Tak sobie pomyslałem bioršc myl od ziomków z łks-u,czy nie istniała by możliwoć zrobienia sobie t-shirtów Cracovii,o czym mówie...Ełkaesiacy wpadli na mysl by zrobic sobie własne koszulki internetowe.
Z przodu majš Rodowici Łodzianie,natomiast z tyły www.lks.lodz.pl,ten pomysł bardzo mi sie spodobał i pomyslałem czy i my tzn grupa internetowa by nie poszła na cos takiego.
Mój projekt: koszulka granatowa z czerwonym napisem na całej piersi
CRACOVIA 1906,natomiast z tyłu www.cracovia.krakow.pl.
Napiszcie co sšdzicie na ten temat i kto by się pisał,potrzebna by była równiez osoba która ma jakies dojscia do tanich,dobrych t-shirtów oraz do zrobienia nadruków.
W Łodzi sš do wyboru 2 koszulki: lepszego i gorszego gatunku,gorsza kosztuje 15 zł,lepsza 25 zł.
Czekam na opinie...
-
-
T-shirty netfanów
wiem również że i Krzysiek Szostak kiedys nam proponował zrobienie bluz lub koszulek,wiec zawsze mozna do niego z tym podejść.
jestem za Lech tez zdajsie cos takiego posiada
tak mysle ze gdybysmy uzbierali ok.20 osób to wtedy smiało robimy:))
Tylko Pasy
Ja tak czy tak robie sobie koszulke ale i na to sie pisze!!
Sluchajcie, cos takiego prawdopodbnie bedzie u mnie na stronce za jakis czas.
Ale jezeli tu tez chcecie cos takiego zrobic to OK, porownamy swoje mozliwosci robienia wzorkow:)
----------------------------------------
http://www.cracovia.bmp.net.pl
----------------------------------------
jak cos to wiem gdzie mozna to zrobić fachowo i nie drogo robione juz tam było troche koszulek (do darta) i napisy są spoko można prac , przynosi sie projekt i minimum 10 koszulek trzeba zrobić , a koszulki poprostu kupic w hurtowni
szostak jak byl w Koronie wymyslil szaliki Kolportera!a ilosc?lepiej o tym nie mowic!kompletny niewypal;)
a jesli chcecie sobie robic koszulki to macie zajebisty znak z ta pasiasta pajeczyna!na koszulkach moglaby niezle wyjsc!zreszta koszulki za niewelkie pieniadze zawsze moze wam zrobic Szulc wlasnie z LKS-u!
heh
:)))
faktycznie ta pajęczyna byłaby chyba w tym wypadku bardziej okazalsza,thx no_remorse.
Jesli nie Szulc to Rdar moze bys sie tym zajął,rozglądnął i wypytał o ceny...
Mnie nie bedzie bo wyjezdzam na Mazury wiec mysle ze jak przyjade to bedą juz jakies wiesci:)))
jak cos to dzisiaj bee wiedział co i jak wieczorkiem dam info na forum a Boola może zrobił bys projekt mysle że na piersi pajeczynka a na plecach www.cracovia.krakow.pl
Ja yy co?!? hmmm no ... yy zobaczy sie ;)
Tylko nie granatowe!!!!!!
CZARNE!!!!!!!! albo Białe!!!!!!!!!!!
No granat faktycznie do @!#$
ja mysle że szare albo czerwone z napisami na szarym czarne a na czerwonym białe zreszta cennik koszulek bez nadruków przykładowy http://www.modra.biz/o_cennik.htm
http://www.deep.pl/sitodruk.html a tu ceny sitodruku - przykładowe wiec koszt takiej koszulki to 20 zł w przyblizeniu
Najlepsze byłyby personalizowane;-)))
ale to troche podrozy koszty - mogę się zresztą dowiedzieć;-)
karvin napewno podwyszy koszty i to sporo bo trzeba wtedy wykonac sita do każej koszulki dodatkowo z tego co pamietam to w firmie , której były robione koszulki do darta tz z duzym logiem z przodu i napisem na plecach to kostzowało zdajsie 15 zeta (oczywiscie wszystkie koszulki jednakowe) a nazwisko na koszulce wychodziło praktycznie tyle samo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)