zycie bez forum nie ma sensu, bez Wotka jak najbardziej :P
witamy ponownie oraz zegnamy tytularnego wlasciciela watku
-
-
Wojciech Stawowy musi odejść!!!!!!!!
Stawowy musi zostać jeśli awansujemy.
Dopóki nie dowiedziałem się o wynikach z Bydgoszczy i Niecieczy też krzyczałem won :P
Zboro
Za co będzie miał zostać jeśli awansujemy? Przecież drużyna z meczu na mecz gra słabiej....
Gość w ostatecznym rozrachunku może mieć farta... Nie przypominam sobie z ostatnich lat sezonu byśmy na takim farcie jechali ,a fart w życiu jest ważniejszy niż umiejętności :)
Tylko fartem grać się nie da, już i tak mamy go max, mam nadzieję, że w ostatniej kolejce też.
To jest tak jak zostawić "majstra",który buduje Ci dom.Wybuduje pracując w znakomitych warunkach...wybuduje Ci taki,który będzie kosztował dużo,a będzie wyglądał jak rudera i będzie groził zawaleniem.Zatrudnisz go do wybudowania następnego?Po sezonie Stawowy MUSI KONIECZNIE odejść.
Zboro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stawowy musi zostać jeśli awansujemy.
> Dopóki nie dowiedziałem się o wynikach z
> Bydgoszczy i Niecieczy też krzyczałem won :P
no pacz pan. Czyżby Słońce Sieprawia swoim fartem (ang. fart - pierdnięcie ;) sprawiło, że tamte 2 wyniki się zmieniły? I czy jeśli by przypadkiem Nieciercza w akcie rozpaczy rozpoczynając po wyrównaniu oddała celny strzał z połowy boiska, to pan Zboro znów zaczął by krzyczeć won?
[b]Ludzie, co wam ten trenerski szaman zadał, że zachowujecie się jak zakochana pensjonarka?[/b]
pewnie za pierwszej kadencji Wojtka byl ich pierwszy raz :P
Musi to musi i tyle!!!
Ktoś kto na siłę wprowadza do gry Zielińskiego,Szeligę czy Zejdlera to powinien się zdrowo walnąć o kant muru....
Tysiące ludzi widzi co innego a WS i jego dwór co innego.....:( Szkoda słów :trener do wymiany !
Ztrudnić trenera na jeden mecz, na umowe o dzieło - nie mamy nic do stracenia.
Z wuefistą nawet przy korzystnych wynikach na innych stadionach, nie mamy szans w Legnicy.
Idę o zakład że ten nieudacznik nie potrafiłby wygrać w meczu nawet jeśli ten byłby kupiony . Sami sobie nie strzelą więc w najlepszym razie możemy tam zremisować ! Kupiony oczywiście przez Niecieczę która tylko w ten sposób mogłaby uniknąć ekstraklasy ;-)
suram - co to znaczy ?" no pacz pan."
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> suram - co to znaczy ?" no pacz pan."
Nie jesteś trendy szuwarku ;) Polecam rozkminić czym jest paczaizm , a zrozumiesz co znaczy "co ja pacze" i "pacz pan" tym samym :D
Skandalem jest że ten człowiek nadal jest trenerem a wystarczyło po katastrofach z Dolcanem czy Stróżami zatrudnić kogoś i efekt "nowej miotły" z pewnością by zadziałał nawet gdyby trenerem został ... ktokolowiek.
dla mnie najlepszym trenerem własnie mogłby byc trener dolcanu - podolinski , szkoda ze idzie do potoczanki
Podoliński kopiuje Majewskiego . 2 metrowe chłopy , gra na 3 obrońców z zagęszczonym środkiem . Musiałby całą drużynę wymienić bo nie mamy ani jednego zawodnika pasującego do takiego grania .
Trochę nie wierzę w efekt nowej miotły. Co w parę dni nagle łapią formę i przypominają sobie jak się gra??
Po prostu mentalność panienek, nie podoba nam się trener walniemy focha i go zwolnimy, bo nas nikt nie ruszy.....
ale jak może byc inaczej skoro są cały czas czochrani?Wszystkie niepowodzenia bierze Stawowy na siebie...Przyszedłby taki Stokowiec to by troszkę pogonił to tfu,towarzystwo.Najgorsze jest to,że błogosławiony Wojciech niby bierze te porażki na siebie...że niby to jego wina,zły mikro-cykl itp.I co?I wielkie nic!Żadnej poprawy...Żadnej poprawy w grze nie widać,a mieliśmy się rozwijać.Gramy zbyt wolno.Zbyt mała wymienność pozycji.Po stracie piłki każda akcja rywali śmierdzi bramką.W poprzedniej rundzie nie graliśmy cudownie,bo było wiele niedociągnięć ale czasami nieźle to wyglądało...a teraz?Nie dość,że źle piłkarze są przygotowani pod względem fizycznym to w dodatku po tej niby tiki-tace nie pozostało nic.Stawowy po sezonie musi odejść,bo nie widzę szansy na poprawę Naszej gry.Myśmy się cofnęli o wiele kroków w tył w porównaniu z porzednią rundą,a mieliśmy się rozwijać i grać lepiej z każdym meczem.Nie chcę pod wodzą tego "trenera"kolejnych porażek,czy też straty punktów w tak beznadziejnym stylu.Gdy przychodził to byłem jego gorącym zwolennikiem i całą pierwszą rundę go popierałem.przez co miałem kilka wymian "uprzejmości"z Panem suramem.Wierzyłem w to,że Stawowy się zmienił.Myliłem się i nie wierzę,że może być kiedykolwiek dobrze dopóki On będze trenował Cracovię.
wróbelki ćwierkają ze ponoc nauczyciela WF u ma zastąpić niejaki Hajto . Mam nadzieje ,ze to jakiś głupi żart ,a w klubie ktoś już prowadzi rozmowy z trenerem klasy Radolskiego !
To piłkarze będą mieli fajek pod dostatkiem:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)