Jesli chodzi o potrawy to chyba bym nic nie jadł bo nie wiedziałbym za co sie wziać najpierw ;)
-
-
Sylwester 2013 Kałuży
6 dni później
jak jest z alkoholem? jest 250 ml na osobę. można wnieść swój?
dokupić można na pewno kwestia tylko jaka cena :D
80 zł było za 0,5 l :( (o ile dobrze pamiętam ;))
Jak na taką imprezę to nie jest zła cena.
10 dni później
Mam Wielką prosbę do kogoś kto był w zeszłym roku.Proszę o obiektywną ocenę! Powinno być fajnie, ale mam dylemat czy nie poustawiają zbyt dużo stolików. Nie chcę potrącać sąsiada siedzącego obok mnie. Dzięki!
Spoko nie będę się gniewał ;)
16 dni później
A przyrgrywać będzie zespół Skaldowie: "Nim zaczęła się era piosenek opiewających poczynania reprezentacji Polski, Skaldowie z grupą Quorum nagrali utwór, który zagrzewał do boju sympatyków Górnika Zabrze.", a za 5 dni wystąpią na gali jubileuszowej Górnika.
[url=http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ekstraklasa/392812-skaldowie-i-film-o-ernecie-pohlu.html][pilkanozna.pl][/url]
12 dni później
Mam do sprzedania podwójną wejściówkę. Sprzedaję bo niestety nie dam rady isc. Bardzo tanio. Chętnych proszę o kontakt: salaslawomir@wp.pl
Sprzedam tanio podwójna wejściówkę na sylwestra na stadionie Cracovii.
Wszystkie szczegóły ponizej. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie i Myślenicach.
Chętnych proszę o kontakt
BLADY, w zeszłym roku było bardzo fajnie. Zabrałem znajomych na sylwestra, w tym kibica Hutnika i wszystkim bardzo odpowiadało: jedzenie, muzyka, towarzystwo.
Polecam!
Mam do sprzedania podwójną wejściówkę na sylwestra - koszt 250 zł za wejście dla 2 osób.
Coś wiadmo więcej na temat sylwestra w tym roku?
Tak, i to od dwóch miesięcy. [url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/sylwester_na_cracovii][Cracovia.pl][/url]
Patryk z Prokocimia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A przyrgrywać będzie zespół Skaldowie: "Nim
> zaczęła się era piosenek opiewających
> poczynania reprezentacji Polski, Skaldowie z
> grupą Quorum nagrali utwór, który zagrzewał do
> boju sympatyków Górnika Zabrze.", a za 5 dni
> wystąpią na gali jubileuszowej Górnika.
>
>
Skaldowie mają pełne prawo być na naszym stadionie - zdjęcie z płyty "Cała jesteś w Skowronkach"
[img]http://www.archiwumrocka.art.pl/galeria/800-600/s/skaldowie/cala-jestes-w-skowronkach-dig-237-back.jpg[/img]
Już tylko 1,5 godziny do początku drugiego Sylwestra na Kałuży ! :) Ostanie przygotowania i za godzinę wymarsz do Ziemi Świętej ! :)
Dobrze było, za rok następny Sylwester na Kałuży ! :)
potwierdzam :)
335 dni później
Wybiera się ktoś w tym roku ? Napiszcie jak muzyka i jedzenie w poprzednich latach. Proponowany rozkałd miejsc jest ok, nie za ciasno ? Z góry dzięki. Pozdro
8 dni później
Podbijam, czy oprócz Runkle wybiera się ktoś z Forumowiczów na Sylwestra na Kałuży w tym roku ?
A czy ktoś planuje usiąść na sali balowej, gdzie w tym roku są droższe bilety niż na inne sale ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)