WITAM!!!
ja również bym się pisał na taką koszulkę!
tylko że wyjeżdżam i będę dopiero w sierpniu , więc gdyby co to dajcie znać na tech.ks@interia.pl.
i taka uwaga: koszulka powinna być raczej ciemna albo szara , byle tylko nie biała!!!
pozdro.
-
-
T-shirty netfanów
adres powinien być www.cracovia.krakow.pl bo tutaj jest forum na którym się spotykamy
no niestety widze ze ten adres jednak bedzie musiał znależć sie na tej koszulce ale ja proponuje ekaw bo na plecach nie ma sensu chyba że zostanie dorobiony do logo JESZCZE RAZ APELUJE O ZORIENTOWANIE SIE ODNOSNIE KOSZULEK LUB POLO IM TAŃSZE A DOBRE TYM TAŃSZY KOSZT
...może nie powinienem - mnie się żadna wersja nie podoba - bo nie ma tego czegoś "egzymplifikowalnego" (ależ kurna mądre i trudne słowo) dla netowcow:(:( a "pajęczyna na piersi" (taka duża) to trochę ... wybaczcie tandetna jest ...
a czemu nie powinienem - bo chcę mieć dwie (bo my dwaj) ... a pomysłu wlasnego nie mam:(:(
..i jeszcze jedno - przeca nie tylko o pilkę chodzi - wielu netfanów to fanatycy np. hokeja ... proponuje w związnu z tym rękaw dlugi
Pisze się na taką koszulke najlepsza jest czarna koszulka.
kurde ale zawirowania w temacie, kazdy co innego by wolał ;P
pasiak_16 chyba ci się forum pomyliło....
Jestem pasem o 9 lat a to co masz na myśli to grubsza historia.
no to może ja ...
IMHO ...
logo Cracovia Netservice powstało po to aby umieszczać je na wszelkiego rodzaju miejscach do tego celu przeznaczonych ...
jak najbardziej są to koszulki ...
to czy z przodu czy z tyłu to szczegół ...
moja propozycja ...
duże logo z przodu ...
z tyłu napis:
CRACOVIA 1906 KRAKÓW
"OFICIAL NET FAN"
niepowinno to nikomu przeszkadzać ...
a ma swój "klimat" ...
i kolor oczywiście CZARNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jestem za
ale adres strony powinien być...
p.s. "OFFICIAL"
:-)
F nie weszło ...
mówisz masz ...
;-)
CRACOVIA 1906 KRAKÓW
"OFFICIAL NET FAN"
www.cracovia.krakow.pl
kwestia rozmiaru czcionki w poszczególnych linniach ...
pozdrawiam
a tu trzeba zamawiać ?? jak tak to ja biore:))
ludzie ludzie zwariowałem a na poniedziałek z facetem sie umówiłem zróbcie wkońcu projekt bo zwariuje ja proponuje do niedzieli godz 22 ustalic
moze ostatecznie logo na sercu a na plecach CRACOVIA 1906 KRAKÓW
"OFICIAL NET FAN"
Dokładnie logo na sercu (ale nie za duże) a na plecach jw
Czyli jednak reklamujemy Pasiasty Net bez podania jego najbardziej popularnego adresu?
Zastanówcie się jeszcze raz, proszę!
osoby , które w tym momencie reflektuja na koszulki proszone sa o podanie koloru (biała lub czarna ) rozmiaru i ilosci :
anafly
boola
jaro
RobertBP
Karvin
tacy dwaj
Jacek
Dementor
pers
pasiak16
Rudeboy
ralfrulez
bob
walek
RaDaR
MALI
Buncol
oraz osoby ,które nie sa na liście a chca sobie owa koszulke sprawić
Moje zdanie...
1. Logo na piersi bedzie mao czytelna z uwagi na swoją zawiłość...
2. Hasło OFFICJAL NET FAN tez mi tu nie pasuje gdyz na logo wyrazinie widnieje nazwa CRACOVIA NETSERVICE i tego powinniśmy sie trzymać (sorry Rob ale pisze co myśle ;)
3. To maja byc koszulki NETSERVICE i nie wiem czy robic z niej reklame chociaz jak juz to na rekawach i tu trzeba sie zastanowic bo przeciez Cracovia nie ma jednej strony www... (i tylko zeby nie bylo ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)