A Kiedy będą zdjęcia?
Ps. Było zajebiście, szkoda, że pojechałem o 18:40, warto było zostac do końca, ale nie miałem z kim:D Fotki będą suuuper:D
Pozdrowienia dla Viktorki i Sandecji:)
-
-
CRACOVIA CUP 2004 - sobota, 7 lutego
gratulacje dla ekipy z oświecenia od niepołomic i woli b
A kiedy będą wreszcie fotki??
Nie wiecie kiedy tvn pokaże turniej?
Pierwsze 4 już są ;). Kto nie był do końca stacił 70% emocji i widowiska !
Craco pierwsze 4 są. Ale co z resztą? Kiedy się ukażą??:)Jak by co to daj znać:D
Byle By jak najszybciej:D
Są w trakcie obrobki przez Crac'a. Sam nie mogę sie doczekać.
Ale za godzine się już pojawią?:D
A tak q ogóle to ile będzie zdjęć??:) Kurde jak ja żałuje, że nie zostałem do końca...
sie ma Crac,jestes???wyslij mi fotke z dudziem na gilu13@poczta.fm gilu/paparazzi
A fotek nadal nie ma.... chyba się nie doczekam:((
juz są! ... można "oblukać" ;-)
PART I - Czy sie podobają?
Kogo nie było ten jest ...
craco...jestes???
Gilu weź mu napisz na maila. Ale żeś upierdliwy! :)
Co do zdjęć - widać było PRZEDNIO. Będzie kolejna część zdjęć? :) Jak fajnie :)
no tylko polowa jest na razie, ale nie ma co popedzac - obrobka moze i jest prosta, ale pochlania naprawde sporo czasu, a nie sama Cracovia czlowiek zyje! zwlaszcza jak mu za to nie placa
:) gdzie te zdjecia ?
Pozdro
Juz są na : www.teraz.pasy.prv.pl :):):)
Wiadomość zmieniona (08-02-04 22:00)
Witam...
Zdjęcia w Biuletynie Teraz Pasy! są niestety różnej jakości... Te LEPSZE zrobił dla Was mój przyjaciel Kuba (na zdjęciu z Siemionem)... ;-) W poniedziałek (jeśli zdrowie pozwoli) wrzucę na stronę jeszcze około 100 - 120 zdjęć...
W Krzeszowicach oprócz amatorki w wykonaniu moim i Kuby zdjęcia dla Koła Sympatyków robili również ludzie zajmujący się zawodowo fotografią... Ich prace (o niebo lepsze od tych na Teraz Pasy!) na pewno zostaną opublikowane, albo w formie "papierowej" albo na CD. Część fotek pewnie wykorzystamy też do stworzenia dodatkowej fotogalerii z turnieju w Biuletynie...
Nikt (jeszcze) nie wspomniał o pewnej rzeczy... Zdjęcia na Teraz Pasy! są oglądane w tej chwili przez kibiców z co najmniej 10 klubów biorących udział w turnieju Cracovia Cup, a mimo to na serwerze na którym znajduje się Biuletyn nie robi to większego wrażenia - [b]zdjęcia można oglądać bardzo płynnie!!![/b]
Komu zawdzięczamy taką odmianę?! - wkrótce wyjaśnienie tej zagadki (podpowiedź na zielonym banerze w hali w Krzeszowicach)... :-)
Pozdrawiam serdecznie
Crac
PS. Z przerażeniem stwierdziłem dzisiaj, że w protokołach po turnieju nie mam zanotowanych strzelców i kolejności zdobywanych bramek w meczu finałowym i meczu o III miejsce - proszę o info na ten temat: crac@poczta.fm . Pilne!
[url=http://www.teraz.pasy.net][img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/cc04/cc04-cz1/images/cup04-1-068.jpg[/img][/url]
Wiadomość zmieniona (09-02-04 00:08)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)