sorry za pomylke chodzi mi o identyfikatory!!!
czy juz mozna wyrabiac i czy beda potrzebne>>?!
-
-
IDENTYFIKATORY!!!!!!!!!
będą napewno potrzebne w III lidze to był pic na wode ale niestety w II bez indentyfikatorów to juz wiele osób nie wejdzie -nie mówiąc o wyjazdach (naszczęscie karty chipowe to tylko narazie I liga ) indentyfikator to zdajsie koszt 4-5 zaeta + 2 foty
koszt wyrobienia identyfikatora - 4 pln
wymagane dokumenty: dowód osobisty + 2 zdjęcia
no tak zapomniałem o dowodzie osobistym jeszcze
a gdzie to można wyrobić??
Czy identyfikatory wyrobione w ostatnim sezonie sa jeszcze wazne, czy trzeba wyrobic nowe?
są ważne
a te karty chipowe to jak dla mnie wielka porazka i w razie ich przestrzegania wrosnie eskalacja stadionowych burd(szczegolnie tych pod stadionem;)zmienia sie zapewne wkrotce wladze w pzpn i wymysla cos podobnie glupiego;(
A CZY MY W DRUGIEJ LIDZE MUSIMY COS MIEC NA WYJAZDY JAKIES KARTY LUB INNE GŁUPOTY???
Czy bedziemy musieli robić te listy osób jadących na wyjazd ??
To tylko I liga.
Jeszcze raz spytam bo naprawde nie wiem gdzie mogę ten identyfikator wyrobić ???
W "Barakach" klubowych !!!
Kibice chcący jechać na wyjazdy Cracovii muszą zgłaszać się do klubu,wpisując się na listę "wyjazdowe". Jest to ponoć wymóg niebieskich
:-/
Dzis po identyfikatory!
Te listy wyjazdowe to się chyba sporządza przed każdym wyjazdem osobno ! To już było w 1 i 2 lidze w zeszłym roku ! Wszystko zalezy od organizatorów i ich ochrony czy to jest sprawdzane, psy tego nie weryfikuja ale potem wiedza kto jechał !
Typ na sparingu powiadal ze trzeba wyrobic idn na wyjazdy...???to sa jakies inne???bezsens...
Panowie do wyrabiania identyfikatorów , żebyście się nie obudzili z ręką -wiadomo gdzie:).
Na wyjazdy nie ma kart magnetycznych ani niczego takiego jak w ekstraklasie.Zwyczajnie trzeba sie zapisywac na wyjazdy.Taki wymog.
czy będą te jednorazowe identyfikatory - dla tych co nie zdążą wyrobić? osobiście posiadam normalny ident., ale znam paru takich, co nie mają, a chciałbym ich przyciągnąć na meczyk.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)