do zarzucenia, to od jutra bede zbieral pieniadze, z kazdym darczynca skontaktuje sie mailem.
oczywiscie moze byc Enigma za tydzien, lub play-offy.
-
-
Wlasciwa Strona Blon - realizacja
Daję dwie dychy, chociaż od strony Focha będzie zasłaniać Pasiastej Marysi...
[img]http://www.bis.krakow.pl/marysia.jpg[/img]
Brajt, jedna uwaga: A w wyrazie "WŁAŚCIWA" ma zły kerning, jest zbyt oddalone od W. Trzeba lekko przysunąć...
Noo jakas flaga nie obraajaca Wisly.. wow ... ale i tak do Wisly nawiazujaca.. zastanawiajace :>
liquidor: jak przyjdziesz na mecz z Jaga, to nie bedziesz sie mogl nadziwic, ile mamy flag nie zwiazanych z wami :)
Bis: z kerningiem bardzo sluszna uwaga, a wieszac bedziemy tak, aby Pasiastej Marysi nie zaslaniac :)
Kilka juz widzialem, ale tych anty Wislackich i tak ogrom na waszym stadionie... chyba nie zaprzeczysz...
no, no Marysia to Nasza Pasiaczka...i nawet śpiewa na meczach, więc musimy fanę tak wieszać by akurat Jej nie zasłaniać:)
regularnie wisza dwie. lacznie naliczylbym na ta chwile 7-8, z czego jedna to zabytek, na dwoch wislackim motywem jest tylko symbol antygwiazdy, a dwie w ogole nie sa juz wywieszane
Najlepszy tekst Pasiastej Marysi:
Chłopcy Cud! - Cracovia!
To jej własna przeróbka pewnego antywiślackiego zawołania...
niezle, niezle!
sp[oko pomysl
jesli ma ktos ochote, to dzisiaj w Enigmie!
mamy juz cene: 450 zl.
flaga bedzie na przelom marca i kwietnia!
ostateczny projekt (rozni sie przesunietym A) wrzuce na siec w nocy
zbiorke zaczynamy dzisiaj w Enigmie, z reszta chetnych skontaktuje sie mailem!
dzieki ofiarnosci jednego z naszych kibicow uda sie flage wykonac taniej (400 zl) i najprawdopodobniej juz na poczatek sezonu!
w Enigmie udalo sie zebrac 50 zl, pojawily sie tez nowe deklaracje, wiec nie powinno byc z zebraniem odpowiedniem sumy klopotow.
Brajt daj znać gdzie wpłacić kase bo tak jak obiecałem 20 dołoże. A co? i nie interesują nmie wymiary tej flagi bo pomysł jest bardzo "właściwy" ;-)
Feniks do roboty:)
Zbieraj kase.
Ja też dokładam.
Na początek 20. ale będzie więcej.
DEKLAROWAĆ SIE!!!!!!
Halo halo gdzie mam dać tą zadeklarowaną przezemnie kwote ???
idzie mail
Ja tez deklarowałem - co prawda nie pamiętam, na któtra flagę, może na obie - i chetnie dam, tylko proszę o info komu i gdzie.
juz pisze.
pieniadze mozna tez przekazac przez dowolnego Opravce, mysle ze zaden sie nie obrazi :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)