Według gazety wyborczej , dziś o 11 00, na sztucznym boisku Bałtyku miał sie odbyć sparing Cracovii z Arką. Nigdzie indziej nic o tym nie ma . Wie ktoś coś na ten temat?
-
-
cracovia - arka sparing
O Boże. Ten sparing jest jutro, mogłem chwile pomysleć... W internecie zamieścili tą wiadomośc z wczorajszą datą. Przepraszam za zamieszanie . A w ogóle to dzień dobry, nowy jestem.
mecz jutro jest dopiero!
"na sztucznym boisku Bałtyku" :))))))))))
sobota godz.11
jutro postaram się coś napisać
pozdrowienia
Witamy Cie serdecznie rebbe izaaku.
To boisko nie jest wcale żadnego kałtyku admin pierdoły pisze na takiej stronie.Pozdro z Gdyni
AJKot czy Ty przypadkiem nie mieszkasz na dywizjonu????????
na imprezie na której jestem są kibice Arki..
bawią się wyśmienicie..
pzdrw
Dwie jedenastki Cracovii na Arkę
Dzisiaj o godz. 11 piłkarze Cracovii przebywający od poniedziałku na zgrupowaniu w Cetniewie, rozegrają w Gdyni mecz kontrolny z innym zespołem II ligi Arką.
Trener Wojciech Stawowy ustalił już skład na ten mecz. Do gry wyznaczone zostały dwie jedenastki. "Pasy" zaczną mecz w składzie:
Cabaj - Radwański, Skrzyński, Kolasa, Baster - Bojarski, Baran, Ankowski, Nowak - Bania, Szczoczarz
W drugiej połowie mają zagrać: Olszewski - Piątek, Świstak, Skrzyński, Radwański - Makuch, Przytuła, Giza, Dudziński - Czerwiec, Wróbel
Nie zagrają Wacek (lekki uraz kolana, ale ćwiczy z kolegami) oraz Węgrzyn.
- Gra na ośnieżonym boisku nie jest dla niego wskazana - mówi trener Wojciech Stawowy. - W pięciu najbliższych sparingach z Arką, potem z Górnikiem Polkowice, Szczakowianką, Zagłębiem Sosnowiec i w pierwszym sparingu w Turcji grać będziemy w każdym sparingu dwiema jedenastkami - mówi trener Wojciech Stawowy. - Każdy z zawodników dostanie szansę, każdy będzie się mógł wykazać. Potem już w kolejnych sparingach w Turcji z drużynami z Norwegii i Danii, po powrocie do kraju z Odrą Wodzisław grać już będzie jedenastka zbliżona do tej, która wybiegnie na boisku w pierwszym meczu ligowym z Polarem Wrocław.
źródło: Dziennik Polski
Co sie stalo WEGRZYNOWI?
czy jest gdzies relacja ??
Narazie 0:0. Tradycyjnie mamy przewagę.
dawaj na chata
Gra się wyrównała. Wynik bez zmian. Broni Zachriasz. Zgodnie z zapowiedziami nie gra Węgrzyn.
Na chata narazie nie idę bo jestem przy komputerze "z doskoku"
1:0 dla Arki bramkę strzelił Bartoszewicz
Do boju CRACOVIA !!!!
Przerwa. Wynik bez zmian. Mieliśmy niewielką przewagę optyczną.
1:1
2:1 dla Arki. Bramka dla nas Czerwiec
Hej, hej, C-r-a-c-o-v-i-a!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)