RaDar no ja mógłbym się spytac ile by to kosztowało w Rokicinach tam gdzie zaopatrujemy hokeistów w koszulki...
mysle że szło by się z gościem dogadać a on drukuje komputerowo a nie sitodrukiem więc jemu jest łatwiej... robic personalizowane
Tylko i tu od razu prośba - KTO MU JESZCZE WISI KASĘ ZA FLAGĘ???? niech się zgłosi i ureguluje bo nam psuje stosunki z ważnym dostawca u którego mamy duże zniżki...
-
-
T-shirty netfanów
ja sie pisze na personalizowane,Kar jakbys cos wiedział to wyslij mi sms-a,tel masz na gg:)))tzn przyblizony koszt itd
zróbcie projekt takiej koszulki wyslijcie na maila i wtedy bedę wiedział szczegóły ja proonuje na piersi na sercu znaczek netservice (pajeczynke 0 na plecach www.cracovia.krakow.pl a na lewym rękawie CRACOVIA 1906
RaDaR teraz wychodzę z neta złapię Cię jakoś w tygodniu na GG i dogadamy jakos szczegóły... to do zggadania...
oki Karv
Na wieczystej jest firma reklamowa , tam robiłem koszulki . Za 10 wzorów naprawde fachowo i trwale zrobionych dałem 120 zeta . Dotego koszt koszulki i naprawde niewysoko wychodzi . A zaznacze , że zjeżdziłem cały Kraków po różnych firmach i albo było bardzo drogo albo beznadziejne wykonanie .Te koszulki mam ponad rok i ani troche się nie sprały .
potwierdzam MALI zrobił naprawde profesjonalnie koszulki w tej firmie więc czekam tylko na projekt i podjade dowiedzieć sie o koszty koszulki mozna kupic w granicach 8-15 zeta w zależniości od gatunku takowej więc wstępnie trzeba liczyc jakieś 23-25 zeta za koszulke Netservice Cracovii
proszę o wstępne zgałaszanie sie chetnych aby zorientowac sie w ilości ja bede w firmie rozmawiał narazie o 20 szt _jakie koszty( ja sie pisze więc 1 szt juz jest)
aha jaki sugerujecie kolor koszulki ja proponuje czarny z białym nadrukiem bedziemy widoczni
i ja na taką koszulkę się piszę!
Ja również sobie taką koszulkę zapodam!!!
PS. Mogą wyjść niezłe jaja z tą personalizacją bo (nie mam zamiaru nikogo urazić) ale... pomyślcie jak się zachowają nasze stadionowe DZIADKI gdy zobaczą kogoś kto ma na koszulce napisane np. tacy dwaj albo rabin kosynier ;-) :P:P:P:P:P:P
bardzo proszę o jedną koszulkę , w razie czego mój numer-0692841551
Ja też się pisze na koszulke.
Dla mnie też. W razie czego proszę o wieści na maila, albo konkret na forum
więc tak mam juz pierwsza firme która to zrobi przy czym 50 szt -(wiec raczej odpada no chyba ze się zbierzemy ) koszulka koloru czarnego gatunek dobry (150gr) napisy w kolorze białym tz:logo , napis na plecach ,napis na rekawie zapewniaja że sie nie spierze przez lata cena takiej koszulki wynosi 29 zeta , druga opcja jasna koszulka z ciemnymi napisami jak wyzej koszt 25 zeta za sztuke to jest narazie pierwsza opcja termin wykonania pełna rozmiarówka oprócz S 7 dni
tz napis na plecach nie imienny tylko www.cracovia.krakow.pl
A moze tez inne adresy na plecach :D
hehehe :P
no to teraz musimy sie zastanowic nad tym i po drugie która opcja czarna czy jasna - ja wole czarne
koszulki - owszem, owszem
ale jednak bez personalnych nicków - bo w sumie net to też anonimowość - mało ważne, że wielu wie who is who o niektórych ale czyż właśnie nie straciłoby to pewnego uroku, że być może siedzę na meczu obok - powiedzmy "starego kibola", rozmawiam z nim a nie wiemy, że w ogole na forum też wymieniamy poglądy?
po konsultacji z boola proponuje II projekt koszulki (biała) na plecach duze logo :www.cracovia.strefa.pl (kliknij i zobacz)na sercu napis CRACOVIA 1906 na lewym rekawie www.cracovia.krakow.pl wszystko na czerwono -osobicie chyba mysle że dobry projekt i jestem za no chyba że robic to na szarej koszulce
tacy dwaj z anonimowością się w pełni zgodzę. I tak będziemy wiedzieć kto siedzi w sieci:) A co do koloru ja jestem bardziej za czarnym, chyba że zrobimy dwa komplety, jeden ciemny-dom, drugi jasny- wyjazd:)
Pozdro dla wszystkich net-fanów
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)