Witam,
jakie polecacie siłki w Krakowie? Takie gdzie można dobrze poćwiczyć i uniknie się smarksów?
Póki co wiem, że w każdym Platinium, zwłaszcza na Mogilskiej, jest sama zwISŁA więc te kluby odpadają
a PURE, Perfect GYM?
-
-
Siłownia, czyli koksem być
polecam Ci Sportera i Energym
Polecam pure w Galerii Kazimierz
U Szarka w Wlck ;)
Jeśli chcesz uniknąć rzeki to idź na jakąś małą siłownie na Pasiastym osiedlu :P
Champion na ul. Kordeckiego na Kazimierzu ;) oldschoolowa siłownia, ale ma w sobie to coś ;)
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> polecam Ci Sportera i Energym
a w energym nie za bardzo wislacko? bo to na wroclawskiej
Relax
Mam trochę drewna u rodziców do porąbania. Kilka dni Cie zejdzie. Za free i w pasiastej atmosferze:)
i co, garb mu wyrosnie?
chyba nie o to mu chodziło :)
Do energym chodziłem na 1 roku studiów , drogo ale w porządku, aczkolwiek mało miejsca.
Pure jebana sieciówka , te babeczki są dla Ciebie miłe ,aż podpiszesz umowe , beda chcieli Ci wcisnać pismo ,żebyś pozwolił im na automatyczne pobieranie pieniedzy z konta , dodatkowo umowe podpisujesz na rok , chcac ja zerwac musisz zapłacić 50 % z tego co Ci zostło. Oszuści jednym słowem.
Obecnie zmontowałem sobie małą siłownie na mieszkaniu i nie wydaje kasy na żadne karnety ;)
Fesz Napisał(a):
> El Duce Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > polecam Ci Sportera i Energym
>
> a w energym nie za bardzo wislacko? bo to na
> wroclawskiej
ja mówię o tym na piłsudskiego 135
Gym Park na Zabłociu jest dobry i całkiem niedrogo http://gympark.pl/
Feszowi nie chodziło o siłownię konkretnie a o to by zasugerować że chodzą do nich jego kumple .
Ale jak nie wiesz gdzie chodzą twoi kumple to ci powiem . Większość ćwiczy po prostu na Reymonta , spotkasz ich zawsze tam gdzie jest monitoring , bezpieczny parking itd , uważam jednak że nie muszę ci tego tłumaczyć bo doskonale o tym wiesz !
Sinbad Napisał(a):
> Gym Park na Zabłociu jest dobry i całkiem
> niedrogo http://gympark.pl/
jak dla mnie najlepsza siłka w Krakowie - jeżeli chodzi o czystość, powierzchnie i ilość sprzętu. Dodatkowo nie uświadczysz tam lamusów w różowych koszulkach siedzących na ławce i gadających przez telefon, wręcz przeciwnie chodzą tam nawet nie koksy ale kulturyści ;) i kilka razy wydziałem chłopaków od nas w koszulkach.
teraz z racji zmiany miejsca zamieszkania chodzę do Soula na Kuźnicy Kołłątajowskiej - też spoko powierzchnia i sprzęt, z ludźmi raczej ok, w barwach nie widziałem nikogo do tej pory
si, w gymparku podobno jest troche miejsca, nowy sprzęcik i spoko goście.
z kolei w takim platinum na lea siłka ma może z 25m2 a ludzi w ch*uj
Siłownia w Podgórzu pod Koroną. nikt sie nie pyta o kluby, bo tam sami złodzieje ;),fachowe porady i elegancki sprzęt.naprawde polecam
Kurde jak sami złodzieje to bał bym się tam cokolwiek zostawić w szatni he he he :D
pod Koroną dużym plusem jest ilość ławeczek (4), co przy ilości odwiedzających powoduje, że nie ma problemów by spokojnie na niej poćwiczyć
jak się boisz złodziei to na recepcji jest specjalna skrytka, na cenne rzeczy:D
jaka cena wejścia do Gym parku na zabłociu ? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)