Maratonu hokejowego ciąg dalszy!
Tym razem Cracovia udaje się do Jastrzębia Zdroju gdzie zmierzy się z tamtejszym JKH GKS, który obecnie zajmuje trzecie miejsce w tabeli PLH i wyprzedza Cracovię o 7 punktów.
Stowarzyszenie TYLKO CRACOVIA organizuje wyjazd na ten mecz. Sczegóły można poznać tutaj: [url=http://tylkocracovia.pl/index.php/home-2/newsy/365-wyjazd-do-jastrzebia]LINK! [tylkoCracovia.pl][/url]
[b][u]Do boooju Cracovia![/u][/b]
-
-
JKH GKS Jastrzębie vs CRACOVIA | piątek, 11.01.2013, godz. 18:00
http://jastrzebieonline.pl/live_hokej.html -czyli oglądamy
Nasze Orły w Zakopanem 1-sze po pierwszej serii skoków z kosmiczną notą 505 punktów ! :)
Miło słyszeć nasz głośny doping w Jastrzębiu ! :)
komentator mi właśnie dziecko obudził
Nomi86 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> komentator mi właśnie dziecko obudził
a mi kobita pyta się co się stało??ze tak krzyczą:P
Noworyta nie gra, Myjak nie gra i mamy 7 obrońców.
Cóż. na razie 0:1 ale Orły dalej 1-sze ! :)
3 orły i jeden Miętus :(
No i Orły 2-gie, Miętus zawalił skok, a Stoch już nie dał rady nadrobić straty ! :(
Ale i tak dla nas historyczne pierwsze w historii 2-gie miejsce w konkursie drużynowym w PŚ ! :)
W Jastrzębiu bez zmian !
Kurcze 9,1 pkt.... To tak z 5-6 metrów dalej (Miętus) i byłoby pierwsze historyczne zwycięstwo w konkursie drużynowym.
Ciekawe czy aż tak zawalił, czy jakiś wiatr winien.
Drugie miejsce już raz mieliśmy.
A hokeiści już 0:2 :(
Ostanie nasze wyjazdowe zwycięstwo w lidze:
2012-10-02 HC GKS Katowice - Comarch Cracovia 1 : 4 (1:3, 0:0, 0:1)
Minęły 3 miesiące i 9 dni :(
Gramy słabo i bardzo nie dokładnie jak na razie !
Leesior, moim zdaniem to musiało się wydarzyć, sędziowie wypuścili Miętusa w bardzo złych warunkach (Słoweniec), jakby skakali np. Austriacy, to by tak zapewne nie było, a że Miętus super zawodnikiem nie jest, to musiało się tak skończyć i tego się najbardziej obawiałem w trakcie konkursu i niestety się to potwierdziło ! :(
No wreszcie
karny i jest 2:2 :)
CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!
2-2,
Jeeest myślałem, że nie strzeli
Brawo !
"Chyba temu panu się coś przyśniło" co za tekst komentatora :D
Nie jest zle, słychać Naszych, tylko ten komentator -poziom niczym z sanockiego hokej net-u.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)