i co na to Dział Marketingu...
o ile dobrze przeglądam kalendarz niebawem św. Walentego - popyt na gadżety klubowe w związku z tą datą napewno jakiś byłby - to tylko hasło, ale osobiście chętnie widziałbym w charakterze klienta coś na tą piękną okazję w barwach pierwszej ukochanej.
Projektanci i Marketerzy do dzieła !
Manfred Netzermann
-
-
Walentynki w Pasy
fajnie by było coś kupić komuś bliskiemu
Wiadomość zmieniona (04-02-04 18:24)
przynajmniej 2 miesiace za poźno. może za rok (chyba ze klub cos jednak przygotował, co bylo by bardzo milym dla mnie zaskoczeniem)
w końcu mamy Dział Marketingu to sądze ze jakaś niespodzianka napewno będzie, ba jestem o tym przekonany:)
tez chcialbym kupic dziewczynie okolicznosciowa pasiasta pamiatke
Świstak - będę oczarowany jeśli Twoje przekonanie graniczy z pewnością...choć jakoś intiucyjnie powątpiewam
Manfred Netzermann
Swistak ja Ci kupie race w serduszka ;)
"Błogosławieni, którzy..."
Polecam na tą okazję szlafrok,albo kapelusz Małysza...czapa z dzwoneczkami też jest w sumie całkiem,całkiem!
też o tym myślałem ale nie wypuszcze się żeby kupić swojej dziewczynie którąś z pasiastych maskotek bo prawdę powiedziawszy to są one ... badziewne
Kajman:nie mów tak!!!:)
ja się juz nie odzywam bo mam klimat ironiczno-cyniczny i byłbym niesłusznie posądzony o złe intencje.
Manfred Netzermann
kup dziewczynie zebre :)
Walentynki OUT, dość amerykanizacji naszej kultury...
o tak, niech zyje swieto kupidyna
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)