Mi w firefoxie nie idzie. jakąś wtyczke aktualizować chcą , ale sie nie da.
http://www.radiokrakow.pl/www/index.nsf/ID/MSOI-95ZDVM22 Tutaj radiowa relacja
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
1-0 KOWALÓWKA !!!!!!!!!!!!!!
Cos pieknego...Kowalowka!!!! :))
Na explorer poszło...dzięki :)
1-1 :(
Kolejny raz to samo. Gol - dekoncetracja - wyrównanie.
Dokladnie.Podobny scenariusz do poprzedniegomeczu.
2-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2-1 Gollllllllllll
DO BOJU CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest dobrze...Gramy poprawnie ale nie doskonale.. :) Idziemy na Mistrza !!! Hej, Heeeejj,Cracovia!!!
ale Fojtik wp.. bramę !!! :D
goooooooooooooooool !!! Valcak....
gratulacje! jestem dumny i dziękuję
Brawo... szkoda tylko, że Majstra mamy na wyjeżdzie ;(
To jest niesamowite co ta nasza oslabiona druzyna robi ! To jak Sparta! Skazani przez ciecia finansowe Comarchu i kare przez PZHL - modlilem sie choc o brazowy medal ...a to co teraz sie dzieje to jest naprawde niesamowite.Niesamowite ,niesamowite ...
Jeszcze nie ma zlota - ale jestem przekonany ,ze dalej walczac jak Spartanie -Nasi Hokeisci je zdobeda.
Mam nadzieje ,ze nasi pilkarze sa na kazdym meczu z Wojtkiem - TO JEST PRZYKLAD WALKI ! Nawet jak skazuja cie na pozarcie!
Honor CRACOVII i serce Jej - to HOKEISCI! Piekne i jednoczesnie smutne- myslac o pilce.
brawo, Brawo, BRawo (za Katowice)
BRAwo, BRAWo, BRAWO, [b]Brawo[/b] (za Sanok)
[b]BRawo, BRAwo, BRAWo[/b] (za Jastrzębie)
zostało jeszcze jedno "o" do pogrubienia :)
"impossible is nothing" jak mowila pewna reklama :) niesamowite sa te PO w tym roku dla Nas
Na szybko - zaskoczyło mnie Jastrzębie. Nie spodziewałem się, że finał już wczoraj oddali mentalnie. Dosyć spokojny mecz, szczególnie druga tercja.
Z naszej strony, pewność, konsekwencja i świadome dążenie do celu.
Z obu stron zmęczenie wczorajszym meczem.
Natomiast w żaden nie jestem w stanie wytłumaczyć atmosfery na trybunach. Że Jastrzębie siedziało cicho - rozumiem. ale że u nas hala w bardzo marnym stylu dołączała się do dopingu z młyna... dziwość.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)