Według mnie więcej ludzi przyjdzie w lutym na mecz w ciągu dnia o 13 niż po zmroku o 20, kiedy temperatura spada jeszcze o dobrych kilka stopni, ale argument z IO całkowicie bezsensowny..
-
-
Terminarz Ekstraklasy 2013/14
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kkk_84 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Koledzy to jest luty, snieg, zimno itp ;)
>
> Cytat z oficjalnej strony Ekstraklasy ws. tych
> godzin: "Warto zwrócić uwagę, że w 22. kolejce
> w niektórych przypadkach będą obowiązywały
> inne niż zazwyczaj godziny rozpoczęcia meczów.
> Jest to związane z programem Igrzysk Olimpijskich
> w Soczi 2014. Tym samym 15 lutego zostaną
> rozegrane dwa mecze (13:00 i 15:30), w niedzielę
> natomiast - trzy (13:00, 15:30 oraz 18:00).
> Harmonogram spotkań piątkowych i
> poniedziałkowego nie będzie zmieniony"
>
> A co kibicow pilkarskich obchodzi jakas olimpiada
> w Soczi??Mysla ze wszycy beda po powrocie ogladac
> short track lub jazde figurowa na lodzie??
> Pojebanstwo na maxa!!!!
Pory meczów ustala C+, a oni tak średnio liczą się z kibicami na stadionach. Trochę tak, bo pełne trybuny zwiększają jakość produktu. Ale głównie chyba chcą zarabiać na tych przed TV. A ci mając do wyboru np. turniej hokeja czy skoki, mogą nie zdecydować się na mecz Cracovia-Zawisza jeśli wejdzie w kolizję z terminem ;-)
51 dni później
http://www.90minut.pl/news/227/news2273270-Terminarz-23-24-25-26-i-27-kolejki-T-Mobile-Ekstraklasy.html
To są jaja... Ile razy można mieć najgorsze termininy? Kogo boli wysoka frekwencja?
Co za kurwa idiota to układa... nie mam słów..
Nie specjalnie nas lubią tam na górze, ileśtam niepodyktowanych karnych, anulowane kartki, terminarz... No ale bywało gorzej, trzeba robić swoje.
I czego znowu beczycie sobotnio-niedzielni kibice przy temperaturze min. 15 stopni, z biletami w cenie 10 złotych, pod dachem.
hmm uwazam ze poronionym jest granie w dni powszednie o 18h00, nie trzeba byc Einsteinem aby do takiego wniosku dojsc, natomiast 13h00? bundesliga gra o 15h30, premmier league o 13h45, eredivisie zawsze w niedziele 12h30/14h30 - i to nie graja frajerzy tylko czesto bardzo atrakcyjne mecze - nie widze problemu, dobra pora na mecz, szansa na sloneczko, wole osobiscie miec wieczor wolny na inne atrakcje itd
Dla równowagi przypomniałem sobie,że w dzieciństwie uwielbiałem niedzielne mecze w samo południe zaraz po kościele.
Zwycięski remis na Wawelu,czy wygrana w drugiej lidze na gts były właśnie o tej porze:)
Żarko Napisał(a):
> Dla równowagi przypomniałem sobie,że w
> dzieciństwie uwielbiałem niedzielne mecze w samo
> południe zaraz po kościele.
> Zwycięski remis na Wawelu,czy wygrana w drugiej
> lidze na gts były właśnie o tej porze:)
hmm wlasnie, wychowani na jupiterach nie kumaja :) ;)
niedziela 12.00 to był święty termin:)
słoneczko, cieplutko, niedziela, godz 12.00 - ale klimatycznie było :)
Ot, taka ciekawostka a'propos.
[i]Derby elektryzujące kibiców Genui między FC Genoa 1893 a Sampdorią, które rozegrane zostaną 2 lutego, odbędą się najprawdopodobniej przy pustych trybunach.
W ten sposób kibice chcą zaprotestować przeciw wyznaczonej godzinie meczu - 12.30.
Została ona wybrana ze względu na transmisję telewizyjną.
- Derby o 12.30 to obraza - powiedział jeden z zagorzałych kibiców Sampdorii Tito Cucchiaroni.[/i]
Całość: http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/412474/serie-a-kibice-zbojkotuja-derby-genui
Derby powinny zostać rozegrane w poniedziałek o godz.18 przy sztucznym świetle z transmisją w eurosport żeby mogli je obejrzeć ludzie w całej europie,z tego co pamiętam Krakowska święta wojna w rankingu jednej z brytyjskich gazet jest w pierwszej 10 światowych derbów,ale to jest polska właśnie.Pieprzą cały czas o rozwoju i promocji rozgrywek a widzą po za granicami zamiast Derbów zaserwują mecz Zawisza-Lechia heh,ale wiadomo o co chodzi,na siłę starają się naciągnąć kibiców by kupowali wyższy pakiet z c+sport a w eurosporcie za dużo ludzi obejrzało by za darmo,mentalność ekstraklasy jest bliska sprzedajnej dzifki
jakie derby o 18 w poniedzialek, marysiu, jak w ogole dochodzi sie do takich konkluzji???
mecze sa dla kibicow na stadionach, po to sa stadiony, jak czlowiek pracujacy ma sie wyrobic na mecz w tygodniu o 18? nie mowiac juz o kibicach z Myslenic, ktorzy przeciez musza dojechac i przebic sie przez korki na mecz swoich pupili
Kibice Wisły nie będą mieli problemu z uzbieraniem kompletu na Derby w poniedziałek o godz.18 komplet gwarantowany.Tylko Cracovia ma problemy z uzbieraniem kompletu na mecz,chyba ich już nie wielu w mieście..
Przedłużający się kac po piątkowej imprezie?
Może faktycznie przesadziłem z tym spokojnym uzbieraniem kompletu po drugiej stronie błoń na Derby.Odkąd oddano do użytku nowe stadiony na Świętą Wojnę przychodziło na reymonta w niedziele o 14.45 --17,500tys.,poniedziałek 18.30-- 23,215.Jeden mecz z Legią na który przyszło 32 458 nie znaczy że mają tam znacznie wyższą frekwencję,chodź na pewno o kilka tysięcy wyższa jest.Martwi mnie że ostatnimi czasy frekwencja na Cracovii ustabilizowała się na poziomie 7-8 tys. jak na blisko 800 tysięcy mieszkanców Krakowa j mizernie.Kibiców Cracovia ma wielu,w bazie danych zarejestrowane blisko 60tysięcy,no ale jak ludzie mają takie konkluzje jak Diabel to zaczynam rozumieć niską frekwencję.
Piszesz jakbyś zasnął zaraz po 5tym grudnia czterdziestego ósmego,a obudził się dopiero dzisiaj.
boniekKrK Napisał(a):
Martwi mnie że
> ostatnimi czasy frekwencja na Cracovii
> ustabilizowała się na poziomie 7-8 tys. jak na
> blisko 800 tysięcy mieszkanców Krakowa j
> mizernie.Kibiców Cracovia ma wielu,w bazie danych
> zarejestrowane blisko 60tysięcy,[b]no ale jak ludzie
> mają takie konkluzje jak Diabel to zaczynam
> rozumieć niską frekwencję.[/b]
zgubiles mnie, jakie niby mam konkluzje i jak to ma sie do frekwencji?
31 dni później
28 kolejka - mecz z Widzewem 29 marca (sobota) o 18:00
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)