A jak wygladac bedzie Centralna Liga Juniorow Mlodszych? Tez dwie grupy Zachod Wschod, czy cztery grupy jak w ubieglym sezonie?
-
-
Juniorzy CRACOVII
Cracovia - Clavia Świątniki (sen) 3-0
helmut Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A jak wygladac bedzie Centralna Liga Juniorow
> Mlodszych? Tez dwie grupy Zachod Wschod, czy
> cztery grupy jak w ubieglym sezonie?
Dwie grupy. Poniżej terminarz grupy II
http://www.mzpnkrakow.pl/terminarze/mljm2_1415
2 sierpnia o godz 10-tej Tramwaj - Cracovia
Tramwaj - Cracovia jun st 2-1
Prawdopodobnie juniorzy większość swoich meczy rozegra (w roli gospodarzy) na boisku TS Tramwaj. Druga płyta trawiasta (przy Wielickiej) prawdopodobnie nie zostanie dopuszczona do meczy (wymiary)
A co z główną płytą na Wielickiej? Przecież normalnie na niej juniorzy grali swoje mecze?
teraz są dwie płyty na wielickiej, widocznie ta druga jakas lewa
No wiem że są dwie ale myślałem ze mecze i tak będą grane na tej głównej ;d
Juniiorzy na głównej? A gdzie będzie Comarch robił pikniki? Przecież nie na bocznej płycie.
ddarek ciiiiiiiiiiiiiiiiii bo Cię zaraz tu zjobią , przecież oni zarabiają dla Cracovii pieniądze!!!!
tak bardzo was boli raz w roku piknik Comarchu ?
Boli mnie niszczenie murawy, boli mnie ze w lakierkach mozna gonic po murawie a tydzien później meczu czy treningu nie mozna odbyc.
awaria Napisał(a):
> Boli mnie niszczenie murawy, boli mnie ze w
> lakierkach mozna gonic po murawie a tydzien
> później meczu czy treningu nie mozna odbyc.
Zwykle toto odbywa sie koniec czerwca/lipiec więc jaki trening?
A juniorzy to kiedy ostatnio grali????
awaria Napisał(a):
> A juniorzy to kiedy ostatnio grali????
-w minioną sobotę z TS Tramwaj na ul Praskiej
- a jeżeli chodzi o Wielicką, to 15 czerwca z Pogonią
PS
Cały czas trenują na betonie (sztuczna), całe szczęści że zagrali te 4 sparingi, to przynajmniej mogli poczuć trawę.
szuwarku ale mi chodzi o to że jak było to niszczenie murawy przez ludzi z comarcha to jeśli dobrze pamiętam były problemy z treningami czy meczami juniorów.
Impreza jest raz w roku w lecie. I pewnie dlatego cały rok nie można trenować na trawie
Konrad Łucarz (1995) medalista (brąz/srebro)MP Juniorów przechodzi do Kaszowianki (liga okręgowa)
Juniorzy starsi kadra na mecz:
KSZO Ostrowiec Świętokrzyski - MKS Cracovia SSA Kraków
Ceglarz Eryk ,Czubaj Przemysław , Jeż Benjamin , Leśniak Damian , Mielcarek Piotr , Najduch Damian ,
Pawlusiński Dawid ,Sidor Maciej,Słowiak Szymon, Studnicki Bartosz,Szawczyk Krzysztof ,Surma Dawid, Szymczak
Marcin , Wożniak Szymon Wilk Adam , Więcławek Jakub , Wiechecki Igor
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)