w skrocie - flagi cd, z kilku wersji zostaly nastepujace:
[img]http://brajt4.w.interia.pl/wlasciwa5.jpg[/img]
na prosbe Roberta wersja bez herbow, moim zdaniem slabsza:
[img]http://brajt.w.interia.pl/wlasciwa7-bez.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (09-02-04 00:55)
-
-
flaga
Brajt spoko pomysł!!!
dla mnie mogło by być prawdziwa strona błoń ale i tak jest ok!!!!!!!!
ONLY PASY!!!
Flaga bardzo fajna!!!!!!!
Hasło rewelacja, ale logo turystyczne trzeba czymś innym zastąpić, więc oryginalnosci
he he, znowu sie ci z niewłaściwej strony odezwą o kompleksach :-)
bardzo ciekawy pomysł
tylko może z lewej strony dać flagę Cracovii
a z prawej też dać coś innego zamiast herbu miasta
fajny pomysl...haslo kojarzy mi się z najlepszym nickiem jaki widzialem na forach kibicowskich: gość z Hutnika wpisywal się pod nazwą "Stroń od Błon"...
Błoń oczywiście......
a tyle bylo halasu, ze potrzebna jest flaga z herbem Krakowa..
No i niech będzie z herbem Krakowa koniecznie. Jesteśmy w końcu klubem miejskim. Nie wszystkim się to będzie podobało, ale czego się spodziewałeś? Może myślałeś, że Cię ktoś pochwali? To nie ta okolica, tu się krytykuje nawet wynik 14:3 dla nas.
"swoje" juz tu nieraz uslyszalem, wiec pochwal nie oczekuje. oczekuje (to moze byc jeszcze trudniejsze) niekoniecznie jednomyslnosci, ale deklaracji konkretnych kwot.
przyjmijmy ze jedno logo zostanie, co do drugiego sie dogadamy. flaga wymiarow 18x1,8 metrow kosztowac powinna ok. 720 zl. ja wiecej niz 20 zl nie jestem w stanie dac (od pol roku zalegam z oplatami na studia), ale zostanie juz tylko 700 zl.
to co robimy????Ludzie w sumie dawno nie robiliśmy żadnej fajnej flagi,popieracie ten projekt,chyba że ktoś zrobi lepszy?
Czy ten herb nie jest za mało kontrastowy?
Jestem jak najbardziej za herbem, tylko się zastanawiam, co zrobic żeby był jak najlepszy
Herb miasta winien być. Przydała by się nowa flaga to fakt! Co do kasy -Brajt napisz numer konta.
I liga I liga CRACOVIA
Może zrobić ściepe na hokeju!!!!
I liga I liga CRACOVIA
konta niestety nie bedzie. sciepe na pewno zrobi sie na turnieju halowym, jak juz bedzie ostateczny projekt, ktory mozna wydrukowac w odpowiedniej ilosci i przejsc sie z nim wsrod ludzi.
A może
CRACOVSKA STRONA BŁOŃ.
boje sie, ze czerwone z liter moze sie zlac ze tlem, poza tym lepsza bedzie flaga albo jakis wzor graficzny w miejsce loga turystcznego...
a co z flaga: "Grupa trzymajaca wladze" ??
pozdro
Wojtek
Wiadomość zmieniona (03-02-04 14:21)
No właśnie......Co z flagą "grupa trzymająca władzę"??
mnie się podoba i też dam dwie dychy (jedna flaszka w tą czy w tamtą), ale myślę, że gdyby z jednej strony była flaga byłoby lepiej. pozdro Brajt
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)