Mam nadzieję,że w tym przypadku sprawdzi się powiedzenie-"Lepiej późno niż wcale".Trzeba dziś wyszarpać 3pkt. za wszelką cenę.W przenośni i dosłownie ;)
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Nieciecza 2 : 1
na szczęście pomysł baraży upadł :
http://www.weszlo.com/news/14859-Wszystko_jasne_barazu_nie_bedzie_15_miejsce_moze_dac_utrzymanie_Warunki_Krola_na_odejscie_z_Polonii
najwyźsza stawka w tym sezonie. gramy o 7pkt. - bilans bezpośrednich tez może mieć znaczenie. gramy też o to aby w meczach z Armada i Rycerzem Brukbetowi nie byli już w ekstrakladie i musieli walczyć
Do boju Cracovia!
I żeby w meczach z Armadą i Polonią nie było pustych trybun.
Musimy dzisiaj wygrać z tej prostej przyczyny, że jakże to będzie żeby w niedzielę już o 14:30 Forum padło... ;)
Blady strach padł na kibiców Cracovii.
W klubie panika i ciagłe głosy co to będzie.
"Zawodnicy" już dzień wcześniej zapłakani, trener musiał ich utulić do snu.
Co się stało, co sie dzieje ?
Na skałke wyruszy procesja - w intencji ocalenia ?
My jusz wiemy
Podzielimy sie tą informacją
Nadciąga z [b]wsi Nieciecza[/b] Dream Team co zmiata wszystkich i wszystko z powierzchni ziemi.
Wiemy iz błyskotliwy ,waleczny, zacny Wojciech z Sieprawia i jego wybrańcy staną do tej nierównej walki.
Wojciechu, prowadz ich do walki a nas ratuj !
Tak sobie pożartowałem, bo jak ktoś się Niecieczy boi to albo .............albo ta obecna Cracovia to dno
No zobaczymy...
Krzysztof Pilarz
Krzysztof Nykiel
Mateusz Żytko
Milos Kosanović
Andraż Struna
Damian Dąbrowski
Krzysztof Danielewicz
Marcin Budziński
Edgar Bernhardt
Bartłomiej Dudzic
Vladimir Boljević
Ja z ciekawoscia zobaczę czy Termalika jest taka mocna czy tez ta liga jest taka slaba...
to są jakieś kurwa jaja....
wpuszczaj sadiego i lacića zobaczymy co zrobią
..............
Kuwa gramy bez obrony - nie da sie wygrac tak.
Nie moge uwierzyc ze wies nas leje!!!
Boli mnie widok bezradnosci naszych z ququrydziaymi slonikami:(
Jestem na ta chwile zalamany.
27minuta meczu:(
PILARZ dzięki Bogu
Drzazga coraz glebsza:(
Przeciez to powinien byc gol dla Termalicy! Ktory to sie z naszych przypatrywal pilce - Budzik?!
To nie bajka - tu tworzy sie historia , mala wies z duzym zespolem w Ekstraklasie.
Presing , zaangazowanie ,zgrany zespol - niestety to nie o nas:(
.
Suche buły gramy. Poprostu jesteśmy słabsi.
.
a Stawotaliby będą po meczu pierdolić że standardowo to nie jest wina Wojciecha, że kolejny mecz gramy taką samą bucówę....:P
w sumie dobrze że nie awansujemy - z taką grą to z czym do ludzi...
.
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)