W drugim meczu w CLJ
Juventa Starachowice - Stal Mielec 1-2
-
-
Juniorzy CRACOVII
Niestety przegrywamy w Nowym Sączu 1-0.
Spadliśmy na 7 miejsce. Teraz (1 września) gramy z V-ce liderem Wisłą Puławy. Liczę na pełny kpl punktów.
http://www.90minut.pl/liga/0/liga7134.html
Trener Sandecji Świerard przeciwko Cracovii wystawił aż 5 zawodników I drużyny seniorskiej. Szkoda że ten trener nie był takim "kozakiem" i nie wystawił,, tydzień wcześniej tych zawodników przeciwko GTSowi. Ale to podobno miała być "zemsta" przeciwko nam za ostatni remis na Wielickiej, pozbawiający ich wyjazdu na MP. Zwykły "palant-procentowiec", mam prawo o nim tak pisać, po jego zachowaniu nie tylko w Krakowie.
Przecież on grał w gieteesie, to wszystko tłumaczy.
Kto jest w tej chwili trenerem juniorów młodszych w Cracovii ?
Szkoda porazki z Sandecja, ale Barcelona tez nie zawsze wygrywa!
Póki co Juniorzy Cracovii wygrali dwa mecze o Klicha i Stebleckiego. Szkoda że Gliwa to raczej porażka :(
Juniorzy młodsi Cracovii pokonali Puszcze Niepołomice 2-0
Jestem spokojny o nowy narybek Cracovii, jest tam kilku piłkarzy, z których będziemy mieli pociechę.
Korona Kielce "rozjechała" Juvente Starachowice 8-0 w CLJ.
Ja się wybrałem dziś "na Kabel" na juniorków a tam nikogo. Kiedy grają?
Jutro o godz. 11-tej
KSZO - GTS 0-0 w CLJ
GTS gubi punkty.
Trenerem JM jest Tomasz Bernas.
W sobotę pokonali Dunajec N.S 6:0
Po bardzo dobrym meczu i to naprawdę na wysokim poziomie, zespół trenera Pawła Zegarka wysoko pokonał Wisłę Puławy w CLJ.
Cracovia - Wisła Puławy 5-1 (1-1)
Szuwarek, czy mógłbyś mi powiedzieć jak sie na nazywa zawodnik z numerem 5? Ten co wypracował bramkę na 1:0. Bardzo bardzo pozytywnie sie wyróżniał
I jeszcze zawodnik, strzelec bramki na 1:0 oraz chyba obrońca strzelec bramki na 3:1.
Numer 5 to Panek strzelec pierwszej bramki to Surma a na 3-1 to obrońca Bartosz
norbert_cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szuwarek, czy mógłbyś mi powiedzieć jak sie na
> nazywa zawodnik z numerem 5? Ten co wypracował
> bramkę na 1:0. Bardzo bardzo pozytywnie sie
> wyróżniał
> I jeszcze zawodnik, strzelec bramki na 1:0 oraz
> chyba obrońca strzelec bramki na 3:1.
Wszystkie pytania o nazwiska zawodników proszę kierować do naszego "omnibusa" Wilusza. Odnośnie meczu, to pomocnicy defensywni i ofensywni byli wszędzie (zwłaszcza po przerwie). Po odejściu naszych" perełek", wcale nie jest tak żle. cała 18 meczowa wygląda na bardzo wyrównaną. Niech nikogo nie myli wynik meczu, zespół z Puław podniósł bardzo wysoko poprzeczkę naszym juniorom.GRATULUJE.
.
Jesteśmy LIDERAMI - i niech tak już ZOSTANIE.
http://www.90minut.pl/liga/0/liga7134.html
Cracovia- Wisła Puławy 5-1
kadra MKS Cracovia Kraków
1. Adam Wilk
2. Piotr Mielcarek
3. Patryk Moskal
4. Michał Bartosz -bramka
5. Szymon Słowiak (1 asysta)
6. Filip Dobosz
7. Dawid Gala
8. Mariusz Panek (3 asysty) - ( 85" Bartosz Wzorek )
9. Dawid Surma bramka - (70" Tomasz Dudek )
10. Krzysztof Ropski-2 bramki -(80" Eryk Ceglarz )
11. Sebastian Klimczyk -(55" Piotr Chmielowski-bramka )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)