U nas z czerwienią wytrwali, oby w Łęcznej im się to nie udało!
Brukbet na prowadzeniu :/ szkoda bo przy takim wyniku tracimy 2 miejsce :/
-
-
inne mecze 18 kolejki
Dzieci qqrydzy - Polonia Bytom 1:0
Nieciecza 2-0
I Termalica juz 2-0...
Bogdanka na 1-2 ! moze jeszcze cos ugraja :D
Gol dla Łęcznej do szatni.
A w Łęcznej 2-1. Dawaj Bogdanek, dawaj!
"górnik łęczna górnik łeczna lubelszczyzna ...." i tak dalej ;) 1-2 jest szansa :)
Nieciecza 3:0 po meczu
w niecieczy po meczu. rzut karny i 3-0 ;/
To raczej było do przewidzenia, ale i tak brawo dla Polonii, że się trzymali przez ponad 50 minut
Z trzech pretendentów , których mogłem oglądnąć (2x dzięki ORANGE) najlepsze wrażenie po sobie pozostawia Miedż. Prostymi sposobami przedostaje się na pole karne przeciwnika i efekt: 2 bramki. Przyjęcie piłki przez zawodnika nie sprawia mu problemów. I najważniejsze to jest stwarzanie sytuacji bramkowych , bo na tym polega piłka nożna.
Jestem tego samego zdania co szuwarek. Gdyby nie czerwona kartka to by rozjechali Bogdanke
EDIT: powinien byc karny dla Bogdanki
2:2 :)
2:2, brawo Bogdan!
2 ; 2 Łeczna !!
Miedź w 9-tke :D
Cyganka nieźle dzis wykartkowana :)
Bartczak z czerwoną
Miedź w 9!!!!
Miedź już w 8. Koniec meczu, wynik 2-2.
konczyli w 8 ale dotrzymali remis
Dziwna ta liga...
Miedź nie wygrała tego meczu na własne życzenie.
Grali naprawdę dobrze do pierwszej czerwonej kartki.
Generalnie - będą bardzo groźni w walce o awans.
jaka ta pilka niesprawiedliwa, nie dosc ze murowany faworyt dominujacy na boisku traci pkt, to traci co wazniejsze rowniez zawodnikow w kontekscie kolejnych meczow
po reakcjach ławki legniczan widać, że parcie na awans jest ogromne. smieszy jednak reakcja Baniaka po drugiej żółtej dla Wołczka, który
przerywa kontrę Bogdanki ciosem z łokcia w szczękę rywala.
Bardzo dobra kolejka dla nas
mnie bardziej zdziwilo jak zespol ktory tak dominowal po stracie 1 zawodnika ( to jeszcze nie koniec swiata) dal sie tak zepchnac slabej do tego momentu Lecznej do obrony
mlodziezowiec im wypadl nie wiem jak reszta
Zachwalany przez Pottera Kowalczyk właśnie zapakowął w Strózach kolejna bramkę.
Który to już gol w sezonie?
człowiek, który zatopił Flotę (Cieślicki) mówi w wywiadzie
[i]Jak dla mnie w I lidze są drużyny lepsze piłkarsko od Floty, więc utrzymanie pierwszego miejsca będzie bardzo trudne.
- Kogo ma pan na myśli?
Zdecydowanie lepsze piłkarsko są drużyny Cracovii i Zawiszy.[/i]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)