Panie i Panowie chwalić się kto idzie i czy już rozgrzany przed sylwestrem na Kałuży:]?
Ps.Ja od wczoraj czuję się już rozgrzany.
-
-
Sylwester 2013 Kałuży
Właśnie się szykuję, a rozgrzewał się będę w trakcie imprezy, to na dłużej mi wystarczy sił ! ;)
ja nie idę, na mnie nie liczcie :)
Szkoda ;].
Mało wypiłem...specjalnie zeby miec apetyt na jutro. Do zobaczenia na pięknym, bo wyjatkowym treningu noworocznym!
Jakos wniesiemy te sladową ilosc procentów mam nadzieje :)
ps. Niezupełnie w temacie, ale sPASi...niech ktos sie pochwali jak wyglada sylwester przy stadionie przy naszej Ziemi!
Sylwester na Kałuży wg. mnie i osób ze mną bawiących się bardzo udany ( zaznaczam, iż nie wszyscy z nich mają takiego hopla na punkcie Cracovii jak ja ;)). Jedzenie oki, muza ( zespół nie specjalny, dj był lepszy;]).
Ogólnie naprawdę było fajnie, pełna kultura.
Impreza była super extra full wypas, mam nadzieję, że Sylwester na Cracovii będzie naszą nową coroczną tradycją ! :)
Jeszcze dodam jedno, jak widać z opisów trening noworoczny pod względem organizacji był nie do końca przemyślany i może straciliśmy niestety potencjalnie nowych kibiców to sylwester był promocją Cracovii i to w najlepszym jej wydaniu. Wszyscy byli zachwyceni z kim nie rozmawiałem ;].
Brawo!
Wszyscy zachwalacie, to może trochę "posolę" ;)
catering - powinien być w wiekszej ilości miejsc, bliżej sal
cukier - w pewnych miejscach brakło, podobno mieli dokupić w/g podawanej informacji ;) Sklepy jednak były zamknięte :D
pierogi - gdy się ktoś nie załapał szybko, dostawał później 3 sztuki. Trzy pierogi to się daje w markecie na spróbowanie ;)
Jednym słowem, wyżerka jak na całą noc - trochę marna. Przecież nie chodzi o to na zabawie Sylwestrowej, by szybko się rzucać na jadło, bo później może braknąć ;) Przy tej ilosci ludzi, należy następnym razem wprowadzić bloczki lub coś podobnego...
ian thorpe, moi znajomi nie narzekali , a 6 osób z nich było na Kałuży pierwszy raz. Oczywiście, że jak nie jest jedzenie rozdawane na poszczególnych stolikach czy nie ma bloczków jak mówisz ten najwięcej zje kto dojdzie do żłoba pierwszy.
Jedzenie było naprawdę dobre (kiszka mi tylko nie smakowała, ale to zimna przekąska). Mi znajomi powiedzieli, ze było dosyć jedzenia i chyba wybierają się za rok jak będzie następny sylwester.
Ale czy bloczki by się sprawdziły, jak większość towarzystwa (ups osób) jest wypita? Raczej nie, zaraz by były przepychani bo jeden, drugi, trzeci miał bloczek, ale zgubił.
Ps. Bardzo im się spodobał również pomysł kasyna. Niezły był ubaw przy tym.
Ps2. Dużo było też naprawdę niezłych lasek ;].
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
to sylwester był
> promocją Cracovii i to w najlepszym jej wydaniu.
> Wszyscy byli zachwyceni z kim nie rozmawiałem
> ;].
> Brawo!
Podpisuję się pod tym w 100 %
Pomijając kwestie organizacyjne, Treningi Noworoczne już nie te co kiedyś, a na Sylwestrze Cracovii było dla każdego do syta, nawet nowa waluta 100 Pasów Sylwetrowych, a raczej 100 Filipiaków, które to banknoty będą nie lada pamiątką dla każdego Pasiaka ! :D
Jak na pierwszy sylwester na Kałuży było idealnie. Wszystko można z czasem dopracować. Super atmosfera, dużo ładnych dziewczyn, burleska mnie zmiażdzyła :) Pozdro dla śpiewających na loży VIP. Widzimy się za rok na następnym sylwestrze na Ziemi Świętej.
Było godnie :). Ja zazwyczaj mało jadam na imprezach, tak też i tym razem było więc ciężko mi się wypowiedzieć czy było dużo czy mało jednak kiedy chciałem coś zjeść to było dostępne i nie brakło o żadnej porze tej wspaniałem imprezy (poziom 2).
Fajnie, że był obecny prezes, trenerzy i zawodnicy - można było z każdym z nich pogadać. ;)
Dla mnie na minus na pewno zespół i ta wokalistka (tutaj podziękowania dla parki ode mnie ze stolika, która chyba coś tam im wytłumaczyła) i jak zazwyczaj nie lubię dj'a na podobnych zabawach tak tym razem to właśnie on uratował sytuację.
Generalnie impreza udać się musiała bo jak się na początku tyle talerzów tłucze... to chyba tylko na szczęście. :D
Pokaz sztucznych ogni również bardzo przyjemny był.
Dziękuję osobom, które dwukrotnie ok. północy dołączyły do odśpiewania "Hej, heja heja, Cracovia Mistrzem Hokeja". :)
Podobno bardzo fajny pokaz sztucznych ogni.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/stadion_cracovii_podczas_sylwestra_foto
305 dni później
Impreza Sylwestrowa na stadionie odbędzie się również w tym roku - [url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/sylwester_na_cracovii]KLIK! [Cracovia.pl][/url]
Może ktoś napisać jak było w tamtym roku?
Jak jedzenie alkohol i wrażenia ogólne? Zastanawiam się czy wybrać się w tym roku.
Toć masz wyżej napisane ! :D
Chodziło mi bardziej o opinie kogoś kto już był:)
Spoko było w ubiegłym roku :).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)