TupT z ta vlepkąVola Qrdwanów Doje.baliscie:D:D:D Qrdwanów ok wielu Wislaków ale Vola???:D:D:D:D:D:D kto jest tam za wisla w szalu nie ma prawa sie pokazac a jak pokaze krzyzyk mu na droge! wiec treoche bez sensu Vlepka Wisly z Voli jezeli na Voli rzadza Pasy!
-
-
Vlepki osiedlowe-dla kazdego cos milego..
To moze ktoś zrobi vlepke Cracovia Grzegórzki u nas wszyscy są za Cracovią naprawde my jestesmy dzielnica2 MIASTO JEST NASZE!!!!!!!!
TupT: starajcie sie byc oryginalniejsi. Cracovia zostala zalozona wczesniej - po co nam drugi klub w Krakowie?
TupT napisał:
"Starajcie się być oryginalniejsi, moja skromna rada..."
Z forum wisły:
"Vlepki Wisły mają nowy punkt sprzedaży! Od jutra (czwartek) będzie można je kupić w kiosku wielobranżowym na ulicy Rakowickiej 10A (Między AE a skrzyżowaniem z Lubicz)."
Hmm skad ja znam ten adres hmm hmmm... hmmmmm...
hehehehe, spodziewałem się większej ilości bluzgów:P ale najbardziej mnie rozśmieszył wątek Brajta oraz RobinKSC; do niego skromne sprostowanie. W kinach i w telewizji swego czasu leciał film pt Ghostbusters:> Ponoć mieszkamy w stolicy kultury...
TupT: nie powoluj sie nawet na ghostbusters, bo idea i tak pochodzi z tego samego zrodla. a myslisz, ze vlepki osiedowe tylko wisla ma?
btw. ja tez sie ciesze, ze nam umilasz pobyt na forum swoja obecnoscia. ale jesli oczekujesz bluzgow, to poszukaj na waszym...
Wiadomość zmieniona (05-02-04 18:05)
Rock...zebyś wiedział jaka fajna jazda była popołudniu pod kioskiem tym na rakowickiej :D:D
hehehehehe
Brajt, tym razem nie masz racji... a propos inspiracji vlepki Judebusters:>
Sam byłem świadkiem jak ten pomysł wyszedł, więc nie podważaj argumentów bezpodstawnie :>
Tak się składa że odwiedzam wiele więcej forów ( np Zagłebia Sosnowiec, Widzewa, Lecha) gdzie jestem mniej bądź więcej szanowany:>
Widzew owszem zrobił vlepki na osiedla Radogoszcz Wschód, Radogoszcz Zachód...
... a po co Wam drugi klub w Krakowie, beznadziejna myśl... jakoś w Monachium są dwa wielkie kluby i nawzajem się raczej szanują. A niby bluzgamy na Szwabów, a przy Monachium w tym sensie jesteśmy bardzo zacofani...
Sorry TupT jak mogłem pomyśleć że przekreślony żydek może mieć coś współnego z przekreśloną gwiazdą ? Mój błąd :)))
Ps. No co ty próbujesz nam wcisnąć, że stosowanie przez nas przekreślonej gwiazdy nie ma miało wpływu na ten pomysł. Ale mi tak naprawde to nie przeszkadza, pokazuje tylko że was to rusza i też chcecie się odgryźć :)
do Robinksc , jeśli mielibiśmy się sugerować Waszą opcją tzn przekreśloną Biała Gwiazdą powstałaby vlepka z przekreślonymi pasami, lub z napisem ks lub ksc... racja jest po mojej stronie albowiem wiem jak pomysł naszej vlepy powstał
Pzdr
Wiadomość zmieniona (05-02-04 20:02)
TupT ale sam pomysł przekreślenia powstał chyba z innych pobódek niż tylko oglądnięcie filmu :)))
Wiedzilście już wtedy że Cracovia ma przekreśloną gwiazde.
Wiadomo że nie chcieliście odpoiwadać bezpośrednio tym samy ale nie wciskaj nam że to było aż tak odkrywcze. Jaki symbol przekreśliście nie ma już większego zanczenia.
A co do vlepek osiedlowych to pomysł wyszedł bezpośrednio od jednego z osiedli. I chcemy teraz sprawdzić czy inne tez chcą takie mieć.
na ruczaju by sie jakies vlepy sprzydały.................mało nas tu chociaz i tak coraz wiecej:-)
Robin... a Ty swoje... wiesz więcej o nas więcej niż ja o swoim klubie :PPPPPPP
TupT ale nie możesz zaprzeczyć, że dobrze wiedzieliście o skreślonej gwieździe :) a to jak juz podejmowaliście decyzje nie ma znaczenia (jak chcesz zwale to na waszą "podświadomość" :) ).
Liczy się to co widać. No chyba że chcecie do vlepki dodawać instrukcje że ten kto mysli że to jest podobne do skreślonej gwiazdy to się myli :).
Aż tak ci trudno przyznać że to jest podobne (a ktos odnas jednak pierwszy na to wpadł) ??
Dobrze podrzucę ci kawal jadła, byś nie rzucał się że nie mam racji a ty wiesz więcej o Wisełce niż wszyscy kibice Białej Gwiazdy:>
Owszem wiemy , sporo waszych flag ma taki motyw... ale chcieliśmy bardziej byc pomysłowi stąd motyw filmowy :> Może nie wiesz że jest taki film temu na sile chcesz wepchnąć mi swoją hipotezę przeciw tezie jaka jest:> Raz jeszcze gdybyśmy mieli brać motyw przekreślonej Gwiazdy za wzorzec to by powstały inne vlepy niż taka jaka jest:>
Chłopie co ty się tak wijesz i jak miałbym nie wiedzieć że taki film jest.
Przekreslenie jest przekreśleniem. To jest ten sam znak zakazu , w tym filmie go nie wyślili.
A na dodatek po co ty się tak tłumaczysz ??? Znasz to powiedzenie że tylko winny się tłumaczy :)
My mamy znak zakazu z pierwszej części wiadomego filmu a oni z drugiej. I sprawa rozwiązana. ;-)))))))))
Pewne motywy moga sie powtarzać, co nie zaprzecza piewszeństwu naszego znaku!!! Więc niech panowie z innej strony błoń czasem o tym pomyślą jak nam zarzucają kopiowanie. (Oni by pewnie nigdy, przenigdy nie skopiowali ;-)))))))))
Hehehehehe!!! Winny nie jestem:P Póki co miejcie swoje hipotezy ale ja będę bronił swojej tezy:>
Pozdro
ja sie moge zająć sankcja jesli oczywiscie chcecie:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)