Gdzie mozna teraz kupic vlepki??
-
-
Vlepki osiedlowe-dla kazdego cos milego..
www.cracovia.strefa.pl - looknij na dział "vlepki"
chodzi o to, ze Ty nam zarzucasz, ze moglismy byc bardziej oryginalni. a my tez mamy swoja historie odnosnie tego, jak powstala propozycja vlepek osiedlowych. rownie dobrze mozesz zarzucac, ze powstala u nas grupa ultras, bo chcielismy byc tacy fajni jak wy.
vide
http://www.widzew.infocentrum.com/vlepki/seria-4/07.jpg
od tego się zaczęło:>
i tak się składa że nas i was kręci sprawa vlepek osiedlowych. U nas także inne osiedla chcą coś swojego zrobić dla siebie i tak jest u was. I to bedzie suma sumarum bardzo oryginalne:>
A nasza "filmowa" vlepka jednak widzę że dała popalić skoro zaczęliście się o nią skarżyć :>
Ale i tak jestem pod wrażeniem Fuoco Brigade i Netf@ns Gieksa jeśli chodzi o vlepki... no ale jednak tworzą własny styl, my własny :>
Wiadomość zmieniona (06-02-04 19:59)
spoko, nam sie podoba. a vlepka da popalic, jak wam o nia zrobia sieczke autentyczne srodowiska zydowskie...
Vlepka na GRZEGORZKI!!!!!! Ja popieram!!!!! I to jak najszybciej!!! :D:D:D Pozdroooo
TupT mnie tam nie razi ta Vlepka. Zdzieram ją jak każdą inną wiślacką. Efekt ten sam, nie ważne co tam jest. wisła to wisła, jej miejsce pod butem:P
Brajt też pomyślałem o tym pomyślałem, czy się ktoś nie przyczepi do Judas Busters.
CRACOVIA GRZEGÓRZKI!!!!!!!!zróbcie taką vlepke GRZEGÓRZKI to jest CRACOVIA 100% bo u nas jest lodowisko CRACOVII
A ja wczoraj w tramwajce słuchałem sobie dwóch kolesi, którzy opowiadali , że cząść grzegórzek jest za <......> i że nawet jakiś wiazd na dąbie kiedyś zrobili !@# ???
Z tym wjazdem to prawda. Przed sparingiem z Legią. Ucierpiało na pewno dwóch chłopaków od nas jadących w tramwaju na mecz...
to z grzegórzek nowych a tam jest troche wiślaków!!!!!!ale Grzegórzki to 99%CRACOVIA hyba jestem z GRZEGÓRZEK TO WIEM!!!!
Ale NG dostają po łbach od starych,dąbia i wesołej :):):) to muszą się wyrzyć w 20 na 2 co nie ?
Vola Ma swoja vlepe Craxy naprawde fajna!:) POzdro! dla pomysłodawcy!:)
I znowu chłopaki powiedzą , że nie oni nie ściągają NASZYCH pomysłow...:-) Qur2noof Nowy ZAWSZE Trójkolorowy!!!
rasowy psie, jakie wasze pomysly? rownie dobrze moge przekonywac wszystkich, ze wy sciagneliscie nasz pomysl na zalozenie klubu sportowego
Co to za vlepka Voli ?
KSC Qrd2now napisz cos wiecej.
Brajt najpierw udowodnij że byliście pierwsi :]
ech, mnie teraz czeka batalia o ustalenie pierwszenstwa jednego pomyslu ze Szczakowianka...
vlepa WOLI jest z hasłem "zawsze wierni i oddani z voli duchackiej fani" a
na środku jest napis czcionką typu gotyk " PASY 1906 "
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)