Firma ''SKALMAR'' Kraków ul.Bieżanowska.Poszukują 2 osób na produkcje i montaż rolet oraz markiz.
-
-
Szukam Pracy - Oferty pracy. Widziałaś(eś) gdzieś ogłoszenie - poinformuj innych!
Brandgood z Ochojna koło Krakowa poszukują Projektanta Konstrukcji Budowlanych.
Najważniejsze - uprawnienia bez ograniczeń do projektowania i nadzoru konstrukcji budowlanych.
Ogłoszenie na gummtree
W Ochojnie jest duża firma budowlana TUPTEX i warto tam spytać bo wiem że szukali budowlancówl
PS W Ochojnie są za rzeką....
http://www.gumtree.pl/cp-bar-restauracja-i-gastronomia/krakow/trattoria-unicorno-zatrudni-kelnera-zmianowego-525585546
4 dni później
Kurde, co za czasy, kelner z doswiadczeniem, pracujac na 12-godzinne zmiany dostaje 7zl na reke i umowe zlecenie
I drugą wypłatę w postaci tipów :)
Ziobro
dla mnie za kelnerowanie 7 zł/h to dużo (zależy oczywiście od kanajpy)
kiedyś do pracy do nas przyjął się Rafix (kelner z doświadczeniem, ale dostawał tylko 5 zł/h) i mi poopowiadał, że jak u nich był kelner-papudrak to w sezonie (a w Krakowie jest on prawie na okrągło) to wychodził 4000 zł na rękę, a niepapudraki więcej
ja na 10 semestrze studiów startowałem od 6 zł/h na czarno, po 4,5 roku studiowania ... wtedy wydawało mi się to żenujące ...
więc nie gadaj mi że kelnerowanie za 7 zeta plus tipy to mało
Wszędzie kelnerzy dostają mniejszą stawkę godzinową,bo z tipów mają duże zyski.Na całym świecie tak jest.
Zresztą zapytajcie guźca co sądzi o kelnerach ;)
Nie potrafią jego ciepłych posiłków donieść nim wystygną.
Jak ja kelnerowałem to miałem stawkę godzinową 2,74zł netto. Jak przychodziła miesięczna wypłata, to się ją rozwaliło na jednej porządnej imprezie.
No ale z tipów średnio wtedy po 120-150zł, więc człowiek przecież nie robił za wypłatę.
Teraz moja szwagierka jak ma dobry dzień, to potrafi 400zł wyciągnąć, jak są angole np. Nie mam powodów jej nie wierzyć.
nie wierz jej :)
joke ... oczywiscie jest tak jak piszesz, z tym że co do anglików to nie są tipy tylko rekompensata za prostackie zachowanie
A często są zbyt małe;)
jacy tam kelnerzy.......... zwykła obsługa barowa ;)
16 dni później
Firma z okolic Wieliczki poszukuje osoby/osób do pracy jako elektro mechanik.Firma POMEX.jak coś to mam namiar.Info od właśćicielki firmy.
Kto moze to niech jedzie za granice tyle w temacie.
Macieksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kto moze to niech jedzie za granice tyle w
> temacie.
A na mecze kto będzie chodził?
9 dni później
http://www.firmy.net/uslugi-budowlane/aquarius,W7P1P.html TA FIRMA SZUKA MURARZA! Dobra firma , kasa zawsze na czas. Warunek .całkowity zakaz chlania na budowie!!!
bez chlania to odpada :(
A tak powaznie - ile taki murarz w tej firmie moze zarobic na czysto w tydzien?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)