W związku z tym, iz mecz z Ruchem zbliża się milowymi krokami, czas na uaktywnienie kibiców w tym temacie.
Podstawa to finanse.
Jeśli są osoby, które chciałyby wspomóc Opravców finansowo, prosze o kontakt za pośrednictwem forum lub na mój mail:
cracor@poczta.onet.pl.
Przedstawiciele osiedli , którzy chcieli by zakupić race, dymy lub inne materiały do oprawy, piszcie, zbiorcze zamówienia dadzą możliwość zbijania ceny, spadnie też globalnie koszt przesyłek. Osoby indywidualne chcące coś kupić dla siebe, tez piszcie. Razem będzie taniej!!!
Mile widziane będą też osoby chcące pomagać przy organizacji oprawy. Na mecz z Ruchem chcemy przygotować coś specjalnego, a to wymagac będzie zarówno masy srodków, jak i zaangarzowania większej liczby nas kibiców. Na pewno warto, bo frekwencja bedzie wysoka, może transmisja w C+, no i przedewszystkim trzeba jak najlepiej wypaść przed przyjezdnymi, którzy są jedną z najlepiej dopingujących ekip w Polsce, a do tego nawet na pucharze z Koroną potrafili dac próbkę swoich możliwości.
Przesyłajcie też pomysły (nie publikujcie ich na forum, piszcie maile, jeśli mają one mieć cechy zaskoczenia) piszcie co byście widzieli , czego nie chcecie. Każda pomoc, każdy pomysł się liczy.
Mecz z Koroną pokazał nam, że w oprawę warto inwestować.
Teraz nadchodzi kolejna okazja, by pokazać na co stac kibiców Cracovii!
PS Temat dofinansowania opraw z biletów jest powoli załatwiany, zbiórki pieniędzy na Polarze się odbędzie.
-
-
Oprawa meczu z RUCHEM
Napewno coś sypne na polarze!!!
Pokażcie śmierdzielom na co was stać!!!!!!!!! życzę powodzenia i wysokiej wygranej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skoro nie można tematu przykleić to do góry !
tak jest:))
I do gory...
Co jest nikt sie tym tematem nie interesuje.
Mecz z Ruchem powinien wypaśc jeszcze lepiej niz mecz z Koroną.Lecz niestety bez pomocy was wszystkich nie będzie sie to w stanie osiągnąć.
Więc jeśli zobaczycie opravców stojacych z puszkami na meczu z Polarem rzucie cos do puszki bo musimy pokazac ruchowi że my tez sie liczymy na arenie ultras.
@!#$ a akurat na tym meczu mnie nie będzie !! Ale sypne coś na Polarku
do góry
A nie lepiej w d.u.p.c.y.c. ruchowi?
Chyba inni są od tego a nie Opravcy :)))
:)
Powiem inaczej, jedno nie wyklucza drugiego, tym bardziej, że jedno ma być na stadionie a drugie poza nim :)
!!!!!!
-^- co do wdupceenia Ruchowi to powinieneś napisać na HydePark bo tu się tym nie interesują ... ja jestem za !!
jakos nie widzę tej oprawy na Ruchu,0 zainteresowania,cóż bedzie bez oprawy!!!
Pozdro
do gory
Ja tez nie wiedze wielkiego zainteresowania tym tematem...
Prawda jest taka ze tylko z Wasza pomoca mozemy zrobic oprawe godna 2 ligi,jezeli chcecie udowodnic ze CRACOVIE tez stac na super widowiska na trybunach,jezeli podobala sie Wam nasza dotychczasowa robota to wrzuccie kase do puszek z ktorymi beda chodzic OPRAVCY.
Tyle ode mnie.Z gory dzieki za kazde zlotowki ktore trafia do puszek.
w.d.u.p.c.y.c Ruchowi , a dacie rade? ;]
a tak na serio to licze na z.a.j.e.b.i.s.t.y. spektakl na trybunach jak i na boisku!!!!
pozdRo...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)